Bu kişi cimri mi tutumlu mu?

Beni çok yanlış anladınız amacım para yemek asla değil bi yere gitsek ben hep ona odetmem amacım sadece bu kişinin bana karşı mi cimrilik yaptığını saptamak

Yurtdışını örnek verdim çünkü yurtici tatilini iptal etmesin diye kendim şuan yurtdışına gidebilirim ancak ilerde eşimle gitmek tercihim

Beni çok yanlış anladınız amacım para yemek asla değil bi yere gitsek ben hep ona odetmem amacım sadece bu kişinin bana karşı mi cimrilik yaptığını saptamak
siz karşı cimrilik yapıyor olsa evdeki doğalgazın sizinle ne alakası var ? onun yaktığıyla siz mı ısınıyorsunuz?

sizin beklentileriniz yüksek adamın yaşı belli maaşı belli, matematik ortada.

Zamla onun maaşı 23 25 arası olur benim de ekstralarla 20 bin yani yol dahil evlenince ben aileme destek olacağım o da Kendi ailesine olacak ben evde tek çalışanım

Zamla onun maaşı 23 25 arası olur benim de ekstralarla 20 bin yani yol dahil evlenince ben aileme destek olacağım o da Kendi ailesine olacak ben evde tek çalışanım
oy oy oy oy oy

evde tek çalışansınız

siz kendi ailenize destek olacaksınız
o da kendi ailesine olacak (onun da baba yok galiba)

kira ödeyeceksiniz
y.dışına tatile (veya burada balayı oteline) gideceksiniz.
daha düğün yapacaksınız eşya alaca kev açacaksınız

bir de "zam"la onun maaşı 23-25 olacak sizin de 20 "olacak"
e yavrum o zamana kiralar da 8-10 bin "olacak" onu ne yapıcaz?

Turkiyede nereye gittiginize ve yurtdisinda nereye gittiginize göre değişir. Tatil anlayişiniz köye gitmekken maaaşiniza ek +16 bin adamin maaşi var diye birden arşa mi çıkılıyor? Evlilik, eşya masraflari var daha...

hiç bir ekstra gideri olmayan ailenizi konuya nasıl dahil ettiniz? bu adamla nasıl bir tutuyorsunuz?

çok cimri bununla ömür geçmez her hafta şu kadar dışarıda yemek yedirmesi gerek tarzı yorum yazanları da anlamıyorum. beklentiler o yönde ise en az 30-40 bin maaş alan birini bulmanız gerek. adam akşama kadar işte ise, geç geliyorsa boş eve neden doğalgaz açsın? adam cimri değil bence; adam imkanlarının farkında ve saçılmadan bir kredinin borcunu diğeri ile kapatmaya çalışmadan kendince bir hayat yaşıyor, maşallah ona

Yalniz adam 16 bin maasla ev alabilecegine inanmis, helal olsun
Bu arada su hayat sartlarinda boyle davranmasi bana pek garip gelmedi. Sizin beklentilerinizi karsilasa 16 bin ucu ucuna yeter belki. Bu adam hic mi kenara para koymasin? Gercekci olalim. Haftada 1 disarda yemek yese, her yere arabayla gitse, her gun ogle yemegini disardan yese maasi asla yetmez. Bu saydiklarimiz hayati ihtiyaclarinin disinda zaten. Bir de faturasi, giyimi, ozel ihtiyaclari vs var.
Tabi surekli paradan konu acmasi rahatsiz edici. Bu konuda uyusmuyorsaniz ayrilabilirsiniz ama ben 8 aydir sevgili oldugum biriyle bi mekanin cok pahali oldugunu falan rahatca konusurdum.

Gelirine göre değişir. 12-13 bin gelirle bunları yapmayıp geniş takılan adama eli bol denmez, salak denir. Ama geliri yüksekse ve böyle yaşıyorsa evet cimridir.

Aynı babamın hareketleri. Arabası var ama süs gibi durur. Dışardan yemeye aşırı karşı. Hesabı genelde anneme ödetir. Daha bir çok sayabilirim hem de durumumuz çok iyi. Uzak dur annem 25 senedir çekiyor.

evet harika bir bakış açısı. aynı paraya denk gelen; türkiyede her şey dahil otelde bir hafta vs italyada 3 gün dışarıda iki öğün sonraki 3 gün airbnb’de baget arası ton balığı

Ha bu arada babam da hergün işe marmaray ile gider. Hem de bizim Akbil’imizle. (Öğrenciyiz diye)

Ya bunları zaten konuşuyoruz diyorumki ben kendisi işyerinde öğle arasında dışardan yiyebiliyor ama bana gelince biz haftada bir dışarı çıkıyoruz bana diyorki pahalı esasında tüm mesele bu

Ya bunları zaten konuşuyoruz diyorumki ben kendisi işyerinde öğle arasında dışardan yiyebiliyor ama bana gelince biz haftada bir dışarı çıkıyoruz bana diyorki pahalı esasında tüm mesele bu
Eminim ogl arasi yedigi yemek maksimum 50 tldir. Siz nasil bir mekana gidiyorsunuz. Hesap 400 tl falan geliyorsa odemek zor geliyor olabilir.

eskiden olsa cimri derdim de yeni düzene eşim ve ben alışamadık... bi yemek yiyoruz tadı yok tuzu yok. değmiyorda... o eski bolluk dönemleri bitti...

adam sürekli para konuşmuyor olabilir

bu kız yurtdışında balayı diyen bir insan, belki erkek o yüzden "e burası pahalı" diyor olabilir yani. bir tür gizli harp var aralarında aslında.

yurtdışında veya bilmem nerede balayı demekle evlenince aileme kısmen ben bakacam demekle bu kız sürekli para konuşmuş olmuyor mu? asıl bunlar çok çok çok daha yüksek meblağlar...kızın böyle beklentileri varken bu adam çok yanlış bir seçim, kız bunu çoktan anlamış olmalıydı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…