Bu Kızın Tarzı Tam Benlik :)

gördüğüm en irrite edici surata ve tarza sahip kız.baştan sona yapaylıkkokuyo.kuzey güneyi de izliyomusunuz bilmiyorum orda da tam kendisi göründüğü gibi bi karakteri oynuyo.iyi görünüp sinsi bi tip. neresini beğeniyorlar hiç anlamıyorum.illaki bi tarz diyosanız ezgi asaroğlu dünya tatlısı.giyim tarzı duruşu herşeyi süper.

Arkadaşlar Ben Yeniyim Nerden Nasıl Yazılır Hangi Konular Tam Çözmüş Deyilim Kusura Bakmayınız Artık :)

Peki, biz naapabiliriz bu tarzı yakalanaman için? Beni baştan yarat tarzı bir böüm vardı? Oraya taşıtabilirsin bu konuyu

Son düzenleme:
ben hiç hoşlanmıyorum çok itici tabi seveni varsa bilmem bence tarzı felanda yok

o zaman yap bebeğüm tarzını böyIe fotoIarını payIas bizde yorumIarız sen begendikten sonra

oynadıgı diziIerde itici bir karakteri canIandırdıgı icin sanırsam pek seviımiyo

bu da dert mı?
sacını sıyaha boyat ve onun gıbı sac kesım yap kıyafetlerını onun gıbı sec oyleyse
biz burnunu agzını amelıyat edecek deiliz ya!

:) Genelde burada açmıyorlar da bu tarz konuları. Fikir almak istersen bence güzel bir kız, bir defa çeşmede dolmuşta görmüştüm yakından küçük sırlarda giydikleri kadar ben tasarımım ve çok pahalıyım diye bağırmayan sade birşeyler giymişti ve bence dizideki halinden daha güzel gözüküyordu. Çünkü saç rengi ve makyajı yeterince iddalı zaten her zaman, bir de kıyafetleri abartınca rüküş geliyordu dizideki hali arada bana. Birde çok beyaz tenli değilsen o saç istediğin gibi durmayabiir.

cemre çok haklı valla.neresi güzel... uyuz, gıcık ve itici

bi de o çiyan suratıyla kuzeyimi öpmüyo mu çıldırıyorum

bu yeteneksizlik ve iticilikle baya iyi kazanıyo. çirkin bahtı işte

kinimi kusmuş gibi oldum ama arkadaşım bu kız ne ya....illa birini örnek alacaksan cherly cole u al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…