Gebeliğe Hazırlık Bu koku bu tat ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba 3 aylık evliyim, çocuk için özellikle bi çalışmamız yok özel bi korunmamız da yok.

Geçen ay 14 adet oldum 3 gün sürüyor 4. gün lekelenme demeyecek kadar az bişey oluyo bitti İki gün korunmadan ilişkimiz oldu, sonra da çekilme yöntemiyle oldu. ( ayrıntı veriyorum ama belki bilenler olurunu olmazını rahat söyleyebilir diye)

döngüm 30 günde bir yarın öbür gün adet olucam.

3-4 gün önce test yaptım negatifti ama 10 gündür şöyle bi şey var. Girdiğim tüm mekanlardan, yediğim tüm yiyeceklerden, meyvesinden sebzesinden tutun herşeyden çamaşır suyu kokusu alıyorum. Kendi evimde kullanmıyorum bi süredir eşim kokusunu sevmez diye. iştah deseniz tam gitti. Kasık ağrılarım var ama adet olacak gibi. Bi kaç gün daha bekleyip tekrar test yapıcam ama, diyelim ki gebelik var bu kadar erken böyle bi koku hassasiyeti olur mu?

Evet olur ve adet günü gelmeden idrar testi her zaman kesin sonuç vermez adet günüm geçerse tekrar test yap

Eğerki şüphe varsa tekrar ilerleyen zamanlarda test yap evet koku benimde burnuma çok geliyor adetten 6 gün önce öğrendim ben hamileliğimi yada direk kan testi ver

Kuzenim evinin pas koktugunu soylerdi domestosla her yeri temizleyip hala kokunun oldugunu soylerdi. O gun test yaptik hamileydi :)

Bir arkadasimda evini sildikten sonra yumurta gibi koktugunu soyledi ne zamandir diye sormustum 1 -2 haftadir dedi. O gun onada test yaptik hamileydi :)

Bana da bu aralar wcyi hergun yikamama ragmen tuvalet kokusu geliyor burnuma o zmaan insallah sende bende hamileyizdir :)

Ben adet oldum ve adet olunca geçti sanki 2 gün sürdü adetim ama yine bi test yapayım diyorum nolur nolmaz . İnşallah hamilesindir Allahım hazır olana isteyene en güzel zamanda nasip eder inşallah:)

Ben adet oldum ve adet olunca geçti sanki 2 gün sürdü adetim ama yine bi test yapayım diyorum nolur nolmaz . İnşallah hamilesindir Allahım hazır olana isteyene en güzel zamanda nasip eder inşallah:)

Bazen adet olacagin zamanda oluyor mesela ben adet olmadan 1 gun once basliyor genelde..

Üzmek istemem ama adete yakın zamanda da koku hassasiyeti yaşayan kişiler var

Hamilemisiniz bilmiyorum peki yumurtlamadan sonra 1 hafta asiri üşüyüp adete yakin gunlerde o üsümenin gecmesine ragmen hamile olan duydunuzmu ?
Ben hiç bişeyi belirti saymamak lazım belirtiler regl ile çok benziyo hamile değilim bu arada. Eczaneden alınan testlet bile yanıltabiliyo bazen başıma geldi

Aynen ama yine de en küçük şeyde heyecanlanıyoruz

En iyisi hicbirsey bilmemek...
Halama diyorumki sen nasil hamile kaldin ne bilim iliski oluyodu hamile kaliyordum diyor. E yumurtlama gunundemi iliski oluyordu diyorum. Yumurtlama gunu ney diyor kadin 45 yasinda 5 cocugu var...

En iyisi hicbirsey bilmemek...
Halama diyorumki sen nasil hamile kaldin ne bilim iliski oluyodu hamile kaliyordum diyor. E yumurtlama gunundemi iliski oluyordu diyorum. Yumurtlama gunu ney diyor kadin 45 yasinda 5 cocugu var...
Maşallah :) allah ne zaman yazdıysa artık bizde

Umarim rabbim daha fazla acı cekmeden gonderir melegimi.. Çunku o kadar umutsuzken gelecekmiste ben hic mutlu olmayacagm diye dusunmeeye basladim.
İşte bu kadar karamsar olma canım allah inşallah nasip eder psikolojik olarak iyi olmak gerekiyor stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…