• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu koltuk takımı kullanışlı olur mu ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Kızlar nişanlımla bu oturma grubunu beğendik ama aileler pek kullanışlı, rahat olmaz falan dediler.

Sizce nasıl olur kullanan var mı aranızda?

Eğer bunda karar kılabilirsek renklerini de daha canlı renkler düşünüyoruz mor ya da pembe beyaz gibi...

River Salon Takm Evgr Mobilya

.......................

$FO,9055,14,river-salon-takimi-salon-takimlari-065.webp

yeni bir ürün bende bayılarak bakıyorum bu takıma bence çok güzel hem ölçüleride çok iyi bence alın hem konforlu hem güzel hemde şık

güzel koltuklar ama büyük mekanlar için salonun genişse düşünmeden al :D

yatak olanlar daha kullanışlı
koltuk takımı şık
peki minderler çıkarılıyor mu, daha kolay temizlenir

yatak olanlar daha kullanışlı
koltuk takımı şık
peki minderler çıkarılıyor mu, daha kolay temizlenir

Evet o yüzden bizde yataklı bazalı bi takım alacagız, canım galiba cıkmıyordu öyle hatırlıyorum.

eger salonun görseldeki kadar genişse al:)

Yok o kadar geniş değil :) kullanıslı olmayacagına karar verip vazgeçtik canım:)

Model olarak çok güzel spor hoş fakat rahat olamayacağını düşünüyorum bakıldıgındada anlayabiliyorum oturma yerleri ebat olarak dar gibi geldi bana uzunluğu yastıklar kaplamış tamamen sizin fikriniz tabiki ama geniş daha rahattır herzaman rabbim içinize sindirsin mutluluklar dilerim :16:

Model olarak çok güzel spor hoş fakat rahat olamayacağını düşünüyorum bakıldıgındada anlayabiliyorum oturma yerleri ebat olarak dar gibi geldi bana uzunluğu yastıklar kaplamış tamamen sizin fikriniz tabiki ama geniş daha rahattır herzaman rabbim içinize sindirsin mutluluklar dilerim :16:

evet canım doğru söylüyorsun , burda pek belli değil bizim baktıgımız modelin ortası daha dar kenarlarıda baya genişti. oturumu rahat olmazdı sanırsam. Amin amin çok sağol hep beraber inşallah:)

Back
X