- 7 Ocak 2014
- 50
- 2
- 18
- Konu Sahibi yazyagmuru01
-
Merhabalar. Kızlar adetim biteli bir kaç gün oldu, özel bölgemde hoş olmayan bir koku var. Daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti. Kokudan rahatsız olduğum için duşa giriyorum, iyice temizliyorum çıkıyorum ama yine de geçmiyor. Ara sıra akıntım oluyor hatta bazen günlük ped bile kullanıyorum ama bu koku ilk defa oldu ve nedenini bilmiyorum. Yapmam gerekenler konusunda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Cnm pek bi fikrm yok ama genelde mantar kotu koku yapiyo bende oyle yani .
Merhabalar. Kızlar adetim biteli bir kaç gün oldu, özel bölgemde hoş olmayan bir koku var. Daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti. Kokudan rahatsız olduğum için duşa giriyorum, iyice temizliyorum çıkıyorum ama yine de geçmiyor. Ara sıra akıntım oluyor hatta bazen günlük ped bile kullanıyorum ama bu koku ilk defa oldu ve nedenini bilmiyorum. Yapmam gerekenler konusunda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
Mantar kasinti ve cok kokuya sebep olabilir. Yapman gereken tek sey temiz tutmak bi kac gun veya hafta surebilir gecmesi. Her yerde tuvalete girme ve hijyenine cok dikkat et onemli bir durum olusturmaz
cnm lavabodan çıktıktan sonra çamaşırın eğer nemli kalırsa koku yapar.bide günlük pedler de bunu destekler.günlük pedleri en fazla 4 saat kullanabilirsin sonra değiştirmen lazım.bunlara dikkat edersen ve halen varsa bi ürolojiye git derim.çünkü bazen mikrop kapınca da kokuya neden olabilir.
inşallah mikrop kapmamıştır ama söyledikleriniz konusunda daha dikkatli olacağım umarım düzelir.
kadın olduğumuz için mikrop kapabiliyoruz o yüzden temizliğe ne kadar önem versek de gene oluyor.o yüzden biraz daha fazla dikkat edersen sorun kalmaz inşallah cnm.
Peki bunun için kullandığınız bir şeyler var mı?[/QUOT pamuklu camasir kullan ve ozel bolgeyi surekli kuru tut yikarken de onden arkaya dogru yika bi de ic camasirlarini surekli utule bi de doktorum gunluk ped cok yapar demisti ben artik kullanmiyorm sık sık camasirimi degistiriyorm
Peki bunun için kullandığınız bir şeyler var mı?[/QUOT pamuklu camasir kullan ve ozel bolgeyi surekli kuru tut yikarken de onden arkaya dogru yika bi de ic camasirlarini surekli utule bi de doktorum gunluk ped cok yapar demisti ben artik kullanmiyorm sık sık camasirimi degistiriyorm
hadi yaa ben de genelde günlük ped kullanıyorumdiğer söylediklerini aynen yapıyorum ama artık pedden vazgeçmem lazım sanırım, onun yerine sürekli iç çamaşırı değiştirirsem daha iyi olacak..
hadi yaa ben de genelde günlük ped kullanıyorumdiğer söylediklerini aynen yapıyorum ama artık pedden vazgeçmem lazım sanırım, onun yerine sürekli iç çamaşırı değiştirirsem daha iyi olacak..
Ya da bi arkadasimdan duymustum gunluk ped yerine pamuklu bi bez alip gunluk ped gibi parcalara bölmustu onlari kullanip kullanip yikiyoyip ütuleyip tekrar kullaniyodu bana da onerdi ama cok akintim olmuyo olursa surekli degistiriyorm zaten
Ya da bi arkadasimdan duymustum gunluk ped yerine pamuklu bi bez alip gunluk ped gibi parcalara bölmustu onlari kullanip kullanip yikiyoyip ütuleyip tekrar kullaniyodu bana da onerdi ama cok akintim olmuyo olursa surekli degistiriyorm zaten
ama bez de sonuçta iç çamaşırı gibi..bez koyup yıkayacağıma, iç çamaşırım kirlenince hemen çıkarıp onu yıkarım..aynı şey gibi geldi :)
rahim intihabı buu kokulu olanMerhabalar. Kızlar adetim biteli bir kaç gün oldu, özel bölgemde hoş olmayan bir koku var. Daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti. Kokudan rahatsız olduğum için duşa giriyorum, iyice temizliyorum çıkıyorum ama yine de geçmiyor. Ara sıra akıntım oluyor hatta bazen günlük ped bile kullanıyorum ama bu koku ilk defa oldu ve nedenini bilmiyorum. Yapmam gerekenler konusunda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?
ama bez de sonuçta iç çamaşırı gibi..bez koyup yıkayacağıma, iç çamaşırım kirlenince hemen çıkarıp onu yıkarım..aynı şey gibi geldi :)
Yani bende oyle dusunuyorm gecmis olsun ama gecmezse bi doktora gorun bence
Yani bende oyle dusunuyorm gecmis olsun ama gecmezse bi doktora gorun bence[/QU
Tamam, teşekkür ederim :)
rahim intihabı buu kokulu olan
özel yokmu zaten sana smer yaptrmak zorundalar yoksa ne olduğuu anlamazlaryapmayınya eğer bir süre sonra geçmezse olduğum yerde doktora gitme imkanım olsa giderim ama.. Doktorlar hastaları insan yerine koyup düzgünce bakmıyorlar bile, güvenilmiyor yani
özel yokmu zaten sana smer yaptrmak zorundalar yoksa ne olduğuu anlamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?