Bu komşuya ne denir şimdi?

Budur.

Şiddet görme eğilimi var herhalde. Tövbe tövbe... hedef göstererek binaya duyuru asmak nedir?

Islak bırakmayın yazilabilir de hedef gosteremez. Birde bu devirde oturanlarin silmesi sacma geldi bana. Bizim aparrmanda oyle bisey olsa ben kadin tutar yaptiriirdim. kimsenin merdivenini silemem.
Burası İstanbul'un düşük gelirli ailelerinin oturduğu bir semt. Görev icabı buradayım. Maddi durumlarının el vermediğini söyleyerek temizlikçi tutmaya yanaşmıyorlar

Daire x ve daire x'ten başka ıslak merdivenlerden kayıp düşecek kadar dikkatsiz apartman sakinleri varsa ücret karşılığı benim temizliğimi üstlenebilir yada üstlenecek birini bulabilir. Teşekkürler yazın asın.

Ayrıca bu devirde sırayla apartman temizlemek mi kaldı insanlar üç kuruşa geliyorlar merdiven silmeye zaten siz bi de öğretmensiniz kazancınız da var. Fırsat bu fırsat bulun birini bence.

Yönetici yok mu sizin apartmanda ? Büyük terbiyesizlik yapmış komşunuz . Yönetici halletsin bu durumu ayrica ortak para toplansın silsin biri

ben olsam bır yazı yazardım su sekılde
daire 5 ten yazıyorum madem rahatsız oldunuz yanımdan sırıtarak gecerken rahatsız oldugunuz konu varsa soyleyebılırdınız ınsanların konusarak anlasabılecegıne ınanıyorum.

derdım

Diyeceksiniz ki vs hanım ben öğretmenim, ilk okul öğrencilerim bile üçüncü sınıftan sonra “ örtmenim , Ayşe şunu yaptı” olayının ne kadar yanlış bir tavır aldığını öğrenip “ örnek beş numara seviyesizliğine” inmiyor. Kibarca fikirlerinizi artık bir birey olduğunuz, için ifade edebilirdiniz. Agresifliğinizi ve hitap biçiminizi malum salgınla alakalı olan endişenizden ötürü olduğunu kabul etmek istiyorum.
Ayrıca daha önce siz veya diğer oturanların sildiğinde “Dikkat zemin kaygandır, ıslaktır” levhası yerleştirdiğini görmedim, benden önce de herkes böyle yaptı. Bundan sonra da kadın tutar ona sildirirsiniz, benim için artık sondur.Dersiniz.
Bu yazıyı, astığı yazıyı da saklayın bence.

Bizim apartmanda yerleri dilen olsa öpüp basima koyacagim
genelde ben siliyorum ki ben bile düzenli silmiyorum, öyle böyle yasiyoruz
yeri silen insana laf mi denir ya, tas olursun. Hem de camasir suyuyla silmissiniz
ne bileyim komsunun olayi bana komik geldi, yani böyle gülüc yazmasi
ücüncü siniftaki bir cocugun laf atmasina benzettim
takilacak bir durum degil, yerler islakken dikkat yerler kaygandir diye bir yaziyla uyari yapilabilir, bu silenin sucu degildir

kadın tutmayacaksanız herkes kendi kapısının önünü silsin temizlik mi beğendireceksiniz.yaz sen de altına "yeni ıslanan yeri biraz beklersen buharlaşır kurur, lütfen IQ'muzun tamamını kullanalım ve suyla inatlaşıp kayıp düşmeyelim örneğin daire X".ya da her gün bir yeni bilgi tarzında onların sinir olduğun bir şeyini yazıp as.deliyle deli ol.

Yalnız yazan kadının psikolojisi evlere şenlik. :)))
Taş atınca üzerine sıçrayacak bir tip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…