Bu kokudan nasıl kurtulabilirim?

Mantarda peynir kesiği gibi beyaz puturlu parçali akıntı olur. Kaşıntıdan sikayet edersin. Bence bunlari soylemedigine gore mantar degil.
Mantardaki gibi değil aslında akıntı. Kaşıntı da hiç yok.

Mantar kokmaz ki. Enfeksiyon var muhtemelen git doktora antibiyotik bekaret problemi yoksa fitil vs verir.
Bekarım bu yüzden fitil kullanmayacağım. Enfeksiyon olabilir o zaman çok teşekkür ediyorum. Doktora gideceğim en kısa sürede.

En iyisi Dediğiniz gibi yapayım. Şu am muayene için müsait değilim diyeyim. Öyle deyince müsait olunca gel demesin :KK70:
Defalarca polikistik over nedeniyle muayene oldum, alttan muayene konusu Türkiyede çok hassas olduğu için doktor her defasında alttan muayene edebiliyormuyuz diye sordu ve vereceğiniz cevaba göre çözüm yolu üretmeye çalışıyorlar. Sizin bileceğiniz iş tabiki doktora gidip gitmemek..

Defalarca polikistik over nedeniyle muayene oldum, alttan muayene konusu Türkiyede çok hassas olduğu için doktor her defasında alttan muayene edebiliyormuyuz diye sordu ve vereceğiniz cevaba göre çözüm yolu üretmeye çalışıyorlar. Sizin bileceğiniz iş tabiki doktora gidip gitmemek..
Doktora mutlaka gideceğim. Buna göre çözüm yolu bulunuyorsa çok çok iyi. Sadece polikistik over muayenesi için gitmiştim daha önce onda da zaten ultrason yapılıyordu sadece.

Mantar olabilir, ama oda kaşıntı yapar. Aşırı temizlikte butür sıkıntılara yol açabilir canım, ph sı çok düşük jeller kullanmalısın vajinal temizlikte. Geçmiş olsun. Kesinlikle dr gitmelisin ilerde daha büyük sorunlar ile karşılaşabilirsin

Mantarda kaşıntı olduğu yazıyor ama kaşıntı gibi bir problem yok. Yine de mantar olabilir mi?

olur bende mantar çıktı kültür verdim bol lökosit bol epital az miktarda da bakteri diyor.ama ben hamileyim hamilelikte bol artış olur.yine de idrar tahlili yaptırıp doktora gösterirsen için rahat eder.Cumartesi gidicem tedaviye başlayacak

Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Benim derdim kötü kokan akıntı:KK43: hijyene dikkat ediyorum, günlük çamaşır değiştiriyorum ama yok her gün mutlaka oluyor. Günlük ped kullandığım zaman da, kullanmadığım zaman da aynen devam ediyor. Kokuyu çok net hissedebiliyorum bazen o kadar çok oluyor ki :KK43: Ve o kadar kötü kokuyor ki. Kusuruma bakmayın böyle yazdım ama gerçekten artık çok rahatsız olmaya başladım. Tedavi yöntemi nedir? Aynı sorunu yaşayan var mı, önerileriniz nedir? Teşekkür ediyorum.

Bildigin mantar. Benim de kronik mantarim var surekli tekrarliyor. Gunde kac kere camasir degistiriyorum duş aliyorim. Ne doktorlara gittim de bi care olmadilar. bu ayin sonunda tekrar gideceğim patoloji sonucuna göre tedavi baslanacak.
Allah yardimcin olsun seni en iyi ben anlarim..

Rahim agzi yaralari ve vajinal enfeksiyonlar ,mantar olabilecek en yuksek ihtaller.
muayene sonucu tani koyulup ilac tedavisi ile devam eden bi surec. tek cozum en kisa surede bi uzmana gorunmeniz...

Bildigin mantar. Benim de kronik mantarim var surekli tekrarliyor. Gunde kac kere camasir degistiriyorum duş aliyorim. Ne doktorlara gittim de bi care olmadilar. bu ayin sonunda tekrar gideceğim patoloji sonucuna göre tedavi baslanacak.
Allah yardimcin olsun seni en iyi ben anlarim..
:KK43: mantar olabilir yani öyle mi? Eyvah ki ne eyvah. Ben ergenliğe girdim gireli yaşıyorum çoğu zaman aslında ama artık çok çok fazla rahatsızlık vermeye başladı. Düşünün kokuyu kıyafetlerim varken net alabiliyorum. Çok rahatsız oluyorum artık ya. Kaşıntı, yanma gibi problemlerim yok ama ara ara artan bu kokulu akıntı çok kötü. Pantolonlarıma siniyor resmen günlük ped kullansam da kullanmasam da :KK43:

Rahim agzi yaralari ve vajinal enfeksiyonlar ,mantar olabilecek en yuksek ihtaller.
muayene sonucu tani koyulup ilac tedavisi ile devam eden bi surec. tek cozum en kisa surede bi uzmana gorunmeniz...
Teşekkür ediyorum. Yarın sabah gideceğim doktora. Umarım kısa sürede tamamen kurtulurum bu sorundan :KK43:

olur bende mantar çıktı kültür verdim bol lökosit bol epital az miktarda da bakteri diyor.ama ben hamileyim hamilelikte bol artış olur.yine de idrar tahlili yaptırıp doktora gösterirsen için rahat eder.Cumartesi gidicem tedaviye başlayacak
Idrar tahlili mi gerekiyor? Alttan muayene yapılmasa da tedavi uygulanabilir mi ?

Mantar olabilir, ama oda kaşıntı yapar. Aşırı temizlikte butür sıkıntılara yol açabilir canım, ph sı çok düşük jeller kullanmalısın vajinal temizlikte. Geçmiş olsun. Kesinlikle dr gitmelisin ilerde daha büyük sorunlar ile karşılaşabilirsin
Teşekkür ediyorum. Dediğim gibi kaşıntı yanma yok. Ben ilk Başlarda bütün bayanlarda olur sanıyordum ama yanılmışım.

:KK43: mantar olabilir yani öyle mi? Eyvah ki ne eyvah. Ben ergenliğe girdim gireli yaşıyorum çoğu zaman aslında ama artık çok çok fazla rahatsızlık vermeye başladı. Düşünün kokuyu kıyafetlerim varken net alabiliyorum. Çok rahatsız oluyorum artık ya. Kaşıntı, yanma gibi problemlerim yok ama ara ara artan bu kokulu akıntı çok kötü. Pantolonlarıma siniyor resmen günlük ped kullansam da kullanmasam da :KK43:

Ayno ben. Ayni ben iste. Ben de kokuyu hep duyuyorim
Elbiselerime kadar bulasiyor cok berbat bir seu. Doktora gorunun siz. Allah sifamizi verir insallah

Ayno ben. Ayni ben iste. Ben de kokuyu hep duyuyorim
Elbiselerime kadar bulasiyor cok berbat bir seu. Doktora gorunun siz. Allah sifamizi verir insallah
Âmin Allah razı olsun. Siz tedavi olmuş muydunuz? Herhangi bir etkisini giremediniz mi acaba ?

X