Bu konu hakkında fikri olan yardımcı olabilir mi ?

siz bu adamdan boşanacak mısınız; yoksa evliliğinize devam mı edeceksiniz?

Arkadaşım bir avukattan geçerli deliller nelerdir öğrenin ona göre davranın. Ben bir arkadaşıma yardımcı olurken birşeyler öğrenmiştim, ama bizim takip ettiklerimiz apartta kalıyorlardı,girip çıkarken el ele tutuşuyorlardı bunlar delil sayıldı. Sizinki normal evmiş,adam da inkar ediyor diyorsunuz,hangi dairede olduklarını öğrenmeniz işe yaramayabilir. Arkadaşıma geldim beni çağırdı bu da sevgilisi vs diyebilir. Kesin kanıt lazım,yoksa yapacaklarınız işe yaramaz. Önce bir bunu sorun avukata. Bir danışmanlık alın ücret karşılığı,sonra davranın.

Pardon da ne alaka dediğinizle öyle bir durum olsa zina baskını da olmaz değil mi? Eminim bu salaklığı yapan iki insanın bunları düşünecek durumu olmaz başına geleceklerini düşünürler.

Zina baskını seneler öncesinde kaldı. Zina artık yasal olarak bir suç değil

Siz vakit kaybetmeden avukatla görüşün. O sizi yönlendirsin. Kendi başınıza iş yapmayın

Mesela ikisinin uygunsuz fotolarını siz çekerseniz delil sayılıyor. Dedektif veya avukat çekerse özel hayatın gizliliğine takılıp delil kabul edilmiyor. Böyle kurallar var. Kafanıza göre gidip basmaya çalışırken suçlu sayılmamak için mutlaka bir avukattan danışmanlık hizmeti alın.

benim bu aşamada size söyleyebileceğim tek mantıklı şey şu olur. kanıtlarınız varsa adamın gözüne gözüne sokup açıklama beklemeyin. koyun kenara kanıtlaırnızı ve mahkemede önüne gelsin. su gibi derinden ilerleyin.
ayrıca dijital kayıtlarınız varsa telefonunuzda saklamayın ve kaybolması, yanlışlıkla silinmesi ya da kayıt kaynağının bozulması gibi ihtimallere karşı birden fazla yere kaydedin. örnek vermek gerekirse; mail, drive gibi sanal saklama çözümleri, flashdisk

Mutlaka boşnama konusunda çalışan avukattan danışmanlık alın bu durumda neler yapabilirsiniz öğrenin ve ona göre hareket edin. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. O sizi doğru bir şekilde yönlendirecektir.

Pesine esinizi tanimayan birini takin bence o ceksin goruntuleri

Canım yatakta basmadığın müddetçe ya da öpüşürken vs görüp fotoğraflamadığın sürece kanıt sayılmıyor mahkemede. Yani aynı evin içinde veya apartman çıkışı fotoğraflasan bile ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…