- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
-
- Konu Sahibi ilhytzehra
İçimi dökmek istedim ne var yani
rahmetli dedem derdi ki dine inan ama dine inanana da inanma.yani önce karakterine bak iyice araştır sonra başka özellikleri sana uygun mu bakarsın konu sahibiEn hayreti de namaz kılıyormuş
haklısınız en modern görüşlü erkekler bile böyle ilk tanışışta pat diye bu konulara girmez. adam bildiğin sapık
bekar kardeşim olsaydı keşke bize de böyleleri denk gelmez arkadaş kuzenlerim filan gelinlerden yana şanssız oldular nasip işteEvlilikten soğudum resmen artık diyorum ki hepsi mi böyle her karşıma çıkan böyle mi olacak
Çok iyi demiş vallarahmetli dedem derdi ki dine inan ama dine inanana da inanma.yani önce karakterine bak iyice araştır sonra başka özellikleri sana uygun mu bakarsın konu sahibi
bir de arkadaşıyla arkadaşmış yani sanalda bilinmeyen bir adam değil.iyi cesaret adamda ki+++
adam kafayı yemiş bu ne
Ya iyilik yapayım dedi arkadaşım. Ama o da pişman oldu sonra çok üzüldüBu yüzden kimseye kimseyi önermiyorum. Bence oluruna bırakmayı deneyin. Hiç bisey isteyince olmuyor
bir de arkadaşıyla arkadaşmış yani sanalda bilinmeyen bir adam değil.iyi cesaret adamda ki
Kesinlikle nerden bilsin kadin cok haklısın ama kimseye güvende kalmadi. Namazinda kadin isteyen adamlara bak.Ya iyilik yapayım dedi arkadaşım. Ama o da pişman oldu sonra çok üzüldü
bir de arkadaşıyla arkadaşmış yani sanalda bilinmeyen bir adam değil.iyi cesaret adamda ki
oadam utansın boşverin siz de hiç sorun yok yolunuza devam edinYa iyilik yapayım dedi arkadaşım. Ama o da pişman oldu sonra çok üzüldü
%99unun müslüman olduğu ülkede yaşıyoruz eeee kim bu katiller, hırsızlar?En hayreti de namaz kılıyormuş
Anlattım çok üzüldü. Eşine demiş eşi de efendi biri namaz kılıyor ben öyle sandım bilseydik önermezdik demiş üzülmüş o daArkadaşınıza anlattınız mı