Bu kokudan nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar doktora gittim bana ornidone verdi. Kullanıyorum ama pek bi etkisini göremedim.
Merhaba.Aynı kokuyu yıllardır çeken ve artık çözüm bulmuş biri olarak yazıyorum.Kesinlikle olay çamaşırda.Bütün iç çamaşırlarımı değiştirip hepsini penye aldım.Ayrı şekilde yıkayıp ütülüyorum.Ayrıca banyo yaparken oturarak değil ayakta banyo yapmayı önerdi doktorum.Hiçbir şekilde özel bir temizleyici sabun veya herhangi birşey kullanmamamıda.

Merhaba.Aynı kokuyu yıllardır çeken ve artık çözüm bulmuş biri olarak yazıyorum.Kesinlikle olay çamaşırda.Bütün iç çamaşırlarımı değiştirip hepsini penye aldım.Ayrı şekilde yıkayıp ütülüyorum.Ayrıca banyo yaparken oturarak değil ayakta banyo yapmayı önerdi doktorum.Hiçbir şekilde özel bir temizleyici sabun veya herhangi birşey kullanmamamıda.
Antibiyotik tedavisi işe yaramadı. Ben çok rahatsızım bu kokudan ya.

Hemen doktora git nasıl bekledin, bende kronik mantar var her tedavi yöntemini denedim ama 8 Yıldır geçmeyen kokulu akıntım var yani bir geçiyor bir geri geliyor her ay mutlaka olur. Çaresini bulamıyorum.

o dertten bendede var doktora gidiyorum söylüyorum hemen bi krem ama gecmiyor ya gecmiyor hergün duş almak tek önerim bu :KK43:
Canım kronik degilse kremle Geçmez o, doktorunu değiştir. Yada söyle içinden Parça Alıp laboratuvar a göndersin ona göre fitil ve hap verecektir. Benimki kronik sürekli tekrarlıyor.

Ayni ben yaa. İdrar yolu enfeksiyonu dendi kullandim ilaclari koku hala var. Sabun surmem sadece suyla yikarim hala kokuyo. Bi de bende akinti cok oluyo zaten. Banyo yaparim ertesi sabaha ic camasirim akintidan gorunmez. Gerci ben cok su icmiyorum ama bilmiyorum hala cozum bulamadim

Ayni ben yaa. İdrar yolu enfeksiyonu dendi kullandim ilaclari koku hala var. Sabun surmem sadece suyla yikarim hala kokuyo. Bi de bende akinti cok oluyo zaten. Banyo yaparim ertesi sabaha ic camasirim akintidan gorunmez. Gerci ben cok su icmiyorum ama bilmiyorum hala cozum bulamadim
Sadece Sözel muayene oldum. Antibiyotik işe yaramadı artık ciddi anlamda rahatsız oluyorum. Günlük değişiyorum çamaşırımı. Ama yine de hissediyorum kokuyu :KK43:

recete mı yazalım sana dra gıtmen gerekıyor :KK20:
Gittim antibiyotik verdi ile yaramadı. Bir daha gitmek işe yarar mı bilmiyorum. Fitil bekar olanlara verilmiyor diye biliyorum. Başka nasıl bir tedavi uygulanır ki?

Gittim antibiyotik verdi ile yaramadı. Bir daha gitmek işe yarar mı bilmiyorum. Fitil bekar olanlara verilmiyor diye biliyorum. Başka nasıl bir tedavi uygulanır ki?
mantara antıbıyotık ne yapsın travezort falan vermedı mı

Hayır sadece Ornidone verdi. Zaten içerisinde 10 tablet vardı. Hiçbir işe de yaramadı.
travezort krem oraya suruyosun senı alttan muayene ettımı yanı kokuya ya da akıntıya baktı mı yanı tamam bekarsın fıtıl kullanamassın da en azından onlara bakması gerekmez mıydı

travezort krem oraya suruyosun senı alttan muayene ettımı yanı kokuya ya da akıntıya baktı mı yanı tamam bekarsın fıtıl kullanamassın da en azından onlara bakması gerekmez mıydı
Sözel muayene oldu sadece. Ben şikayetimi anlattım o da bahsettiğim antibiyotiği verdi.

Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Benim derdim kötü kokan akıntı:KK43: hijyene dikkat ediyorum, günlük çamaşır değiştiriyorum ama yok her gün mutlaka oluyor. Günlük ped kullandığım zaman da, kullanmadığım zaman da aynen devam ediyor. Kokuyu çok net hissedebiliyorum bazen o kadar çok oluyor ki :KK43: Ve o kadar kötü kokuyor ki. Kusuruma bakmayın böyle yazdım ama gerçekten artık çok rahatsız olmaya başladım. Tedavi yöntemi nedir? Aynı sorunu yaşayan var mı, önerileriniz nedir? Teşekkür ediyorum.

Canm egee mantarsa elma sirkesi sur gecer degilsede doktora git zaten mantar kendini belli eder beyaz lekeler vajinada beyaz parcalar malesef koku ve kanaticak derecede kasinti

Arkadaşlar doktora gittim bana içerisinde on kapsül olan bir antibiyotik verdi. Kullandım fakat ne kullandığım dönemde ne de sonrasında herhangi bir azalma olmadı akıntıda. Başka bir tedavi yöntemi var Mıdır ki bu sorunun?

Canm egee mantarsa elma sirkesi sur gecer degilsede doktora git zaten mantar kendini belli eder beyaz lekeler vajinada beyaz parcalar malesef koku ve kanaticak derecede kasinti
Kaşıntı olmuyor, kokulu sarı renkte akıntı var.

Arkadaşlar doktora gittim bana bana içerisinde on kapsül olan bir antibiyotik verdi. Kullandım fakat ne kullandığım dönemde ne de sonrasında herhangi bir azalma olmadı akıntıda. Başka bir tedavi yöntemi var Mıdır ki bu sorunun?

Tekrar aynı doktora git

Jinekolojik muayene smear ve idrar testi bunlarla çok kolay teşhis konabiliyor. internette sağlıklı bilgiye ulasamayabilirsin , hiç bakma bile. En kısa zamanda doktora görün derim ben
Doktor anlattığımda bana bahsettiğim gibi antibiyotik verdi fakat hiçbir şekilde düzelme olmadı.

X