Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlk günden göstermiş kendini. Şansın varmış. Daha yüz yüze gelmediği kişiye karşı konusmaları hoş değil. Takma kafana sal gitsin
Pislik ya o kadar sinirim bozuldu ki. Birinden beddua mı aldım dedim. Ümitlendirdi, çalıştığın yere tayin olurum dedi. Ama sonra sapıklık yaptı ve bugün akşama kadar yazmadı hemen engelledi

O da dedi aslında öyle biri var eşimin yakın arkadaşı evlenmek istiyor düzgün dindar namaz kılan kapalı bir kız arıyor diye.
Abooo bu ne ya Arkadaşınıza da söyleyin, bu ne instadan yaşlı başli adamlar yürür ya ayni onlar gibi

Ya anlamıyorum ilk defa tanıdığın bir insana cinsellik konuşulur mu evlendiğimiz zaman seni yiycem her yerini diyo
Tövbe tövbe daha ilk günden, sadece adını öğrenip bir fotoğrafını görüp bunları yazması ayrı rezalet. İnsana kendini sorgulatıyor böyleleri. Ne sanıyorlar acaba karşısındakileri? İyi ki ilk günden belli etmiş kendini. Umarım bir daha böylesine denk gelmezsiniz. Hiçbirimiz denk gelmeyiz umarım.

Pislik ya o kadar sinirim bozuldu ki. Birinden beddua mı aldım dedim. Ümitlendirdi, çalıştığın yere tayin olurum dedi. Ama sonra sapıklık yaptı ve bugün akşama kadar yazmadı hemen engelledi
Engelle zaten. Sapığın teki belliki abaza. İçinde koca bi şeytan yatıyor

Okurken şok oldum yaa sonunu hiç böyle beklemiyodum. Evlilikten beklentimi sormadı deyince, sorar nasılsa ilk dakikadan abartmak istememiştir belki demiştim ama sonda ne göreyim! Bence şanslıymışsın kendini vaktinde belli etmiş. Sapık mıdır nedir ya. Ya ama insan o an şaşkınlıktan ne sorsa cevaplayabiliyo ya beyni duruyo. Benzeri benim de başıma gelmişti ben de cevaplamıştım saf saf. Numarayı vermemekle iyi yapmışsın bence.

Bu kisi hakkinda ne dusunmemizi bekliyorsunuz? Her sey ortadayken konu basliginiz ilginc geldi.

Cok cok sanslisin. Sanal bilmem ne yapmaya calismis aklinca.

Aynı tip kopyala yapıştır birçoğuna denk geldim böylelerinden normal konuş konuşmaz aileyi falan da geçtim... Sürekli övgü ilgi cinsellik gibi gibi... sen daha yüz vermemişsin de cinselliğe girmemiş yavaş yavaş nabza göre şerbet hesabı dozunu arttırır böyleleri. Şaşırdığım noktaysa kapalı falan istemesi yani bence sadece fantezisi varmış. Üsteleme geç

En hayreti de namaz kılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…