• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu köşe takımı nasıl ?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar eşyalarımı değiştirecdeğim salonuma bu köşe takımını almayı dşünüyorum sizce nasıl model? $FB,153721,84,glory-kose-takimi-modern-kose-takimlari-235.webp

ayy benim beğendiğim takım bu :)
çok güzel ama beyaz olması bi yerde dezavantaj çok çabuk kirleniyor haberin olsun :)
güle güle kullan şimdiden

ayy benim beğendiğim takım bu :)
çok güzel ama beyaz olması bi yerde dezavantaj çok çabuk kirleniyor haberin olsun :)
güle güle kullan şimdiden

tşk ederim bende çok beğendim beyaz olması çok daha güzel tabi ama kullanış açısından açık gri düşünmüştüm

Aslında görsel olarak çok tatlı olmasına rağmen kullanışlı olmadığını düşünüyorum. Bir sürü yastık var, tamam tatlılar ama renkleri de fazla, perdeyle halıyla uydurabilecek misiniz? Çok sade seçmelisiniz; desenlerine renklerine çok dikkat etmelisiniz, uyum açısından. 2. kullanışsızlığı da yine yastıklarıyla alakalı çok elinize dolanacaklar bence.
Ve son olarak da yine şahsi fikrim çiçekli berjerler artık her yerde var bence demode oldu.

Aslında görsel olarak çok tatlı olmasına rağmen kullanışlı olmadığını düşünüyorum. Bir sürü yastık var, tamam tatlılar ama renkleri de fazla, perdeyle halıyla uydurabilecek misiniz? Çok sade seçmelisiniz; desenlerine renklerine çok dikkat etmelisiniz, uyum açısından. 2. kullanışsızlığı da yine yastıklarıyla alakalı çok elinize dolanacaklar bence.
Ve son olarak da yine şahsi fikrim çiçekli berjerler artık her yerde var bence demode oldu.

evet aslında bende düşündüm bunları ama hepsine çözüm buldum
yastıkların renklerini kendimiz seçiyoruz renk saysını azaltıcam ve döşemyide çok açık gri ve silinebilr tay tüyü kumaş yaptırıcam bunu ben marangoza yaptırıcam birazda büyük olack misafir geldiğinde sıkıntı olmasın diye :) berjerde aynı fikirdeyim çiçekli modeller demode oldu olacak oyüzden onude tek renk fuşya yaptırmak istiyorum

evet aslında bende düşündüm bunları ama hepsine çözüm buldum
yastıkların renklerini kendimiz seçiyoruz renk saysını azaltıcam ve döşemyide çok açık gri ve silinebilr tay tüyü kumaş yaptırıcam bunu ben marangoza yaptırıcam birazda büyük olack misafir geldiğinde sıkıntı olmasın diye :) berjerde aynı fikirdeyim çiçekli modeller demode oldu olacak oyüzden onude tek renk fuşya yaptırmak istiyorum

Tmmdır süper o zaman, fuşya seçimi de harika :) Şu an için bence tek sorun misafiriniz geldiğinde ve yatağını hazırladığınızda o yastıkları nereye koyacağınız :) Kendimden biliyorum çeyiz sermeden yatağımıza koydukları 6-8 tane falan yastık vardı,1-2 hafta boyunca her gün indir yere koy kirlendi mi diye düşün falan bunaltmıştı.

benim şu anki koltuklarımda bol yastıklı hep şikayet ederdim otururrken rahat edemiyoruz diye bi daha almam asla böyle diye. ama bu köşeyi görünce çok sevdim hiç gözüme batmadı :)) açtığım konulardan evimin şu anki haline bakarsanız bu renkli takımı neden bu kadar beğendiğimi anlayacaksınız:16::16: evlenirken alalacele almıştık hangi kafayla aldıysam bunları insan depresyona sokuyor:43::43: içim daraldı o yüzden renkli canlı iiç açıcı eşyalar almak istorum

Back
X