Bu Kızın Tarzı Tam Benlik :)

Konularını takip ediyorum.Sana yardımcı olacağını düşündüğüm nacizane bir önerim var :

Senin yaşında kızların kombinlerini yayınladığı,çok güzel moda blogları var.Onları inceleyerek biraz fikir edinebilirsin.

Zamanın varsa alışveriş merkezlerini gezip mağazaların vitrinlerinden,teşhirdeki takımlardan faydalanabilirsin.

En zevklisi de,büyük mağazalarda,hoşuna giden,şimdiye kadar hiç giymediğin tarzda kıyafetler deneyebilirsin.Almak zorunda değilsin,sadece dene ve üzerinde gör:)

Sonunda kendine yakışan ve kendini iyi hissettirecek giysiler mutlaka bulursun.

Bu arada...Siyah saç zor derler.Siyahı başka renge çevirmek zormuş,pişman olabilirsin.Kullanan varsa yazar belki...

tanimiyodum hemen gugilden baktim güzelmis he ayni sana benziyo

cheryl dan tüyolar alabilirsin konusahibi arkadasim

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Beyaz Tenliyim :)

kiz senin baska derdin yokmu ? isin gucun guzellik,bakim,tarz

sacini siyah boyatirsan kirmizi ruj surersen birde yirtik tayt giyersen kopyasi olursun ha

merve boluğurun tarzını beğeniyorum ama kuzey güney dizisindeki giyimi biraz daha farklı sevmedim pek
genellikle siyah-beyaz-kırmızı uyumunu seviyor gibi.

beyaz bi suratta kıpkırmızı rujun iğrenç durduğunu ispatlayan fakat her ne hikmetse o dizi sayesinde kendileri kıpkırmızı rujlarla küçük düşürmeye ne kadar meraklı hemcinslerim olduğunu görmemi sağlayan biri benim nezdimde.

Ey Hanımlar;

genç bir kız sırf bir ünlünün tarzını beğendi diye, bilmeden konuyu yanlış yere açtı diye bu kadar üstüne gidilir mi?
Neden her konuda bu kadar negatifsiniz, siz o ünlüyü beğenmiyorsunuz diye genç birini niye bu kadar yeriyorsunuz, ilk üye olduğunuzda hiç mi yanlış bölüme konu açmadınız? Hiç mi ünlü birinin saç modelini kestirip, X ünlünün saç rengine boyatmadınız veya üstüne giydiği bir kıyafeti almadınız?

Konu saçmaysa, konu gereksizse mesaj yazmak yerine yönetime bildirirsiniz. Herkes olumlu şeyler yazacak diye birşeyde yok ama üslup çok önemlidir. Bakınız site kuralları---> I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler.

XVI) Forum kurallarına uymayan kullanıcıların Forum'a yazı yazması engellenecektir. Bu işlem önceden uyarı verilmeden de yapılabilir.

Bu kurallar ışığında sizce kaç kural ihlali yaptığınızı bir düşünün isterseniz.

herkes istediğini beğenir..

mesela ben de jessica albanın tarzını çok beğenirimm

ama direk yaptıklarını yapmak yerine feyz al sadece.. yoksa apaynısı olur çıkarsın hoş olmaz bu..

hem sadece ona benziycem diye de saçını siyah yapma mesela..sonra pişman olabilirsin nerden boyattım siyaha diye.bişeyi gerçekten özümseyeceksen,istiyosan yap..

kafandaki tarz onda varsa,aklındakiyle uyuşuyosa yap.yoksa sadece bi sürelik beğeni için değil.

Yok ben Sadece Saçımı siyaha Byatma Niyetindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…