Bu kızın hareketleri ne böyle ?

Diğer konularınıza baktım. Herkes kadar normal, hatta fazla dertli bir hayatınız var gözlemlediğim kadarıyla . Özeneceklerini sanmıyorum. Ama özenip kıskansalar da keşke buraya yazmadan önce bire bir halletmeye çalışsaydınız .

Sizin konuyu okudum. Açıkcası bana biraz tuhaf geldi. Sanki siz meslek sahibi olup iyi bir evlilik yapınca içinizden "bir bana bak bir de arkadaşıma" demişsiniz de sonradan kafanızdan bir diyalog yazmışsınız gibi.
Kıskançlığı bilirim, bekim de basıma geldi. Ancak bu tarz replikler filmlerden alıntı gibi.

Sizinle tartismayacagim...
Konuma inanmiyorsaniz yazmanizda da bir mana göremiyorum neden yaziyorsunuz sizden yorum mu istemisim?
Bu arada arkadasim da meslek sahibi hatta benimle ayni meslekte...
Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeceğim.
Burasi benim gelir kapim degil 7/24 sitede de takilmiyorum kendimi insanlara ispatlamak gibi bir amacim da yok.
Olasi bir alintinizda size cevap dahi yazmayacagimi bilin kimseyle tartisip ban yemek istemiyorum

Kiskandigini dusunmedim.

Diger kizlar soruyor, siz gonderiyorsunuz ama onun ilgisini cekmek zorunda degil. Ben olsam benim de icim bayilir, sessiz kalirdim.

Allaam ya çok mükemmelim kıskanılıyorum lanet olsun konusu olmuş.
Bence kendinize bakın siz önce bi.
Birinin devamlı size yazmadığı, sizi pohpohlamadığı ve fotolarınızı beğenmediği sizi kıskandığı anlamına gelmiyor.
Belki de onun için varlığınız yokluğunuz birdir sadece, bi de öyle düşünün.

Sevgilisinin size iş attığını duymuş diğer arkadaştan,belliki kıskanıyor,ne yaparsanız yapın eskisi gibi dost olmaz artık ondan ,çokta dert etmeyin kendi egosuyla mutlu mesut yaşasın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…