- 2 Ekim 2023
- 2.545
- 10.053
- Konu Sahibi Asmiramisra
siz bu adamdan boşanacak mısınız; yoksa evliliğinize devam mı edeceksiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanacağım ama delil bularaksiz bu adamdan boşanacak mısınız; yoksa evliliğinize devam mı edeceksiniz?
Valla ben ankarada değilim ama arkadaşlarımı yönlendiririm hangi semtte bu evAnkara
Boşanacağım ama delil bularak
Pardon da ne alaka dediğinizle öyle bir durum olsa zina baskını da olmaz değil mi? Eminim bu salaklığı yapan iki insanın bunları düşünecek durumu olmaz başına geleceklerini düşünürler.
Pesine esinizi tanimayan birini takin bence o ceksin goruntuleriHerkese merhaba. Daha önce konu açmıştım. Eşim çalışıyorum diyip eve geç geliyordu. Ama o sırada başka eve gidiyormuş sorduğum zaman tabi ki inkar etti. Basmak İçin gittim fakat eşim anlamış olmalı ki o gün gelmedi beni farkettiler sanırım. En azından arabadan inerken bir kanıt yakalarım diye düşündüm. Hala o eve gitmeye devam ediyor kredi kartlarından görmeyeceğim sanıyor ama o evin yakınında ki marketten alışveriş yapıyor. Asıl sormak istediğim adresi falan biliyorum ama hangi daire onu bilmiyorum kapıdan bir şekilde girerim ama daireyi nasıl bulabilirim ? Bulduğum zaman ne yapmam gerekiyor ? Acil bir şekilde kanıt toplamam gerekiyor. Ya da o adreste kim yaşıyor nerden bulabilirim ? Yaklaşık 10-15 gündür oraya gidiyor ve bazen eve gelmiyor bile bir kız veya kadın olduğu belli.
Bence eşim demeyin artık o adamaEşim o işlerden hiç anlamaz gider kendi alır gelir
Canım yatakta basmadığın müddetçe ya da öpüşürken vs görüp fotoğraflamadığın sürece kanıt sayılmıyor mahkemede. Yani aynı evin içinde veya apartman çıkışı fotoğraflasan bile ne yazık ki.Herkese merhaba. Daha önce konu açmıştım. Eşim çalışıyorum diyip eve geç geliyordu. Ama o sırada başka eve gidiyormuş sorduğum zaman tabi ki inkar etti. Basmak İçin gittim fakat eşim anlamış olmalı ki o gün gelmedi beni farkettiler sanırım. En azından arabadan inerken bir kanıt yakalarım diye düşündüm. Hala o eve gitmeye devam ediyor kredi kartlarından görmeyeceğim sanıyor ama o evin yakınında ki marketten alışveriş yapıyor. Asıl sormak istediğim adresi falan biliyorum ama hangi daire onu bilmiyorum kapıdan bir şekilde girerim ama daireyi nasıl bulabilirim ? Bulduğum zaman ne yapmam gerekiyor ? Acil bir şekilde kanıt toplamam gerekiyor. Ya da o adreste kim yaşıyor nerden bulabilirim ? Yaklaşık 10-15 gündür oraya gidiyor ve bazen eve gelmiyor bile bir kız veya kadın olduğu belli.