- 14 Ağustos 2012
- 2.127
- 601
- Konu Sahibi tedirginkz
Oyle kolay bozulucak bişey degil canim biz 2 hafta uğraştık anca oldu ama sen kuruntu yapmissin yinede doktora git içini rahatlat yoksa en güzel nişanlilik dönemini bunlari düşünerek geçirirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle kolay bozulucak bişey degil canim biz 2 hafta uğraştık anca oldu ama sen kuruntu yapmissin yinede doktora git içini rahatlat yoksa en güzel nişanlilik dönemini bunlari düşünerek geçirirsin
Canm 2 hafta boyunca kanaman oldu mu miktarı ne kadardı ve rengi
Sen belli ki adet olmuşsun ya da kistin varsa patlamistir falan. Merak Etme bekaret öyle kolay kolay bozulacak bi şey değil. Eğer öyle olsaydı kimse bakıre olmazdı ama için rahat etsin diye git bi doktora. Ben Bekarken senin dediğin şeyleri bile ( elle tatmin falan filan ) yapmamama bile yine de acaba bakire değil miyim diye düşünüyordum ama evlenince tey bu muymus ki dedim merak etme bakiresin. ..
Canım benim ilk gecemde kan gelmemişti daha 1 gün sonra lavaboya gittiğimde bir damla kahverengi gelmişti daha sonra araştırmalarımda bazı kızlık zarları üstlerde olduğu için doğumda bile bozulabiliyor yani 3 cm gibi bişeyle bozulmayabiliyor kızlık zarı tabi bu durum her kişie aynı değil kızlık zarının yapısını bilmem lzım yinede çok kuruntu yapma zar öyle kolay kolay bozulacak bişey değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilk gece pembemsi bi renk bi kaç damla geldi tam olarak ilişkiye 2 hafta sonra girebildik ozaman baya bi kirmizi ve fazla kan geldi sonraki bi kac ilişkide de geldi ve bitti cnm okadar takma kafana inan büyütulecek bişey degil Bende düğünden önce senin gibi dusunuyodum ya kan gelmezse fln filan diye ama inan tecrubeli bi erkek kana gerek olmadan cok rahat anlar cunku daracik oluyo bakire bi kizin vajinasi
ne güzelmiş senin nick name in tedirginkız aman boşver tedirgin olma
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum su an nisanlanmak uzereyim ve gün geçtikçe içimi korku sarmaya başlıyor biliyorum bana bir faydası olmayacak belki ama bunu yazmaya da ihtiyacım var sonuçta özel konuları pek fazla konusamiyoruz konuşmak bile yanlış anlaşılabiliyor uz en iyisini deneyimli ablalara sormak dedim ben ilk geceden KORKUYORUM ama aciyacak acak diye degil ... Kan gelmezse diye kız olduğuma adim gibi eminim sonuçta kimseyle birlikteliğim olmadı ama bazi şeyler okuduklarım beni çok tereddütle düşürdü uzun zamandan beri özür dileyerek kendimi tatmin ettim bunu çoğu kişi yapmıştır ama biraz ileri gitmiş olabilirim ... Bu konuda çok fazla araştırma yaptım her sitedeki konuları okudum sınav zamanı bile bu konuyu düşünüyordum... Hala düşünüyorum... Çünkü sevgilim de önem veriyor benim ailemde. Zaten biriyle birlikte olsam cagresine bakardim demi ama olmadimki... Kızlar ya inşallah bir şey olmamıştır muayeneye gitmeyi düşünüyorum aradım özel bir hastahane 150 lira dedi paraya kiyip ggitcem ama ben kendim kiz im olumsuz bi cevapta naparm biriyle yatmamisim etmemisim naparim lan yatsam dicem yapmıştım ama yapmadığım halde olumsuz derlerse kızlar.. Sonuçtan korkuyorum.. Sonra diktirmek bana ölüm gelir yaa ben birlikte olmamisim kimseyle çok koyar anlıyo musun ( ben kendi kendime bozduysam naparm kızlar ya o bölgeye alınan dışardan bir darbede bozulma ihtimali sizce nedir ? Evet ben darbe aldm ve 3 gün koyu kırmızı adet gibi damla damla seklinde değil bir kanama oldu bildiğin adet gibi kizliktada boylemi olur mu ki onun dışında kendi tatminlermde bir kanama olmamıştı deneyimli ablalara sormak istiyorum sizin kanamanz ne kadar surdu ve bir darbe bozabilirmi zarın zorlanması gerekmezmi tahmini kaç dakikaya bozulur bu kızlık zari o kadar suphedeyimki lütfen bilgilendirin..
:)))sakin ol at kendini bu psikolojiden ya bu okadar kolay bisey degil ben evlendin biz esimle okadar denedik benim kizlik zarim zor bozuldu seninki neymis öyle pit diye.bosuna kuruntu edyorsun sen o anda hasta olmussundur.hic icini daraltma bi kere sen kendinden eminsin dahasi ne ya.hem esin seni buna bakarak yargilayamaz.cogunun ki esnek ilk gece kanamiyor zaten.sen rahat ol sen kimseyle ilski yasamdin gercek olan bu ve bence zaten o kanama adet kanamsiydi
Kalın bir cisimle zorlayarak girme olmadıysa bozulmaz. Yine de muhakkak ki bir doktora git. Biz görmüyoruz, muayene edemiyoruz seni sonuçta.
Çok saol canm ya moral oluyor bana siz boyle dedikce :) ya pıhtı bile gelmişti adet kani gibiydi yani diğer aylardan hic bi farkı yoktu normalde de 3 gün sürer zaten benim ama canm ya ne bilim tam o zamanda olması çok korkunçtu odadan odaya koşuyorum görsem :)) aynayı aldm baktm biyerimi cizdim diye :)) kardeşimi cagirdim ona baktirdim düşün içersen gelen bir kandı ama.. Ve koyu kırmızı ydi adet olma ihtimali banada yuksek geliyor ama zamanlaması iste.. Kendimden çok eminim ya kızım yani harbidr bi kızım iste bide su mukahatim olmasaydı..
:)))sul kafandan bu düşünceyi zaten varya ilk gece bi stres sen buna yogunlas valla öyle pit diye kan gelivermiyor bende kan gelsin diye ne ugrastim.ilk gece kan gelmssede hemen strese girme benimki cok zor kanadi valla ama esim hic lafini bile etmedi çünkü benden emin ben kendimden eminim allahim biliyor dahasi yok.sen bosver bunu düşünme
Kalın bir cisimle zorlayarak girme olmadıysa bozulmaz. Yine de muhakkak ki bir doktora git. Biz görmüyoruz, muayene edemiyoruz seni sonuçta.
Ayağa kalıtım karnına bir sancı girdi iste lavobaya gittim kan geldi 5 dk snra diyebilirim adet miydi neydi kestiremiyorum ama kimsenin boyle sancısı olduğunu ve 3 gün dolu dolu 3 pet civarında sürdüğünü duymadım ve adet kani gibi çok koyuydu.
Canm zorlama oldu ama girme olmadı yani sokmadm birşey