• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konuda bilgili olanlar bakar mısınız

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
kızlık zarı konusundan ötürü canım çok sıkkın öncelikle kimseyle cinsel biriliktelikte bulunmadığını söylemek isterim.. bundan 2 yıl önce vajinama darbe aldım ama adet kanamasımı yoksa neydi tam kestiremiyorum o zamandan bu zamana hep aklımda takılı kaldı bu mevzu.. internetten kızlık zarı resimlerine baktım oradaki resimlerdeki gibideğildi yani öyle bi yırtıklık yokbende ama içim içimi kemiriyor yarıyıl tatilinde muayene olacağım olumsuz bir cevapta çok kötü olurummm bana tavsiyelerinizneler canımı çok sıkıyor bu konu benimm kanamam baya uzun sürdü 3 gün boyunca normaldede adetim böyle sürer ama düzensiz olduğu için tam kestiremiyorummm... 3 gün ve çok aşırıydı kanamam adet gibi kızlıktada bu kadar çok geliyormu yani bozulmuş olsa.. Teşekkürler

öyle darbeyle bozulacağını sanmam
çünkü zar vajinanın hemen girişinde değil.
adet kanaması gibi çok çok yoğun olmamıştı bende üç beş damla.
boşuna kendinizi üzmeyin muayene olun ama içiniz rahat olsun.

Fotoğraflarla kendine tanı koyma derim. Herkeste farklı oluyor çünkü.
Kızlık zarı kanaması uzun da sürebiliyor bende uzun sürdü. Ama öyle adet gibi sürekli gelmedi.
O kadar içini kemiriyorsa muayene ol tabi ama bence bir sorun yok. Gördüğün adetti bence.

öyle darbeyle bozulacağını sanmam
çünkü zar vajinanın hemen girişinde değil.
adet kanaması gibi çok çok yoğun olmamıştı bende üç beş damla.
boşuna kendinizi üzmeyin muayene olun ama içiniz rahat olsun.
teşekkür ederim canımı sıkmamam elimde değil sürekli kafamda :( inşallah dediğiniz gibidir benim kanamam baya yoğundu

Fotoğraflarla kendine tanı koyma derim. Herkeste farklı oluyor çünkü.
Kızlık zarı kanaması uzun da sürebiliyor bende uzun sürdü. Ama öyle adet gibi sürekli gelmedi.
O kadar içini kemiriyorsa muayene ol tabi ama bence bir sorun yok. Gördüğün adetti bence.
inşallah öyledir teşekkürler. benim 3 gün sürdü ve durupbaşlama gibi değil bildiğin adet gibiydi.. koyuydu baya rengide..muayene olacağımm inşallah adettirr teşekkürler

inşallah öyledir teşekkürler. benim 3 gün sürdü ve durupbaşlama gibi değil bildiğin adet gibiydi.. koyuydu baya rengide..muayene olacağımm inşallah adettirr teşekkürler

Benim renk olarak adet gibiydi ama yoğunluk olarak adet gibi değildi. Pıhtı falan haliyle yoktu.
Wc gittikçe ya da ilişkiye girdikçe geliyordu. Sanmıyorum sende bir sorun olduğunu.

Benim renk olarak adet gibiydi ama yoğunluk olarak adet gibi değildi. Pıhtı falan haliyle yoktu.
Wc gittikçe ya da ilişkiye girdikçe geliyordu. Sanmıyorum sende bir sorun olduğunu.
inşallah inşallahhhh :( farzedelimki bozuldu sizce bidaha gelir mi bir kaç ilşki boyunca geliyormuş öyle duydumda bennn :(

Ya güzelim sen niye bu kadar takiyorsun ki anlamadim?
Sana kesin diyorum kizlik zarin bozulmamis. Bundan adim gibi eminim. Sen adet olmuşsun.
Ben de ikinci denemede bozulan şey öyle bi darbeyle bozulmaz merak etme. Öyle olsaydi bakire kiz kalmazdi..

Sana kesin diyorum kizlik zarin bozulmamis. Bundan adim gibi eminim. Sen adet olmuşsun.
Ben de ikinci denemede bozulan şey öyle bi darbeyle bozulmaz merak etme. Öyle olsaydi bakire kiz kalmazdi..
haklısında öyle zamansal olması beni çok korkuttu

İnşallah öyledir teşekkürler :( çok kafama taktim çünkü nisanlimi çok seviyorum ve bu konuda çok ciddi :(

Back