- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
-
- Konu Sahibi ilhytzehra
Pislik ya o kadar sinirim bozuldu ki. Birinden beddua mı aldım dedim. Ümitlendirdi, çalıştığın yere tayin olurum dedi. Ama sonra sapıklık yaptı ve bugün akşama kadar yazmadı hemen engellediİlk günden göstermiş kendini. Şansın varmış. Daha yüz yüze gelmediği kişiye karşı konusmaları hoş değil. Takma kafana sal gitsin
O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye.
Abooo bu ne yaaşırı güzelsin, ay parçası gibisin içinin güzelliği dışa yansımış ben çok şanslıyım falan filan. Bende şaşkın okuyorum sürekli bana diyor çok güzelsin fiziğin çok güzel. Sonra bir anda dediki kaç numara ayakkabı giyiyorsun. Bende gayrı ihtiyari 36-37 yazdım. Dedi elin ayağında küçük demek ne güzel. Biz evlenince bol bol öperim elini ayağınıben şok anlayamadım dedim. Dedi senin galiba tepeden tırnağa her yerin güzel ve öpücük emojisi attı bir sürü
Tövbe tövbe daha ilk günden, sadece adını öğrenip bir fotoğrafını görüp bunları yazması ayrı rezalet. İnsana kendini sorgulatıyor böyleleri. Ne sanıyorlar acaba karşısındakileri? İyi ki ilk günden belli etmiş kendini. Umarım bir daha böylesine denk gelmezsiniz. Hiçbirimiz denk gelmeyiz umarım.Ya anlamıyorum ilk defa tanıdığın bir insana cinsellik konuşulur mu evlendiğimiz zaman seni yiycem her yerini diyo
Engelle zaten. Sapığın teki belliki abaza. İçinde koca bi şeytan yatıyorPislik ya o kadar sinirim bozuldu ki. Birinden beddua mı aldım dedim. Ümitlendirdi, çalıştığın yere tayin olurum dedi. Ama sonra sapıklık yaptı ve bugün akşama kadar yazmadı hemen engelledi
Okurken şok oldum yaa sonunu hiç böyle beklemiyodum. Evlilikten beklentimi sormadı deyince, sorar nasılsa ilk dakikadan abartmak istememiştir belki demiştim ama sonda ne göreyim! Bence şanslıymışsın kendini vaktinde belli etmiş. Sapık mıdır nedir ya. Ya ama insan o an şaşkınlıktan ne sorsa cevaplayabiliyo ya beyni duruyo. Benzeri benim de başıma gelmişti ben de cevaplamıştım saf saf. Numarayı vermemekle iyi yapmışsın bence.Arkadaşlar hatırlarsanız evlilik hakkında Cuma bir konu açmıştım. Cumartesi günü okuldan çok yakın bir arkadaşım beni aradı evli kendisi, hal hatır sorduk konuştuk ne yapıyorsun falan dedi bende laf arasında anlattım dedim millet üstüme evlilik için çok geliyor iyi bir insan olsa düzgün kabul ederim kafama yatarsa. O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye. Kendisi kamuda mühendis 33 yaşında seni söyliyim en azından yazışarak ya da konuşarak bi görüşme yapın kafana yatarsa olur yatmazsa olmaz. Bende bi cesaret kabul ettim arkadaşım kardeşim gibidir ona güvenirim ama numaramı verme instagramdan isterse benle iletişime geçsin dedim ne olur ne olmaz numaram yabancı birinde olmasın. Birde eğer niyeti evlilik ise arkadaşlık değilse konuşalım çünkü bazen arkadaşlık anlaşılabiliyor. O da eşine demiş eşi de arkadaşına demiş bir de baktım mesaj kutuma 1 saat sonra selam diye bir yazı geldi. Bismillah deyip selam yazdım. Konuştu hal hatır sordu ciddi olduğunu bir kısmet aradığını falan dedi. Bu arada mesaj atıyor cevap yazıyorum bi 10 dk sonra tekrar yazıyor bu şekilde bi 4-5 saat konuştuk ama konuştuğumuz konular sadece şunlar oldu. Onun okuduğu bölüm mezun olduğu üniversite benim okuduğum bölüm mezun olduğum üniversite çalıştığım yer ve hobilerimiz bu kadar sadece. Hani şunu sormasını bekliyorum evlilikten beklentin ne nasıl bir şey hayal ediyorsun ya da ailelerden bahsettin tık yok adamda. Neyse saat gece 10 oldu. Bu bana dedi whatsap yok mu bende dedim tanımadığım birine numaramı vermek istemiyorum açıkça dedim. Dedi şunun için istiyorum fotoğrafını görmedim görmek istiyorum diye kendisinin fotoğrafı profilinde vardı gayet yakışıklı biri düzgün birine benziyor dışardan. Bende dedim fotoğrafım okulun sitesinde var isterseniz girin bakın. Hemen girdi baktı dönüşü Şöyle oldu aşırı güzelsin, ay parçası gibisin içinin güzelliği dışa yansımış ben çok şanslıyım falan filan. Bende şaşkın okuyorum sürekli bana diyor çok güzelsin fiziğin çok güzel. Sonra bir anda dediki kaç numara ayakkabı giyiyorsun. Bende gayrı ihtiyari 36-37 yazdım. Dedi elin ayağında küçük demek ne güzel. Biz evlenince bol bol öperim elini ayağınıben şok anlayamadım dedim. Dedi senin galiba tepeden tırnağa her yerin güzel ve öpücük emojisi attı bir sürü ben dedim siz ne dediğinizin farkında mısınız bu nasıl üslup aynen şöyle dedi güzele güzel diyorum bunun nesi ayıp. Ama adam sürekli diyo ayaklarını öpücem ellerini öpücem evlenince seni yiycem çok güzelsin ay parçam meleğim benim. Yani topu topu 6-7 saat konuştuk daha ailemi sormadı başka şeyler sormadı fotoğrafımı gördü sapıklık yapmaya başladı bişey demedim uyuyacağım dedim nedense şimdiki aklım olsa anında engellerdim. Neyse uyudum bugün sabahtan akşama çevrimiçi oldu hep ama bana hiç yazmadı bende akşam yedi gibi engeli attım. Keşke dün gece atsaydım ama neye uğradığımı şaşırdım bi anlam veremedim ki sonradan ne mal olduğunu anladım sanki. Ne yapmaya çalıştı sizce yazmak istedim çünkü sabahtan beri çok sinirliyim. Allah erkekleri bildiği gibi yapsın dıştan o kadar beyefendi görünüyor ki çok entel yakışıklı ama içine gir
aramızda geziyor bir de bu adamm. umarım tanımıyorumdur tövbe tövbeeEngelle zaten. Sapığın teki belliki abaza. İçinde koca bi şeytan yatıyor
aramızda geziyor bir de bu adamm. umarım tanımıyorumdur tövbe tövbee
Bunun gibi nicesi var aramızda. Tek dertleri uçkurları lanet olasıcalararamızda geziyor bir de bu adamm. umarım tanımıyorumdur tövbe tövbee
İçimi dökmek istedim ne var yaniBu kisi hakkinda ne dusunmemizi bekliyorsunuz? Her sey ortadayken konu basliginiz ilginc geldi.
Cok cok sanslisin. Sanal bilmem ne yapmaya calismis aklinca.Arkadaşlar hatırlarsanız evlilik hakkında Cuma bir konu açmıştım. Cumartesi günü okuldan çok yakın bir arkadaşım beni aradı evli kendisi, hal hatır sorduk konuştuk ne yapıyorsun falan dedi bende laf arasında anlattım dedim millet üstüme evlilik için çok geliyor iyi bir insan olsa düzgün kabul ederim kafama yatarsa. O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye. Kendisi kamuda mühendis 33 yaşında seni söyliyim en azından yazışarak ya da konuşarak bi görüşme yapın kafana yatarsa olur yatmazsa olmaz. Bende bi cesaret kabul ettim arkadaşım kardeşim gibidir ona güvenirim ama numaramı verme instagramdan isterse benle iletişime geçsin dedim ne olur ne olmaz numaram yabancı birinde olmasın. Birde eğer niyeti evlilik ise arkadaşlık değilse konuşalım çünkü bazen arkadaşlık anlaşılabiliyor. O da eşine demiş eşi de arkadaşına demiş bir de baktım mesaj kutuma 1 saat sonra selam diye bir yazı geldi. Bismillah deyip selam yazdım. Konuştu hal hatır sordu ciddi olduğunu bir kısmet aradığını falan dedi. Bu arada mesaj atıyor cevap yazıyorum bi 10 dk sonra tekrar yazıyor bu şekilde bi 4-5 saat konuştuk ama konuştuğumuz konular sadece şunlar oldu. Onun okuduğu bölüm mezun olduğu üniversite benim okuduğum bölüm mezun olduğum üniversite çalıştığım yer ve hobilerimiz bu kadar sadece. Hani şunu sormasını bekliyorum evlilikten beklentin ne nasıl bir şey hayal ediyorsun ya da ailelerden bahsettin tık yok adamda. Neyse saat gece 10 oldu. Bu bana dedi whatsap yok mu bende dedim tanımadığım birine numaramı vermek istemiyorum açıkça dedim. Dedi şunun için istiyorum fotoğrafını görmedim görmek istiyorum diye kendisinin fotoğrafı profilinde vardı gayet yakışıklı biri düzgün birine benziyor dışardan. Bende dedim fotoğrafım okulun sitesinde var isterseniz girin bakın. Hemen girdi baktı dönüşü Şöyle oldu aşırı güzelsin, ay parçası gibisin içinin güzelliği dışa yansımış ben çok şanslıyım falan filan. Bende şaşkın okuyorum sürekli bana diyor çok güzelsin fiziğin çok güzel. Sonra bir anda dediki kaç numara ayakkabı giyiyorsun. Bende gayrı ihtiyari 36-37 yazdım. Dedi elin ayağında küçük demek ne güzel. Biz evlenince bol bol öperim elini ayağınıben şok anlayamadım dedim. Dedi senin galiba tepeden tırnağa her yerin güzel ve öpücük emojisi attı bir sürü ben dedim siz ne dediğinizin farkında mısınız bu nasıl üslup aynen şöyle dedi güzele güzel diyorum bunun nesi ayıp. Ama adam sürekli diyo ayaklarını öpücem ellerini öpücem evlenince seni yiycem çok güzelsin ay parçam meleğim benim. Yani topu topu 6-7 saat konuştuk daha ailemi sormadı başka şeyler sormadı fotoğrafımı gördü sapıklık yapmaya başladı bişey demedim uyuyacağım dedim nedense şimdiki aklım olsa anında engellerdim. Neyse uyudum bugün sabahtan akşama çevrimiçi oldu hep ama bana hiç yazmadı bende akşam yedi gibi engeli attım. Keşke dün gece atsaydım ama neye uğradığımı şaşırdım bi anlam veremedim ki sonradan ne mal olduğunu anladım sanki. Ne yapmaya çalıştı sizce yazmak istedim çünkü sabahtan beri çok sinirliyim. Allah erkekleri bildiği gibi yapsın dıştan o kadar beyefendi görünüyor ki çok entel yakışıklı ama içine gir
Evlilikten soğudum resmen artık diyorum ki hepsi mi böyle her karşıma çıkan böyle mi olacakEngelle zaten. Sapığın teki belliki abaza. İçinde koca bi şeytan yatıyor
Nasip kısmet diyeceksin. Herkes kötü değil herkes de iyi değil.Evlilikten soğudum resmen artık diyorum ki hepsi mi böyle her karşıma çıkan böyle mi olacak
Aynı tip kopyala yapıştır birçoğuna denk geldim böylelerinden normal konuş konuşmaz aileyi falan da geçtim... Sürekli övgü ilgi cinsellik gibi gibi... sen daha yüz vermemişsin de cinselliğe girmemiş yavaş yavaş nabza göre şerbet hesabı dozunu arttırır böyleleri. Şaşırdığım noktaysa kapalı falan istemesi yani bence sadece fantezisi varmış. Üsteleme geçArkadaşlar hatırlarsanız evlilik hakkında Cuma bir konu açmıştım. Cumartesi günü okuldan çok yakın bir arkadaşım beni aradı evli kendisi, hal hatır sorduk konuştuk ne yapıyorsun falan dedi bende laf arasında anlattım dedim millet üstüme evlilik için çok geliyor iyi bir insan olsa düzgün kabul ederim kafama yatarsa. O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye. Kendisi kamuda mühendis 33 yaşında seni söyliyim en azından yazışarak ya da konuşarak bi görüşme yapın kafana yatarsa olur yatmazsa olmaz. Bende bi cesaret kabul ettim arkadaşım kardeşim gibidir ona güvenirim ama numaramı verme instagramdan isterse benle iletişime geçsin dedim ne olur ne olmaz numaram yabancı birinde olmasın. Birde eğer niyeti evlilik ise arkadaşlık değilse konuşalım çünkü bazen arkadaşlık anlaşılabiliyor. O da eşine demiş eşi de arkadaşına demiş bir de baktım mesaj kutuma 1 saat sonra selam diye bir yazı geldi. Bismillah deyip selam yazdım. Konuştu hal hatır sordu ciddi olduğunu bir kısmet aradığını falan dedi. Bu arada mesaj atıyor cevap yazıyorum bi 10 dk sonra tekrar yazıyor bu şekilde bi 4-5 saat konuştuk ama konuştuğumuz konular sadece şunlar oldu. Onun okuduğu bölüm mezun olduğu üniversite benim okuduğum bölüm mezun olduğum üniversite çalıştığım yer ve hobilerimiz bu kadar sadece. Hani şunu sormasını bekliyorum evlilikten beklentin ne nasıl bir şey hayal ediyorsun ya da ailelerden bahsettin tık yok adamda. Neyse saat gece 10 oldu. Bu bana dedi whatsap yok mu bende dedim tanımadığım birine numaramı vermek istemiyorum açıkça dedim. Dedi şunun için istiyorum fotoğrafını görmedim görmek istiyorum diye kendisinin fotoğrafı profilinde vardı gayet yakışıklı biri düzgün birine benziyor dışardan. Bende dedim fotoğrafım okulun sitesinde var isterseniz girin bakın. Hemen girdi baktı dönüşü Şöyle oldu aşırı güzelsin, ay parçası gibisin içinin güzelliği dışa yansımış ben çok şanslıyım falan filan. Bende şaşkın okuyorum sürekli bana diyor çok güzelsin fiziğin çok güzel. Sonra bir anda dediki kaç numara ayakkabı giyiyorsun. Bende gayrı ihtiyari 36-37 yazdım. Dedi elin ayağında küçük demek ne güzel. Biz evlenince bol bol öperim elini ayağınıben şok anlayamadım dedim. Dedi senin galiba tepeden tırnağa her yerin güzel ve öpücük emojisi attı bir sürü ben dedim siz ne dediğinizin farkında mısınız bu nasıl üslup aynen şöyle dedi güzele güzel diyorum bunun nesi ayıp. Ama adam sürekli diyo ayaklarını öpücem ellerini öpücem evlenince seni yiycem çok güzelsin ay parçam meleğim benim. Yani topu topu 6-7 saat konuştuk daha ailemi sormadı başka şeyler sormadı fotoğrafımı gördü sapıklık yapmaya başladı bişey demedim uyuyacağım dedim nedense şimdiki aklım olsa anında engellerdim. Neyse uyudum bugün sabahtan akşama çevrimiçi oldu hep ama bana hiç yazmadı bende akşam yedi gibi engeli attım. Keşke dün gece atsaydım ama neye uğradığımı şaşırdım bi anlam veremedim ki sonradan ne mal olduğunu anladım sanki. Ne yapmaya çalıştı sizce yazmak istedim çünkü sabahtan beri çok sinirliyim. Allah erkekleri bildiği gibi yapsın dıştan o kadar beyefendi görünüyor ki çok entel yakışıklı ama içine gir
gayet normal hem de dert olabilecek bir konu .akla zarar bir konu değil .umarım en kısa zamanda doğru insan sizi bulur da bu tür tuhaf adamlarla tanımak zorunda kalmazsınızİçimi dökmek istedim ne var yani
Evet aynen kendi diliyle düştü çok Şükür içinde saklasaydı ve ben evlenseydim bir sapıkla evlenecektimCok cok sanslisin. Sanal bilmem ne yapmaya calismis aklinca.
En hayreti de namaz kılıyormuşAynı tip kopyala yapıştır birçoğuna denk geldim böylelerinden normal konuş konuşmaz aileyi falan da geçtim... Sürekli övgü ilgi cinsellik gibi gibi... sen daha yüz vermemişsin de cinselliğe girmemiş yavaş yavaş nabza göre şerbet hesabı dozunu arttırır böyleleri. Şaşırdığım noktaysa kapalı falan istemesi yani bence sadece fantezisi varmış. Üsteleme geç