- 17 Şubat 2022
- 42
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi Asmiramisra
Mahkemede delil olarak kullanacağım. Ve ben sizin için bu saatlere kadar çalışıyorum senin düşündüğün şeylere bak diyen eşimin surat ifadesini görmek istiyorum.Basıp ne yapacaksınız?
Boşanma davanızı açın ve evinizin kilitlerini değiştirin. Bitti gitti.
Ne saçma tavsiye. Boşanma davası için kanıt olmadan neden bodoslama boşansın? Aldattığına kanıtlarsa kendi istediği şartlarda boşanabilirBasıp ne yapacaksınız?
Boşanma davanızı açın ve evinizin kilitlerini değiştirin. Bitti gitti.
Eşim öyle bir yalancı ve inkarcı biri ki ona da bir kılıf bulur. Amacım kaldıkları daireye gidip lades diyip o surat ifadesini görmek istiyorum. Gerisini zaten anlayacaktır. Tabi bu arada kanıtta toplamış olacağım.Ne saçma tavsiye. Boşanma davası için kanıt olmadan neden bodoslama boşansın? Aldattığına kanıtlarsa kendi istediği şartlarda boşanabilir
Konu sahibi aklıma pek bir şey gelmiyor ama o gelmeden binanın önünde durup süpriz yapsanız olabilir mi acaba
Eşim şirket arabasıyla gidiyor ve arabasında takip cihazı var. Takip cihazından baktım ve cihazın yanılma payı 0 her gün aynı saatte gidiyor iş çıkışı eve gelinceye kadar araba orda park halinde hepsi çıkıyor.Başka bir ev olduğunu nereden anladınız? Onu nasıl yakaladınız?
Arabam olmadığı İçin ulaşımda sıkıntı yaşıyorum. Ve kapıdan girer çıkarken bir yalan bulur inkar eder. Onu o evde basmak lazım. Evet olay çıkmalı ama benim tarafımdan.öncelikle geçmiş olsun. evi biliyorsanız o kapıdan belli zamanlarla beraber girip çıkacaklardır öyle kanıt toplayabiliriz. evi basmanız bir anlam ifade etmez olay çıkar daha çok
Eşinizi takip edin, gittiği saatlerde bı arkadaşınızı ayarlayın anketör olarak bütün binaların zilini çalsın, sizde yanında kılık değiştirin peruk atın ,gözlük kullanın ,o nlar kapıyı acincada elinizde tlfn olsun kayıt altına alıp lades yapinEşim öyle bir yalancı ve inkarcı biri ki ona da bir kılıf bulur. Amacım kaldıkları daireye gidip lades diyip o surat ifadesini görmek istiyorum. Gerisini zaten anlayacaktır. Tabi bu arada kanıtta toplamış olacağım.
Pardon da ne alaka dediğinizle öyle bir durum olsa zina baskını da olmaz değil mi? Eminim bu salaklığı yapan iki insanın bunları düşünecek durumu olmaz başına geleceklerini düşünürler.yani siz konut dokunulmazlığı ihlali suçu işleyip boşanma davanız sürerken bir de bu suçtan yargı karşısına çıkmak istiyorsunuz. çok zekice
Arkadaşınız var mı anlatabiliceğiniz? O gitse bir ön operasyona?Eşim şirket arabasıyla gidiyor ve arabasında takip cihazı var. Takip cihazından baktım ve cihazın yanılma payı 0 her gün aynı saatte gidiyor iş çıkışı eve gelinceye kadar araba orda park halinde hepsi çıkıyor.
Eşim o işlerden hiç anlamaz gider kendi alır gelircep telefonundan online market ve yemek siparişi adreslerine bakın kayıtlı olabilir
Ben kendimde giderim gündüzden nasıl olsa işte oluyorlarArkadaşınız var mı anlatabiliceğiniz? O gitse bir ön operasyona?