Seri kız ekleyen uzaktaki elin parasız oğlunu Romeo yapmaya niye çok heveslisin?Hanımlar bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Sosyal medyadan bir erkekle dört haftadır konuşuyorum ama yüz yüze görüşmek için bir adım atmıyor. Beni çağırmıyor kendi de gelmiyor. Aramızda 8 saatlik yol var. İşsiz olduğu için parası yok diye düşünüp ısrar edemiyorum. Konuyu açınca, bir erkek olarak seni görmek istiyorum dersem yanlış anlarsın utanıyorum diyor. İlk başlarda çok ilgiliydi ama şu an sürekli kız ekliyor. Bu ilişkiyi netleştirmek için ne yapmalıyım yanına gitmeli miyim yoksa bitirmeli miyim kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
Yüz yüze görüşseydik belki adını koysaydık değişirdi diye düşündüm. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ☺Seri kız ekleyen uzaktaki elin parasız oğlunu Romeo yapmaya niye çok heveslisin?
Muhtemelen senden daha iyisini bulduğu an aldatılırsın veya aynı anda idare edecek
Görüşmek isteyen erkek mutlaka görüşür, salın gitsin.Hanımlar bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Sosyal medyadan bir erkekle dört haftadır konuşuyorum ama yüz yüze görüşmek için bir adım atmıyor. Beni çağırmıyor kendi de gelmiyor. Aramızda 8 saatlik yol var. İşsiz olduğu için parası yok diye düşünüp ısrar edemiyorum. Konuyu açınca, bir erkek olarak seni görmek istiyorum dersem yanlış anlarsın utanıyorum diyor. İlk başlarda çok ilgiliydi ama şu an sürekli kız ekliyor. Bu ilişkiyi netleştirmek için ne yapmalıyım yanına gitmeli miyim yoksa bitirmeli miyim kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
21 yaşındayım normalde mantıklı olmadığını biliyorum. İki sebepten güvendim birincisi bana hiç cinsellik konularını açmadı anlık resim fotoğraf vb. istemedi. İkincisi aşırı kendini geliştiren öğrenen okuyan biri olduğu için bağlandım. Yani bu kadar çok şey bilen biri bu kadar basit olamaz diye düşündüm ta ki o kendini teşhir eden kızları ekleyinceye kadaraltı üstü dört haftadır uzaktan konuştuğunuz birini neden bu kadar ciddiye aldınız da yanına gitsem bir şey değişir mi diye düşünüyorsunuz anlamadım. çok mu boşluktasınız? seri şekilde kız ekleyen ne olduğu belirsiz bu ipsiz sapsız adama nasıl bir anlam yüklediniz? kaç yaşındasınız?
Bitir.sapik mi katil mi hirli mi hırsız mi nereye gidiyorsun ?Hanımlar bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Sosyal medyadan bir erkekle dört haftadır konuşuyorum ama yüz yüze görüşmek için bir adım atmıyor. Beni çağırmıyor kendi de gelmiyor. Aramızda 8 saatlik yol var. İşsiz olduğu için parası yok diye düşünüp ısrar edemiyorum. Konuyu açınca, bir erkek olarak seni görmek istiyorum dersem yanlış anlarsın utanıyorum diyor. İlk başlarda çok ilgiliydi ama şu an sürekli kız ekliyor. Bu ilişkiyi netleştirmek için ne yapmalıyım yanına gitmeli miyim yoksa bitirmeli miyim kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
21 yaşındayım normalde mantıklı olmadığını biliyorum. İki sebepten güvendim birincisi bana hiç cinsellik konularını açmadı anlık resim fotoğraf vb. istemedi. İkincisi aşırı kendini geliştiren öğrenen okuyan biri olduğu için bağlandım. Yani bu kadar çok şey bilen biri bu kadar basit olamaz diye düşündüm ta ki o kendini teşhir eden kızları ekleyinceye kadar
Haklısınız ben hayatta kimsem olmadığı için bağlanacak tutunacak bir şeyler arıyorum. Aklımı başıma getirdiğiniz için teşekkür ederimBir kadını kandırmak dünyanın değil evrenin en kolay şeyi. Ben erkek olsam kesin ben de denerdim etrafta bu kadar saf olduğu sürece. Ya topu topu 4 haftadır konuşuyorsunuz neyine bağlandım diyorsunuz neyine cinsellik konusu açmadı diyorsunuz, 4 hafta boyunca cinsellik konusu açmamakta ne var. Siz 4 haftayı ne sanıyorsunuz, nasıl bu kadar çabuk bağlanıyorsunuz insanlara?
Sizinle birlikte aynı anda 10 kişiyle daha konuşuyordur, cinselliği onlarla konuşuyordur, size ihtiyaç kalmıyordur, te Allah'ım. Çok safsınız, bence çok istiyorsanız çevreden birilerini bulmaya bakın. Sosyal medya size göre değil, kandırılmaya çok müsaitsiniz
Ya allah aşkına aynı şehirde bile yaşamıyorsunuz. İnmidir cinmidir ne olduğu belirsiz.Hanımlar bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Sosyal medyadan bir erkekle dört haftadır konuşuyorum ama yüz yüze görüşmek için bir adım atmıyor. Beni çağırmıyor kendi de gelmiyor. Aramızda 8 saatlik yol var. İşsiz olduğu için parası yok diye düşünüp ısrar edemiyorum. Konuyu açınca, bir erkek olarak seni görmek istiyorum dersem yanlış anlarsın utanıyorum diyor. İlk başlarda çok ilgiliydi ama şu an sürekli kız ekliyor. Bu ilişkiyi netleştirmek için ne yapmalıyım yanına gitmeli miyim yoksa bitirmeli miyim kafam çok karışık yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?