Bu Kırlenti Yapmak İçin Sağlam Göz ve Sabır Lazım

ınanmıyorum sana canım ya bu etamin işini bilirim gözlerine yazık değilmi?Çok şahaneler...

çok güzeller ama inan gözlerine yazıkk
yarın öbür gün inşallah ah vahh etmezsin gözlerin içinnn...

her güzel şeyin zahmeti var ama saglık daha önemli bence

teşekkürler arkadaşlar.. 4 tane daha yapacaktım ama bebeğimle çok zor artık.. biraz örgüyle falan idare edecem naapalım.

gerçekten kolay olacak gibi görünmüyor ellerine sağlık arkadaşım bende bunu yapacak ne göz var ne sabır

bende bunun gıbı hıç boşluk bırakmadan yapılan sömen tabla görmüstüm harıkaydı aklım kaldı bende severım etamın işlemeyi ellerinize saglık

ellerine en önemlisi gözlerine sağlık çok güzel güzel olmuş. anneminde manzara panosu var böle etaminden...aynı panodan işlemeyi çok düşündüm ama annem modası bile yok diye hep kıyamadı geri çevirdi bu istediğimi ama şimdi aynı istek geri canlandı içimde... etamin işlemeyi bende çok seviyorum.. gittiğimde resimler paylaşırım inşallah kaldırmamıştır epeydir görmedim hiç evde renkleri solmuştu biraz.. nede olsa en az 30 yıllık bir pano... ellerin gözlerin dert görmesin güle güle kullan.a.s.

Kız Puket seni Allah islah etsin,bizi kk da facede kandırıp durdun bütün yaz.Giremiyorum,Anıl yoruyor çok hareketli diye.
Seni asla affetmicem:mymeka:

Ama şunlardan bi tanecik gönderir birazda ısrar edersen affedebilirim de yani?sempatiksalakcinni

böcüğüm benim resimleri yayınladığım tarihe bir bak istersen.. valla iki tane etamin gönderirim farklı desenlerde sana işletirim o kırlentleri ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…