• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var Kk hanımları

Runazyf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
89
95
88
28
Yaklaşık 9 yıllık evliyim ve şuan üçüncü bebeğimize hamileyim, eşimle çok sıradan ve en fazla 3-4 dakika süren birlikteliklerimiz oldu hep daha önce yine buraya yazıp bazı değişiklikler yapmıştım hayatımızda şimdi yeniden yardımınıza ihtiyacım var bu aralar eşime karşı çok istekliyim hamilelikte ortaya çıkan hormonlar ve daha öncesini de katarsak konuya eşim aklımdan çıkmıyor çocuklarımız 6 ve 4 yaşında bebekliklerinden gelen bir korku var geceleri artık birliktelik olamıyoruz, kızım da şuan beni rakip gördüğü için eşimle birbirimize,el ele dokunamıyoruz bile yan yana dahi oturmamıza izin vermiyor babasına aşık yaşıyor bu durum bizi gerçekten aşırı bunalttığı için çocukların ikisini birden atlet ve külotlaryla birlikte küvetin içine su doldurup oyuncaklar koyuyoruz onlar oynarken biz yine en fazla 5 dk birlikte oluyoruz ve bundan artık gerçekten soğuyorum çocukları banyoya koyup hiç bir sevişme olmadan direk olsun bitsin bizi yakalamasınlar diye hemen üzerimizi giyip görünüyoruz ikisine de.Onlar banyoda oynarken yine vakit geçiremiyoruz kızım sürekli baba baba diye bağırıyor cevap vermezsek çıkıp gelirler diye hemen orada bitiyor herşeyimiz.bu konuda neler yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum başlarda kendim hallederim sandım ama olmuyor belki bizimle benzer bir durum yaşayan vardır diye kk hanımlarına sormak istedim uzun oldu kusura bakmayın lütfen hakkınızı helal edin

Kiz cocuklari babaya duskunlukleri ile bilinir de bence bu konuda destek almalisiniz

Kiz cocuklari babaya duskunlukleri ile bilinir de bence bu konuda destek almalisiniz
Evet biliyorum bu durumu 3-6 yaşlarında ortaya çıkıyor ve bizde neredeyse en başından beri böyle eşim geçecek diyor ama bu durum geçene kadar bende çok şey değişecek diye korkuyorum.bununla alakalı evlilik danışmanına mı gitmemiz lazım ki

Back