Bu kokudan nasıl kurtulabilirim?

Ayno ben. Ayni ben iste. Ben de kokuyu hep duyuyorim
Elbiselerime kadar bulasiyor cok berbat bir seu. Doktora gorunun siz. Allah sifamizi verir insallah
Umarım bu kokuyu etrafımdaki insanlar da almamıştır çok kötü bir durum ya :KK43: Utanç verici bir durum. Ben kendim bile kokuyu duyunca çok rahatsız oluyorum. Kesin ve Kalıcı bir çözüm bulunur umarım.

Umarım bu kokuyu etrafımdaki insanlar da almamıştır çok kötü bir durum ya :KK43: Utanç verici bir durum. Ben kendim bile kokuyu duyunca çok rahatsız oluyorum. Kesin ve Kalıcı bir çözüm bulunur umarım.

Ben de hep oyle diyorum. Soruyorum mesela esime ablalarima yok bize koku gelmiyor seninki psikolojik diyorlar ama duyuyorum yani kokuyi..

Doktora gitmedim ama nasıl muayene ediyor ne Tür tedavi uygulanıyor yaşayanlardan bilgi edinmek istedim. Doktora gideceğim çünkü çok rahatsız edici olmaya başladı bu durum.
Buyuk ihtimalle mantar ayni sikayetler bende de vardi ama dr.verdigi fitil ve antibiyotikle gecti birde dr
um.bana gunluk pedi kullanmamami soylemisti muayene ve smear testiyle cikar ortaya birde bol bol su icmelisin

tedavi edilmezse tabiki uzun sürer ve daha kötü sonuçlar doğurur..

Canim benim bir yakinim ayni dertren muzdaripti bi doktora git bence o onda rahim ici mantari olusmustu.bence sendede ayni sey olabilir krem veriyo doktor mantar icin bir haftada duzelmisti.ihmal etme bence

Buyuk ihtimalle mantar ayni sikayetler bende de vardi ama dr.verdigi fitil ve antibiyotikle gecti birde dr
um.bana gunluk pedi kullanmamami soylemisti muayene ve smear testiyle cikar ortaya birde bol bol su icmelisin
Enfeksiyon olabileceği söylendi. Merak ettiğim enfeksiyon bu kadar uzun Sürer mi? Yani ergenlikten itibaren uzun süreler yaşanır mı bu sorun? Artık kronikleşmiş mi oluyor bu durum bende acaba?

Canim benim bir yakinim ayni dertren muzdaripti bi doktora git bence o onda rahim ici mantari olusmustu.bence sendede ayni sey olabilir krem veriyo doktor mantar icin bir haftada duzelmisti.ihmal etme bence
Bekarım sadece Sözel muayene yapılabileceğini öğrendim ama doğru mudur bilemiyorum.

Enfeksiyon olabileceği söylendi. Merak ettiğim enfeksiyon bu kadar uzun Sürer mi? Yani ergenlikten itibaren uzun süreler yaşanır mı bu sorun? Artık kronikleşmiş mi oluyor bu durum bende acaba?
Surer diye biliyorum cunku benimde uzun sureli olmustu bekarligimdan evleninceye kadar devam etmisti

Bisey daha onercem sana banyo olduktan sonra sirkeli suyla yika bde istersen
Sirke pek iyi fikri gibi gelmiyor bana. Önerenler olmuş ama muayene olmadan denememek en doğrusu olacak galiba. Başka bir sebebi olup olmadığını bilmediğim için ne yapabilirim bilmiyorum muayeneden başka. Teşekkür ediyorum öneriniz için.

Allaha sukur devam etmiyo fitil ve antibiyotikle kurtuldum
Etkisi uzun Sürüyor mu tedavinin? Bu sorun bende ergenlikten beri ara ara oluyor ve Sürüyor da epey. Tedaviden sonra yine tekrarlayabiliyor mu acaba?

Arkadaşlar doktora gittim bana ornidone verdi. Kullanıyorum ama pek bi etkisini göremedim.

X