- Konu Sahibi Melek04140
-
Al kağıdı, kapısına git. Bunu bana da soyleyebilirdin, afişe etmene gerek yok. Benim elimden o kadarı geliyo, işinize gelirse. He beğenmiyomusun, yap benim yerime, 20 30 ne istiyosan vereyim. Senin onun bunun çalışanı değilim , hareketlerine dikkat et der göz dağı verirdim. Resmen edepsizlik peşinde.
Burası İstanbul'un düşük gelirli ailelerinin oturduğu bir semt. Görev icabı buradayım. Maddi durumlarının el vermediğini söyleyerek temizlikçi tutmaya yanaşmıyorlarIslak bırakmayın yazilabilir de hedef gosteremez. Birde bu devirde oturanlarin silmesi sacma geldi bana. Bizim aparrmanda oyle bisey olsa ben kadin tutar yaptiriirdim. kimsenin merdivenini silemem.
Siz kendi gününüzde birine sildirin bence.Burası İstanbul'un düşük gelirli ailelerinin oturduğu bir semt. Görev icabı buradayım. Maddi durumlarının el vermediğini söyleyerek temizlikçi tutmaya yanaşmıyorlar
Ayda 10veya 20lirayi veremiyorlarmiymis cekilcek dert değil yaBunu ben de söyledim ama kabul etmediler biz kendimiz sileriz dediler. Bende çoğunluğa uymak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?