Bu kişiyle ilgili ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var

Hayır siz gitmeyin yanına. Eğer isteseydi kendi gelirdi, ayarlardı. Siz zaten teklif etmişsiniz, en azından teklifinize atlardı. Yok utanıyorum falan demiş. O bazı şeyleri aranızda netleştirmeye ya hazır değil ya da istemiyor, hala başka arayışlar içinde.

Kendi değeriniz hiç bir zaman kimsenin önüne geçmemeli.ciddi düşünseydi tanıştıktan sonraki ilk adımı sizi görmeye gelmek olurdu ayrıca sürekli kız ekleyen birisiyle ilişki yaşanmıyacağı bariz ortadadır

İlk başlarda çok ilgiliydi ama şu an sürekli kız ekliyor.
Seninle flört ederken başkalarını ekliyorsa kendine yedek arıyor demektir. Bu uzaklaşman için geçerli bir neden. Ben olsam görür görmez engellerdim. Yanına gelmek isterse gelirdi bir erkek severse nasıl çabalıyor otur izle yani o derece çabalar. Senin için adım atmayan, sana değer vermeyen kimse için zamanını kaybetme

Yüz yüze görüşmek için adım atmamış hiç teklifte bulunmamış. Öyle ilişki mi olur? Yedekte vardır konuştuğu başka kişiler mutlaka. Daha 1 ay olmuş tanışalı. Uzak mesafe ilişkisi de çok zor. Benlik değil. Kızları da sosyal medyadan ekleyip duruyor. Böyle birine güveniyor musunuz cidden ?

Ayrıca bir kadın olarak ilk görüşmeye o kişi gelmeli . Siz niye gidesiniz ki? İlişki yok ortada bu arada. Bence size yakın olan, aynı şehirden birileriyle tanışmanız daha iyi olur.

Bu genç kızların da sosyal medyada tanıştığı, konuştuğu adamlara cinsellik konusu açmadı diye güvenmesi yeni mi moda oldu anlamadım. Güvenmek ne kadar kolay sizler için? Adam sabıkalı mı, sapık mı belli değil. Nasıl inanıyorsunuz böyle sosyal medyada konuşup, hiç görmediğiniz birine pek aklım almıyor.

Ablacığım, kendini geliştiren, öğrenen, okuyan biri olduğu ne belli? Bugün sorduğun bir soruya anlık olarak Google’dan bakıp cevap verebilir sana herhangi biri. Yüzyüze bir insanla konuşmadığın sürece böyle şeyleri anlaman mümkün değil, birkaç kez yüzyüze konuşup birine güvenmek de mümkün değil. Anlamıyorum hiç okul ortamınız yok mu sizlerin mesela, yok mu böyle bölüm, fakülte arkadaşlarınız? Güvenmek bu kadar kolay mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…