• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Bu kremden cok memnun kaldim (sivilce lekeleri)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Loris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
201
96
98
İstanbul
Sitede ilac ismi veriliyormu bilmiyorum ama ismi "madec" le basliyo. Yuzumde sivilce lekeleri vardi cok eski degil ama hic gecmiyodu. Neredeyse ilk surusumde etkili oldu. Sivilceye iyi gelmiyo ama lekelerde etkili :)

Sitede ilac ismi veriliyormu bilmiyorum ama ismi "madec" le basliyo. Yuzumde sivilce lekeleri vardi cok eski degil ama hic gecmiyodu. Neredeyse ilk surusumde etkili oldu. Sivilceye iyi gelmiyo ama lekelerde etkili :)

merhaba
yüzünde ne gibi lekeler vardi
bende mesela kirmizi lekeler cok
ilac tam adini bana mesajla atar misin rica etsem ?

Evet kirmizi kirmiziydi banyodan cikinca falan kipkirmizi oluyodu yuzum sivlce lekeleriydi iste bazilari daha koyu
Renkliydi mesaj atamiyorum mesaj sayim yetersiz :(

tam adını yazmasanda çoğunu yaz gerisini googleden buluruz artık ne yapalım bendede lekeler var kırmızı :25:

madecasol mu? çok duyuyorum bunu ben ya....
tüylendirme yapıyor mu?bazlarında yapmış...

Evett o krem :) bilmiyorum benim daha cok yanaklarimda oldugu icin oralarda tuyleme olmaz diye dusunuyorum.
Simdilik bi soun yok 2 hafta kullandim ilk 5 gun hergun surdum sonraki gunler ara ara surdum alismasin diye

o krem bende sivilce çıkardı..ne zaman o kremi bıraktım yüzüm temizlendi..tavsiye etmem..

ben yarım saat önce sürdüm ilk defa...benim derimi iyice gerdi ..sizde de öyle mi oldu?

o krem bende sivilce çıkardı..ne zaman o kremi bıraktım yüzüm temizlendi..tavsiye etmem..

Her ciltte farkli etki yapiyo demekki ben doktora danismadan kullandim demekki doktora basvurmak gerekmis :s ama bende oyle bi sorun yaratmadi :(

Back
X