- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 34
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Cook fitil kullandim krem kullandim geçmedi. Bu ay sonunda agir bir tedaviye başlayacağım iste. Hayirlisi insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Cook fitil kullandim krem kullandim geçmedi. Bu ay sonunda agir bir tedaviye başlayacağım iste. Hayirlisi insallah..
Umarım bu kokuyu etrafımdaki insanlar da almamıştır çok kötü bir durum ya Utanç verici bir durum. Ben kendim bile kokuyu duyunca çok rahatsız oluyorum. Kesin ve Kalıcı bir çözüm bulunur umarım.Ayno ben. Ayni ben iste. Ben de kokuyu hep duyuyorim
Elbiselerime kadar bulasiyor cok berbat bir seu. Doktora gorunun siz. Allah sifamizi verir insallah
Umarım bu kokuyu etrafımdaki insanlar da almamıştır çok kötü bir durum ya Utanç verici bir durum. Ben kendim bile kokuyu duyunca çok rahatsız oluyorum. Kesin ve Kalıcı bir çözüm bulunur umarım.
Buyuk ihtimalle mantar ayni sikayetler bende de vardi ama dr.verdigi fitil ve antibiyotikle gecti birde drDoktora gitmedim ama nasıl muayene ediyor ne Tür tedavi uygulanıyor yaşayanlardan bilgi edinmek istedim. Doktora gideceğim çünkü çok rahatsız edici olmaya başladı bu durum.
Enfeksiyon olabileceği söylendi. Merak ettiğim enfeksiyon bu kadar uzun Sürer mi? Yani ergenlikten itibaren uzun süreler yaşanır mı bu sorun? Artık kronikleşmiş mi oluyor bu durum bende acaba?Buyuk ihtimalle mantar ayni sikayetler bende de vardi ama dr.verdigi fitil ve antibiyotikle gecti birde dr
um.bana gunluk pedi kullanmamami soylemisti muayene ve smear testiyle cikar ortaya birde bol bol su icmelisin
Bekarım sadece Sözel muayene yapılabileceğini öğrendim ama doğru mudur bilemiyorum.Canim benim bir yakinim ayni dertren muzdaripti bi doktora git bence o onda rahim ici mantari olusmustu.bence sendede ayni sey olabilir krem veriyo doktor mantar icin bir haftada duzelmisti.ihmal etme bence
Bisey daha onercem sana banyo olduktan sonra sirkeli suyla yika bde istersenBekarım sadece Sözel muayene yapılabileceğini öğrendim ama doğru mudur bilemiyorum.
Surer diye biliyorum cunku benimde uzun sureli olmustu bekarligimdan evleninceye kadar devam etmistiEnfeksiyon olabileceği söylendi. Merak ettiğim enfeksiyon bu kadar uzun Sürer mi? Yani ergenlikten itibaren uzun süreler yaşanır mı bu sorun? Artık kronikleşmiş mi oluyor bu durum bende acaba?
Şu an devam ediyor mu ? Devam etmiyorsa nasıl geçti?Surer diye biliyorum cunku benimde uzun sureli olmustu bekarligimdan evleninceye kadar devam etmisti
Sirke pek iyi fikri gibi gelmiyor bana. Önerenler olmuş ama muayene olmadan denememek en doğrusu olacak galiba. Başka bir sebebi olup olmadığını bilmediğim için ne yapabilirim bilmiyorum muayeneden başka. Teşekkür ediyorum öneriniz için.Bisey daha onercem sana banyo olduktan sonra sirkeli suyla yika bde istersen
Allaha sukur devam etmiyo fitil ve antibiyotikle kurtuldumŞu an devam ediyor mu ? Devam etmiyorsa nasıl geçti?
Evet dogru. Hap bile yeterFitil sanki evli olan bayanlara veriliyordu diye Hatırlıyorum ama yanılıyor muyum?
Etkisi uzun Sürüyor mu tedavinin? Bu sorun bende ergenlikten beri ara ara oluyor ve Sürüyor da epey. Tedaviden sonra yine tekrarlayabiliyor mu acaba?Allaha sukur devam etmiyo fitil ve antibiyotikle kurtuldum
Umarım etkili olur ya.Evet dogru. Hap bile yeter
Dikkat etmek gerekiyo tabi suan yok allaha sukur 5 aydir falanEtkisi uzun Sürüyor mu tedavinin? Bu sorun bende ergenlikten beri ara ara oluyor ve Sürüyor da epey. Tedaviden sonra yine tekrarlayabiliyor mu acaba?
Merhaba Umarım cok gec olmamıstır.Ben doktorsun ve ilaçsız bu durumdan kurtuldum .Ama öncelikle bir hekime yönelmeniz.Şu an devam ediyor mu ? Devam etmiyorsa nasıl geçti?