bakar misiniz (ilk gece)

Ben yasadiqimda sanci dgl bildgn etim yırtılmş gbi bi agriydi eşimi öyle bi ittirdim ki üzerimdn düşün acisini..Ve gelen toz pembe bi kandı oda bi peceteyle silinecek kadar..daha snrasinda kan falan gelmedi ama 3 gün boyunca her iliski snrasinda geliyodu yine bi damla falan ama yine toz pembe seklinde öle koyu kirmizi falan dgl ddgm gbi surekli de dgl

Canm ozelini soruyorum kusura bakma ama bir şeylerden emin olmak için.. İlk girdiği an mi kan geldi yoksa bi 5 dk snra flnmi..

Hemen cnm ztn o temas oldu bi aci hssettm ardndan baktm gelmsti..hani parmagini kesmek gbi dusün kesildiqi anda kan gelr ya hemen onun gbi zamanlamasi ..

Benden gelen adet kanıdır inşallah canım ya bi sancı olmusmuydu snde

Sanci olmadi canim iki uç gün bel AĞRIDI oldu adet sancisi gbi degil o hissedilen agri sizi şeklinde. Ole hemencik zedelenmez ya korkma ilk gece bnde cok korktm kan gelmicek diye ama taa nerde kizlik zari ole kolaymi korkma:-) ilk gecen icin bide tawsiyem war sna :-)

Sanci olmadi canim iki uç gün bel AĞRIDI oldu adet sancisi gbi degil o hissedilen agri sizi şeklinde. Ole hemencik zedelenmez ya korkma ilk gece bnde cok korktm kan gelmicek diye ama taa nerde kizlik zari ole kolaymi korkma:-) ilk gecen icin bide tawsiyem war sna :-)
se nin kanın geç geldi galiba canım inşallah ya çok saol tavsiylerin neler teşekkürler şimdiden

bildirimlere tıkla mesajı oku bende özele git ama 2 kat fiyat allıyorlar ben 35 tl muayene oldum ..doktor seni sedyeye uzandırıyor... vajinanı ışıkla inceliyor :KK50:

çok ürkütücü bi durum yaaaaa....... ultrasondan muayene çok oldum ama bu ilk olcak..

yeterki gelsi canım ya pırtlamamıştır inşallahh :KK9::KK5:

Nasıl bir darbe aldınız ve darbenin hemen ardından mı kanamanız oldu ?

Ayağa kalıtım karnına bir sancı girdi iste lavobaya gittim kan geldi 5 dk snra diyebilirim adet miydi neydi kestiremiyorum ama kimsenin boyle sancısı olduğunu ve 3 gün dolu dolu 3 pet civarında sürdüğünü duymadım ve adet kani gibi çok koyuydu.

Son düzenleme:
sen iyice stres yapmışsın bu mevzuuyu

yok be ablacım sen de ileride anlarsıın ufacık bir parmak darbesiyle bozulacak bir şey olmadığını :KK1::KK1: :KK9:

X