- 28 Temmuz 2023
- 321
- 194
- 23
- 26
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yalnız ben bu kombine bayıldım çok güzel olmuş renkler tonları yakışması nikah tarihi almaya da gidilir başka bi yere de çok hoş bi kombin olmuşİnşallah ileri de ben niye böyle giyindim dememolmuş mu kombinim yarın nikah tarihi almak için gideceğiz çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3294166
Adam bi ağarık mavi kot, bi basic tişörtle gelecek yav bizimki de şıkır şıkır süsleniyor yazıh.Şıklık yüzdedir.
Gözündeki mutluluk, dudağındaki tebessüm, hal ve hareketine yansır ve zerafet timsali bir kadın olursun.
Bunlar yoksa ister vera wang giy, ııh olmaz.
Kıssadan hisse gece gece
En rahat ettiğini giy valla koltukaltı ıslanır iz yapar o kumaşlar bu havada.
Sanki adam smokinle gelecek, te Allasen…
İnşallah ileri de ben niye böyle giyindim dememolmuş mu kombinim yarın nikah tarihi almak için gideceğiz çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3294166
Yeşil ördek göle yesil gömlekli acılara dalıyorKombin güzel olmuşama acılara kombin yaparak yürümen ;(
Teşekkür ediyorumAAA zorunlu naber ya. Bu fizikle saçma sapan adamları hayatına almana şimdi daha çok şaşırdım
ikinci kombini beğendim
Teşekkür ediyorum çok mutlu oldumZ zorunlualann taş gibisin
Okadar garip ilişki tecrübelerini paylaşıyordunki, hiç böyle birini beklememişim sanırım. Görünce şaşırdım. 2. Kombini daha çok beğendim. Sen bu fiziğine ne giysen çok yakışır. Mutluluklar dilerim
Artık oldu olan heheh artık bakalım hayırlısı olsunah zorunlu tipinde güzelmiş , adım adım mutsuzluğa yürüyorsun …
kalk dobarlan guzum yapma eyleme
Olan oldu derkenArtık oldu olan heheh artık bakalım hayırlısı olsun
Tarihi ne zamana verdiler canımArtık oldu olan heheh artık bakalım hayırlısı olsun
Zorunluyu gören nişanlısı: çok yakışmış yavrum düğün için kredi çekseneSen her halinle güzelsin yavrum
Hani dizilerde beklersin ya son ana kadar bir yerden dönecek bu iş diye, tam da o moddayımZorunluyu gören nişanlısı: çok yakışmış yavrum düğün için kredi çeksene
Doktorlar ela levent düğün sahnesi izle zorunlu belki ilham olur askdlfllgHani dizilerde beklersin ya son ana kadar bir yerden dönecek bu iş diye, tam da o moddayım
Alay etmiyoruz zorunlu, mutlu olmanı istiyoruz sadece. Ara sıra espri yapmış olabiliriz tabiKusura bakmayın herkes konularım ile alay ettiği için artık anlayamıyorum nasıl olduğunu yorumların ;(
Yanlış yorum yapmışım adklfllgAlay etmiyoruz zorunlu, mutlu olmanı istiyoruz sadece. Ara sıra espri yapmış olabiliriz tabiUmarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?