Bu konu hakkında fikri olan yardımcı olabilir mi ?

Asmiramisra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
42
6
25
Herkese merhaba. Daha önce konu açmıştım. Eşim çalışıyorum diyip eve geç geliyordu. Ama o sırada başka eve gidiyormuş sorduğum zaman tabi ki inkar etti. Basmak İçin gittim fakat eşim anlamış olmalı ki o gün gelmedi beni farkettiler sanırım. En azından arabadan inerken bir kanıt yakalarım diye düşündüm. Hala o eve gitmeye devam ediyor kredi kartlarından görmeyeceğim sanıyor ama o evin yakınında ki marketten alışveriş yapıyor. Asıl sormak istediğim adresi falan biliyorum ama hangi daire onu bilmiyorum kapıdan bir şekilde girerim ama daireyi nasıl bulabilirim ? Bulduğum zaman ne yapmam gerekiyor ? Acil bir şekilde kanıt toplamam gerekiyor. Ya da o adreste kim yaşıyor nerden bulabilirim ? Yaklaşık 10-15 gündür oraya gidiyor ve bazen eve gelmiyor bile bir kız veya kadın olduğu belli.

Basıp ne yapacaksınız?
Boşanma davanızı açın ve evinizin kilitlerini değiştirin. Bitti gitti.
Mahkemede delil olarak kullanacağım. Ve ben sizin için bu saatlere kadar çalışıyorum senin düşündüğün şeylere bak diyen eşimin surat ifadesini görmek istiyorum.

Basıp ne yapacaksınız?
Boşanma davanızı açın ve evinizin kilitlerini değiştirin. Bitti gitti.
Ne saçma tavsiye. Boşanma davası için kanıt olmadan neden bodoslama boşansın? Aldattığına kanıtlarsa kendi istediği şartlarda boşanabilir

Konu sahibi aklıma pek bir şey gelmiyor ama o gelmeden binanın önünde durup süpriz yapsanız olabilir mi acaba

Başka bir ev olduğunu nereden anladınız? Onu nasıl yakaladınız?

Eşim öyle bir yalancı ve inkarcı biri ki ona da bir kılıf bulur. Amacım kaldıkları daireye gidip lades diyip o surat ifadesini görmek istiyorum. Gerisini zaten anlayacaktır. Tabi bu arada kanıtta toplamış olacağım.

öncelikle geçmiş olsun. evi biliyorsanız o kapıdan belli zamanlarla beraber girip çıkacaklardır öyle kanıt toplayabiliriz. evi basmanız bir anlam ifade etmez olay çıkar daha çok

Başka bir ev olduğunu nereden anladınız? Onu nasıl yakaladınız?
Eşim şirket arabasıyla gidiyor ve arabasında takip cihazı var. Takip cihazından baktım ve cihazın yanılma payı 0 her gün aynı saatte gidiyor iş çıkışı eve gelinceye kadar araba orda park halinde hepsi çıkıyor.

öncelikle geçmiş olsun. evi biliyorsanız o kapıdan belli zamanlarla beraber girip çıkacaklardır öyle kanıt toplayabiliriz. evi basmanız bir anlam ifade etmez olay çıkar daha çok
Arabam olmadığı İçin ulaşımda sıkıntı yaşıyorum. Ve kapıdan girer çıkarken bir yalan bulur inkar eder. Onu o evde basmak lazım. Evet olay çıkmalı ama benim tarafımdan.

Özel dedektifler var bu işleri yapan. Biriyle anlaşsanız basmanıza gerek kalmadan size delil bulur sanıyorum.

Bir arkadaşınızın(eşinizin tanımadığı biri)arabasıyla gidin hatta daireyi de arkadaşınız bulsun siz arabada beklerken

Yanında muhakkak açacağın davada Tanık olabilecek biri olsun. Bence eline bir pizza kutusu al Kapı Kapı gez ya da arkadaşın gezsin

yani siz konut dokunulmazlığı ihlali suçu işleyip boşanma davanız sürerken bir de bu suçtan yargı karşısına çıkmak istiyorsunuz. çok zekice

Eşinizi takip edin, gittiği saatlerde bı arkadaşınızı ayarlayın anketör olarak bütün binaların zilini çalsın, sizde yanında kılık değiştirin peruk atın ,gözlük kullanın ,o nlar kapıyı acincada elinizde tlfn olsun kayıt altına alıp lades yapin

yani siz konut dokunulmazlığı ihlali suçu işleyip boşanma davanız sürerken bir de bu suçtan yargı karşısına çıkmak istiyorsunuz. çok zekice
Pardon da ne alaka dediğinizle öyle bir durum olsa zina baskını da olmaz değil mi? Eminim bu salaklığı yapan iki insanın bunları düşünecek durumu olmaz başına geleceklerini düşünürler.

Arkadaşınız var mı anlatabiliceğiniz? O gitse bir ön operasyona?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…