How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu konuda fikri olanlar yardım :S

MuzipRakkase

Üyelkiptali istiyrm olmuo
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
2.206
3
66
Zonguldak
Arkadaşlar saçlarım koyu kumral ben öyle bir renge boyatmak istiyorum ki,hem çok açık kumral olsun ama sarıyıda andırsın beyaz tenliyim tavsiyeleriniz nedir.Saçlarımı ilk defa boyatıcam 22 yaşındayım.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler a.s

saçını açık kumral boyayıp üzerine bikaç ton açığından balyaj yaptırırsın.hem de doğal saçınmış gibi görünür.

Kızlar bir sitede kızın biri benim tarif istediğim saç renginden koymuş koyu kumral oda,saç uzmanı açık karamel ile açık papatya sarısını karıştır demiş palette nin,siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar bir sitede kızın biri benim tarif istediğim saç renginden koymuş koyu kumral oda,saç uzmanı açık karamel ile açık papatya sarısını karıştır demiş palette nin,siz ne düşünüyorsunuz

o da olabilir ama ben o dediğim renk boyayı aldım yanında şampuan hediyesi de vardı
haftasonu boyıycam güzel görünüyodu bakalım bende nasıl olacak yerimseniben

yıpratabilir ama kuaföre resimle gittiğimizde balyajlı bir saç için taban rengini de değiştiriyor üzerine balyaj da yapıyor.çok zararı olsa yapılmazdı diye düşünüyorum.

Back