-
- Konu Sahibi Asmiramisra
Pardon da ne alaka dediğinizle öyle bir durum olsa zina baskını da olmaz değil mi? Eminim bu salaklığı yapan iki insanın bunları düşünecek durumu olmaz başına geleceklerini düşünürler.
Ayakkabısına bak hangi dairenin önündeEşim öyle bir yalancı ve inkarcı biri ki ona da bir kılıf bulur. Amacım kaldıkları daireye gidip lades diyip o surat ifadesini görmek istiyorum. Gerisini zaten anlayacaktır. Tabi bu arada kanıtta toplamış olacağım.
Ben öyle bir şey olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa söyler ve üst üste 10-15 gündür gitmez çünkü aldattığını çok fazla belli ediyor.Sanırım kapıdan video fotoğraf vs çekmeniz sizin mahkemeye sunmanız için yeterli olmaz yani özel hayatın gizliliği nedeniyle siz suçlu duruma bile düşebilirsiniz. Halka açık bi yerde denk getirmek lazım.
Bir de bence böyle bişeye kalkışmayın. Devir çok kötü oldu. Belki erkek arkadaşlarının bekar evinde toplanıp alkol madde vs gibi bişey kullanıyorlar. O kafada 5-6 erkek arkadaşının içinde eşini görürse gözü dönebilirher adımınızı dikkatli atmanız lazım
O aklıma geldi de içeride alabilirler bilmiyorum.Ayakkabısına bak hangi dairenin önünde
Kadınla üst üste 10-15 gün geçirebilir mi bilmiyorumBen öyle bir şey olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa söyler ve üst üste 10-15 gündür gitmez çünkü aldattığını çok fazla belli ediyor.
Takip aracından elde edilen veriler hukuka aykırı delildir. Tanık olarak birini götür yanında. Merak etme kapıyı açmaları halinde özel hayatın gizliliğini ihlal oluşmaz. Sen zinanı bu şekilde ispatlarsın. Aynı evde bir kadın ve adamın görülmesi halinde zina gerçekleşmiş sayılırhanımefendi, zaten zina baskını diye bir şey yok. zira zina diye bir suç yok; sadece boşanma davasında eşinizin ağır kusuru olarak değerlendirilir boşanmaya niyetiniz varsa. https://www.efeshukuk.com/en/zina-sucu/?amp
size bu akılları kim verdi bilmem ama sizin korkunç zararınıza olacak şeyler tavsiye edilmiş. boşanacaksanız takip aracının verileri dahi yeterli olabilir fakat siz kapısına kadar gidip rezillik çıkarmak istiyorsunuz; kaos istiyorsunuz.
Anlıyorum teşekkür ederim düşünceniz için. Tek gitme gibi bir düşüncem yok tabiki de. Zaten beni kapıda görünce afallayacaklardır ister istemez ya da kaldıkları daireyi bulup eve gelene kadar ordan çıkmasını beklemeliyim çünkü illa ki geçirmek için sarılmak İçin çıkacaktır beni görünce de şaşırır.Hiç tanımayan birisinin onun arkasından apartmana girmesi girdiği evin kapısını kimin açtığını görmesi falan anahtarla mı giriyor birisi mi açıyor o eve kim girip çıkıyor bunları uzaktan uzağa önce takip etmek lazım ama sizden asla şüphelenmemeli.
Yanlış anlamayın benim tek korkum size herhangi bir zarar gelmesi. Böyle yaşamak çok zor biliyorum ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Çok sakin çok emin adımlarla yavaş yavaş onun sonunu ellerinizle hazırlayın. Hiç bişey için acele etmeyin lütfen. Martketten yaptığı alışverişler sizin evinize gelmiyor değil mi? Alkol vs alıyor mu marketten?
Takip aracından elde edilen veriler hukuka aykırı delildir. Tanık olarak birini götür yanında. Merak etme kapıyı açmaları halinde özel hayatın gizliliğini ihlal oluşmaz. Sen zinanı bu şekilde ispatlarsın. Aynı evde bir kadın ve adamın görülmesi halinde zina gerçekleşmiş sayılır
Benim anlatmak istediğim şeyde bu. Benimle evli olan birinin diğer bir kadınla ne gibi özel hayatı olabilir?Takip aracından elde edilen veriler hukuka aykırı delildir. Tanık olarak birini götür yanında. Merak etme kapıyı açmaları halinde özel hayatın gizliliğini ihlal oluşmaz. Sen zinanı bu şekilde ispatlarsın. Aynı evde bir kadın ve adamın görülmesi halinde zina gerçekleşmiş sayılır
HTS kayıtlarını inkar etmeleri mümkün. Hts de aynı baz istasyonuna bağlı oldukları çıkıyor sadece sanırım. O an ben orda olsam benimkide çıkar gibi düşünüyorum. Öyle demişti bir avukat. Tek tek mesajlar aramalar için özel dinleme kaydı çıkartılması gerekmahkeme hts konuşma kayıtlarından buluyor zaten
Şunu düşünüyorum benim yerime eşim olsaydı çok daha fazlasını yapardı uzun zamandır sabırlı bir şekilde bekliyorum. Ama hala karşıma geçip beni suçlayıp aldatmıyorum diyen bir adam çok daha fazlasını hak ediyor. Tek gitmeyi düşünmüyorumTanıdık avukat var mı? Acaba avukata danışmak mı mantıklı olur? Bir tanıdığım boy boy videolarını fotoğraflarını çekmişti ama sonuç istediği gibi olmadı, yani hem boşandılar hem de orta yolu bulmak zorunda kaldı. O fotoğraf videolar için çabası da kendine acı olarak kaldı.
Burdan tanımadığımız insanlara şunu yap bunu yap demek kolay. Slze bir şiddet uygulasa bir şey yapsa buradaki bizlerin haberi bile olmayacak. Lütfen adımlarınızı dikkatli atın
Eşim burdan bir kere yakalandığı İçin aramak İçin watsabı kullanıp siliyorEşinin telefonunu kullanabilir misin
Mesela operatörlerin giriş şifrelerini s yaxıp bilmem neye gönder diyor şifre geliyor o şifreden fatura detayına girince arama yapılan numaralar sms yoluyla mesaj atılan kişiler gözüküyor
Ünide bir arkadaşımızın sevgilisini arkadaşımızla aldattığını bu şekilde öğrenmiştik..
arkadaşım affedip evlendi çocuğu var o ayrı
AnkaraHangi şehirdesin şu boyu devrilesiceyi bi yakalasakta rezil etsek