- 17 Temmuz 2014
- 626
- 103
- Konu Sahibi tedirginkz
özelden sana mesaj yazacam sen oraya gel detaylı anlatıcammmm
Tamam canimozel mesaj bölümünü bulursam bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden sana mesaj yazacam sen oraya gel detaylı anlatıcammmm
Ben yasadiqimda sanci dgl bildgn etim yırtılmş gbi bi agriydi eşimi öyle bi ittirdim ki üzerimdn düşün acisini..Ve gelen toz pembe bi kandı oda bi peceteyle silinecek kadar..daha snrasinda kan falan gelmedi ama 3 gün boyunca her iliski snrasinda geliyodu yine bi damla falan ama yine toz pembe seklinde öle koyu kirmizi falan dgl ddgm gbi surekli de dgl
Tamam canimozel mesaj bölümünü bulursam bakiyim
bildirimlere tıkla mesajı oku bende özele git ama 2 kat fiyat allıyorlar ben 35 tl muayene oldum ..doktor seni sedyeye uzandırıyor... vajinanı ışıkla inceliyor
Hemen cnm ztn o temas oldu bi aci hssettm ardndan baktm gelmsti..hani parmagini kesmek gbi dusün kesildiqi anda kan gelr ya hemen onun gbi zamanlamasi ..
Anladım canm anladigima gore daha sonraki ilişkilerde de geliyor bu kan yırtılma olmayan bolgelerdende
Benden gelen adet kanıdır inşallah canım ya bi sancı olmusmuydu snde
se nin kanın geç geldi galiba canım inşallah ya çok saol tavsiylerin neler teşekkürler şimdidenSanci olmadi canim iki uç gün bel AĞRIDI oldu adet sancisi gbi degil o hissedilen agri sizi şeklinde. Ole hemencik zedelenmez ya korkma ilk gece bnde cok korktm kan gelmicek diye ama taa nerde kizlik zari ole kolaymi korkma ilk gecen icin bide tawsiyem war sna
bildirimlere tıkla mesajı oku bende özele git ama 2 kat fiyat allıyorlar ben 35 tl muayene oldum ..doktor seni sedyeye uzandırıyor... vajinanı ışıkla inceliyor
İçeri bir şey sokmadıysan bozulmaz, içeri bir şey soktuysan bozulmuş olma riski her zaman vardır
Ayrıca sen hala bakiresin çünkü kimseyle ilişkiye girmedin
Kan gelse ne olur gelmese ne olur...
Sanci olmadi canim iki uç gün bel AĞRIDI oldu adet sancisi gbi degil o hissedilen agri sizi şeklinde. Ole hemencik zedelenmez ya korkma ilk gece bnde cok korktm kan gelmicek diye ama taa nerde kizlik zari ole kolaymi korkma ilk gecen icin bide tawsiyem war sna
. Hemen geldi benim lekem.içeri kolay girerse aci hissetmessin girmesini kolaylaştırmak içinde vazelin kullanin :-*yeterki gelsi canım ya pırtlamamıştır inşallahh
Anladım canm çok teşekkürler ilerde yasarsam dikkate alicam. Hemen geldi benim lekem.içeri kolay girerse aci hissetmessin girmesini kolaylaştırmak içinde vazelin kullanin :-*
Boşuna telaş yapıyorsun içeri cisim girmediyse bir şey yok
Nasıl bir darbe aldınız ve darbenin hemen ardından mı kanamanız oldu ?
sen iyice stres yapmışsın bu mevzuuyu
yok be ablacım sen de ileride anlarsıın ufacık bir parmak darbesiyle bozulacak bir şey olmadığını