Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar doktora gittim bana içerisinde on kapsül olan bir antibiyotik verdi. Kullandım fakat ne kullandığım dönemde ne de sonrasında herhangi bir azalma olmadı akıntıda. Başka bir tedavi yöntemi var Mıdır ki bu sorunun?
öncelikle enfeksiyon etkeni tespit edilmeli. Bunun için yapılan testler var. Eğer etken doğru tespit edilemezse uygulanan tedaviye cevap vermeyebilir. Test yaptırmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi verebilirim.
Yine doktora gittim bana antibiyotik iğne, içinde iki tane kapsül olan bir ilaç, bir krem, bir de günde iki defa alacağım bir hap verdi. Şu an aşırı değil aslında devam ediyor mu pek anlamıyorum ama koku duymuyorum. Akıntı olsa bile eskisi gibi ağır kokulu değil. Geçmezse bu defa alttan muayene edeceğini söyledi ama bu konuda biraz çekingenim.
Yine doktora gittim bana antibiyotik iğne, içinde iki tane kapsül olan bir ilaç, bir krem, bir de günde iki defa alacağım bir hap verdi. Şu an aşırı değil aslında devam ediyor mu pek anlamıyorum ama koku duymuyorum. Akıntı olsa bile eskisi gibi ağır kokulu değil. Geçmezse bu defa alttan muayene edeceğini söyledi ama bu konuda biraz çekingenim.