- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genital bölge degilde beyne ulaştiysa
O sperminler kesin dorduzun olacak gözün aydın
yahu yaşınız başınız kaç anlamıyorum ki?Erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim daha bakireyim üstelik. Bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama dönemim 1 hafta kadar gecikti. Aynı zamanda stresli bir dönemdeyim gecikmesini buna bağlıyorum fakat yine de gebelikten şüpheleniyorum. Genital bölgeme herhangi bir şekilde bir şeyler gelmedi fakat iç çamaşırımda vardı belki oradan yukarı çıkmış ve döllenme olmuştur diye çok korkuyorum. ne yapmalıyım kimseye de anlatamıyorum çok endişeliyim acaba hamile miyim ya da nasıl önlem alabilirim lütfen akıl verin...
alıntılayım da sonra merak eden oluyorErkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim daha bakireyim üstelik. Bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama dönemim 1 hafta kadar gecikti. Aynı zamanda stresli bir dönemdeyim gecikmesini buna bağlıyorum fakat yine de gebelikten şüpheleniyorum. Genital bölgeme herhangi bir şekilde bir şeyler gelmedi fakat iç çamaşırımda vardı belki oradan yukarı çıkmış ve döllenme olmuştur diye çok korkuyorum. ne yapmalıyım kimseye de anlatamıyorum çok endişeliyim acaba hamile miyim ya da nasıl önlem alabilirim lütfen akıl verin...
Hahaha süper :)ne diyorsun? sırıkla bile atlar
Erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim daha bakireyim üstelik. Bir şey olmaz diye düşünmüştüm ama dönemim 1 hafta kadar gecikti. Aynı zamanda stresli bir dönemdeyim gecikmesini buna bağlıyorum fakat yine de gebelikten şüpheleniyorum. Genital bölgeme herhangi bir şekilde bir şeyler gelmedi fakat iç çamaşırımda vardı belki oradan yukarı çıkmış ve döllenme olmuştur diye çok korkuyorum. ne yapmalıyım kimseye de anlatamıyorum çok endişeliyim acaba hamile miyim ya da nasıl önlem alabilirim lütfen akıl verin...
yahu yaşınız başınız kaç anlamıyorum ki?
madem kadın anatomisinden bihabersin ne halt etmeye boyundan büyük işlere kalkışırsın. şimdi burada oturup kazık kadar kadınlar sana nasıl hamile kalınır onu mu anlatalım?
hem yukarı çıkmak ne demek? keçi mi bu dağ tepe tırmansın?
dayak mı yemediniz sayı saymayı mı bilmiyorsunuz, adam mı işletiyorsunuz bilmiyorum ama bıkkınlık geldi böyle konulardan. önce git kadın anatomisini öğren, ondan sonra ye yiyeceğin haltı. saçma sapan bir sahte hesapsan da hiç yaratıcı değilsin, defalarca açıldı bu konular, biraz daha özen lütfen.
insanı evlilik öncesi sekse düşman edersiniz yemin ediyorum.
otur! sıfır![/QUOpaniklediğim belli değil mi başıma gelmese nasıl panikleyeyim bu kadar ben fen lisesinde okuyorum ilk defa da böyle bir şey yaşadım ve araştırdım biraz bakire olup hamile kalanlar da oluyormuş bu şekilde ama genital bölgeme bi şey gelmediğinden biraz rahatim yine de acaba gebe kalır mıyım diye korkuyorum çünkü vücuduma fazlasıyla değdi anlayın beni lütfen kimseye danışamıyorum ne yapacağımı bilemedim
abe açayım sana bi falcık