- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
Kız sen akıllanmadın mıbana açsana yeni içtim
burası fal topiği değildi diğ mi pardon alışkanlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen akıllanmadın mıbana açsana yeni içtim
burası fal topiği değildi diğ mi pardon alışkanlık
fen lisesinde okuyorsan, kaç yaşındasın sen? o sürtünme kuvvetinden elektrik üreten sevgilin kaç yaşında?paniklediğim belli değil mi başıma gelmese nasıl panikleyeyim bu kadar ben fen lisesinde okuyorum ilk defa da böyle bir şey yaşadım ve araştırdım biraz bakire olup hamile kalanlar da oluyormuş bu şekilde ama genital bölgeme bi şey gelmediğinden biraz rahatim yine de acaba gebe kalır mıyım diye korkuyorum çünkü vücuduma fazlasıyla değdi anlayın beni lütfen kimseye danışamıyorum ne yapacağımı bilemedim
abe açayım sana bi falcık
fen lisesinde okuyorsan, kaç yaşındasın sen? o sürtünme kuvvetinden elektrik üreten sevgilin kaç yaşında?
fen lisesinde okuyorsun ama biyoloji bilgisi 0.
bilmiyorsan ben sana söyleyeyim evladım, spermler, böyle iribaş kurbağacıklara benzeyen sevimli arkadaşlarımız olsalar da bir Sevimli Hayalet Casper değillerdir, çamaşırın, kıyafetin içinden geçip yumurta dölleyemezler.
bu forum hamile kalmak için bir amuda kalkıp da sevişmediği kalan kadınlarla dolu eğer sen iç çamaşırıyla hamile kalıyorsan alnından öperim.
bir daha da aklının ermediği, kıçının yemediği işlere kalkışma, seks yetişkinlerin işidir, çoluğun çocuğun değil. yok ille de ben yapacağım diyorsan sevgiline de söyle artık bimde bile prezervatif satılıyor yatağa boşalmayı beceremiyorsa bari kondom kullansın.
Şu ''sürtünme'' yoluyla oluşturulan statik enerjinin, ülke ekonomisine bi katkısı olması hususunda bakanlığa proje hazırlamayı düşünüyorum
Sponsör çokk
Kız sen akıllanmadın mı
yok kız :):) dalga geçtim :)Enee bakıyon mu gerçekten
Akşam yollayayım mı bi fincan
Ben de arada atıyom yani ben de bir süre tam akıllanma oldu sonra tekrar özüme dönme eğilimindeyim şu sıralaryok valla tam gaz devam
Ben de arada atıyom yani ben de bir süre tam akıllanma oldu sonra tekrar özüme dönme eğilimindeyim şu sıralar
Kova hatunum ben eski üyeyim 6 senelik hesabı kapadım yeni sayfa açtım. senin sorunun çözüldü mü? dilerim mutlusundur valla aklımda kaldınyok kız :):) dalga geçtim :)
biyoloji yerine fiziğe odaklanmışlar. Sürtünme kuvvetinden harikalar yaratmışlar.Fen lisesinde size biyoloji öğretmiyorlar mı?
Biz ilkokulda öğrenmiştik.
Yok yeni keşif maalesef ama diğerlerinden halen ufak ufak çıkıyo zaten çoğu çıkmıştı ama işte rahat batıyo olursa mutlaka söylerim baldanımdönme kaç kaaç hazır azıcık kurtulmusken, bu arada ankarada veya online yeni keşfin varsa haber et
yahu yaşınız başınız kaç anlamıyorum ki?
madem kadın anatomisinden bihabersin ne halt etmeye boyundan büyük işlere kalkışırsın. şimdi burada oturup kazık kadar kadınlar sana nasıl hamile kalınır onu mu anlatalım?
hem yukarı çıkmak ne demek? keçi mi bu dağ tepe tırmansın?
dayak mı yemediniz sayı saymayı mı bilmiyorsunuz, adam mı işletiyorsunuz bilmiyorum ama bıkkınlık geldi böyle konulardan. önce git kadın anatomisini öğren, ondan sonra ye yiyeceğin haltı. saçma sapan bir sahte hesapsan da hiç yaratıcı değilsin, defalarca açıldı bu konular, biraz daha özen lütfen.
insanı evlilik öncesi sekse düşman edersiniz yemin ediyorum.
otur! sıfır!
Onlar Mitoz bölünmede kalmışlar mayoza geçmemişler daha ablasıFen lisesinde size biyoloji öğretmiyorlar mı?
Biz ilkokulda öğrenmiştik.
yok çözülmedi...Kova hatunum ben eski üyeyim 6 senelik hesabı kapadım yeni sayfa açtım. senin sorunun çözüldü mü? dilerim mutlusundur valla aklımda kaldın