Bu konuda yumuşamalı mıyım ? Asla taviz vermemeli miyim ?

İnsanı millete göre ayırmayı sevmesem de üzerlerine yapışmış karakterlerine etki eden bazı özellikler taşıyorlar. Erkeği yüceltmek vs. gibi. Maalesef o toplumda da o şekilde. Kim oğlunu, kocasını övgülere boğup kanatsız melek gibi davranırsa o kişiden alâsı yok. Birbirlerinden uzak yaşamış olmaları bu durumu iki yönde etkiler ya köpük olurlardı ki değillermiş yada birbirlerini bakıma muhtaç görüp duygusal fiziksel kol kanat olurlardı ki böyle hissediyorlar. Kalpsiz değilsin bencil hiç değilsin. İleriyi düşünüyorsun çünkü bu kadın 15 yıl sonra yaşlı olacak. Gelip bir ay kalmalar olacak sana 12 ay. Ne kadar sınır o kadar iyi. Belki düşünceni değil yaklaşım tarzını değiştirebilirsin. Kadın duygusal duygusal yaklaşıyorsa siz de biraz sızlanın annesine değer vermek istediğinizi ama cevrenizde ablanızın örneği gibi bir örnek olduğunu bundan dolayı korkularınızın olduğunu "onu çok sevip böyle bir şeyden dolayı" kaybetmek istemediğinizi anlatın. Ya olaya yaklaşım tarzınızı hedefinizi değiştirmeden ilerleyin yada ayrılın. Erkekler düzdür türkü arabı farketmiyor tatlı dilin olduğu,sakince anlatılan şeyleri dinlemeye daha yatkınlar keskin konuşmalar da çatışmaya girilebiliyor.

Bence ilk başta kadından araba desteği için yüklü miktar para kabul etmek hata.
Okadar kendi ayakları üstünde duran insanlarsanız onuda kabul etmeyin. Neye yetiyosa onu alın yada almayın.
Ayrıca bi evladın annesine odan hazır demesinde ne var? Sen kendi annene demezmisin?

Buna ben de asiri katiliyorum. Benim sucum degil ailesinin tek cocugu olmasi ya da daha once kotu biriyle evlenmis olmasi . Ben tabi ki misafir ederim ama ayni evde olmasi bunun konu haline gelmesi bile kabul edilebilir degil bence . Herkesin evi özeli kendinedir

Bunda ben hic karismadim gercekten ona mezuniyet hediyesi olarak gonderdiler. Benlik asla degil

Arapları iyi bilirim. Türklerden beter ailecidirler. Erkek çocuk dizlerinin dibinde olmalıdır. Dubai de olsa fark etmiyor inan Arap aynı arap. Kadının adı yok ve erkek çocuk ile varlıklarını hissediyorlar.
Şu konuda korkma kadın gelip Tr de sürekli kalmaz, Tr ye ye yerleşmez. Ama sizi Dubaiye aldırmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Evlenmeden önce de aikesinden ayrı yaşıyor dediğiniz nişanlı evlenince aileci olacak ve hep onları tutacak.
İyi düşünün derim

Evet. Bende sahidim, Arap asiret kiziyim ve aneannem 7 ogluslari Icin heeeersey yapar. Yengelerim üzülürlerse bile üzülsünler… uzak dur

çok ilginç yorumlar var ,geçen biri evde çıplaklar diye yazdı, oo anlayış beş bindi, şimdi sadece arap dedi diye hakaretler havada uçuşmuş, bu araplara olan ırkçılıktan nefret ediyorum ,elin çıplağına müthiş,ama arabına tü kaka,ne kadar cahil insanlar var,arap kültürünün nesi varmış,sanki biizim erkekler çok iyi de arapları eleştiriyorsunuz, her ırkın iyisi kötüsü vardır ,bunu genellemek de bana göre faşistliktir.
konuya gelince evet aynı evde yaşanmaz ,şimdi olur yaşayalım desen yerleşmeye kalkar sıkıntı olur , ama konuşup halletmeye çalışın ,kronikleştirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…