• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızarıklıklar geçmeyecek mi ??

the_sorrow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4
0
86
36
Tekirdağ
kızlar bu kızarıklıkları azaltmak için ne yapabilirim at kestanesi falan işe yaramadı bıktım artık hayalet gibi dolasmaktan hergün kat kat fondoten pudra surmekten bıktım nolur yardım edin :(

aynı sorun bendede var..okadar güzel cildim vardı 1 sene önce ameliyat oldum ameliyattan sonra yüzümde kırmızılıklar oluştu.topluiğnenin ucu gibi kırmızı sivilceler çıkıyo sonra bazılarının izi kalıyo..1 senedir uğraşıyorum..en son 2 ay önce 150 milyon para verdim belki para verince daha çok ilgilenirler çözümlenir diye..oda sadece ilaç yazdı..bide tahliller yapıldı okadar ..geçen gün kontrol için randevu almak için aradım neymiş efendim 2 ay geçmiş tekarar 150 vermem gerekiyomuş..bu dr larda bi tuhaf olmuşlar artık okadar sinirlendimki..:mymeka:

hayır yani verdiği şeylerde işe yarasa bir ilerleme olsa tamam veriyim..ama ne bu yani bi ilaç yazmayada 150 milyon verilirmi ya her seferinde..nekadar yüzsüzler..gerçekten çok SİNİRLENDİM..bide doçent olcakk..

Back
X