• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kilolardan kurtulucam!!

cnmm bendee 57lere inmiştim 2 yıl önce kilo vermek zor değil veriyorum ama koruyamıyorum 1 2 kilo verdimmi nasılsa kilo verebiliyoru m diyipdana gibi saldırıyorum herşeye bu sefer hoop başa sarıyorum . anlıcagın bende bu yılbasına 57 olmasada 60 girmek istiyorum suan kilom sanırım 73 74 civarı yaşım 23 ve boy 1.64
kilo vermek zor degil mi ne kolay soyledin be arkadasim ve zor olarak gormuyoan ve basaruyosan bunu tebrik ederim.kac aydir pskolojim bozuldu

Merhaba sanırım susuzluk baş agrisi yapiyor. Soda içince hafifledi bugun. Sabah tatildim 89.6 kiloyum buda birşeydir en azından 8 li rakamlara başladım darısı 7 lere. Bugün ekmeği çok kaçırdım dayanamıyorum resmen akşam 3 dilim ekmek yedim öğlen de bana ekmek arası versinler tüm dün domates ekmek bile yerim hiç sıkıntı yok. Ramazan da geliyor pideler nefret ediyorum hepsi katilim

Merhaba sanırım susuzluk baş agrisi yapiyor. Soda içince hafifledi bugun. Sabah tatildim 89.6 kiloyum buda birşeydir en azından 8 li rakamlara başladım darısı 7 lere. Bugün ekmeği çok kaçırdım dayanamıyorum resmen akşam 3 dilim ekmek yedim öğlen de bana ekmek arası versinler tüm dün domates ekmek bile yerim hiç sıkıntı yok. Ramazan da geliyor pideler nefret ediyorum hepsi katilim
Sen gene de nimetten nefret etme tatlım bence...

Günaydıın,
sodayı bende deneyim, teşekkürlerÇ)
yaaa çok sevindm, umarım 80li kilolarda bir çırpıda geçer:)
benim içinde 70li kilolar önemli yaa, bende görsem bi 79u:(

Sanırım hedeflerimi biraz daha netleştirmem gerekiyor.

Başlangıç:
15 Haz: 84.5 kg
Bitiş: (İnşallah:))
31 Ar: 55 kg

Haziran:
84.5--->79
Temmuz:
79-->73
Ağustos:
73-->68
Eylül:
68-->64
Ekim:
64-->60
Kasım:
60-->57
Aralık:
57-->55

15 Ha: 84.5-->22 Ha: 81
22 Ha: 81-->29 Ha: 79

Başlangıç:

Haziran:
84.5--->79
Temmuz:
79-->73
Ağustos:
73-->68
Eylül:
68-->64
Ekim:
64-->60
Kasım:
60-->57
Aralık:
57-->55

Hedef:

15 Ha: 84.5
16 Ha: 83.1
17 Ha: 83.1

İnşallah başaracaksın canım...

Başlangıç:

Haziran:
84.5--->79
Temmuz:
79-->73
Ağustos:
73-->68
Eylül:
68-->64
Ekim:
64-->60
Kasım:
60-->57
Aralık:
57-->55

Canim sakin unutma 1 ayda ağırlığının % 5 ini verebilirsin ona göre gerçekçi hedef belirle mutlaka yoksa üzülür yorulursun tabi bence

Haklısın ama onlara karşı bu kadar zayıf olmak beni uzuyor. Kendimi kötü hissediyorum . Hayır diyemem deli ediyor. Bu kadaryiyeceklere karşı zayıf olmak çok manasız geliyor.
O zaaf hepimizde var canım, buralarda çare arıyor olmamız da inşallah kurtulacağımızın kanıtı...

Bugün resmen 1 tane küçük elmalı pastaya Hayır diyemedim. Arkadaşlarım kuru pasta yiyordu çok direndim amacooook sonuç yine yedim yine yedim o 1 tanesi yedim evet tadı aynıydı hicbirsey degismemisti bildiğin içinde elma vardı ama yine de yedim ve yedikten sonra çok vicdan yaptım. Tüm gün mücadele et akşam pes et.

Canim sakin unutma 1 ayda ağırlığının % 5 ini verebilirsin ona göre gerçekçi hedef belirle mutlaka yoksa üzülür yorulursun tabi bence

böyle birşeyi ilk defa duyuyorum, araştırdım ama böyle birşeye rastlayamadım. zaten daha önce de 80den 70e düşüp ayda 10 kilo vermişliğim var ama:) ama şimdi pek sıkı diyet yapmıyorum.

Bugün resmen 1 tane küçük elmalı pastaya Hayır diyemedim. Arkadaşlarım kuru pasta yiyordu çok direndim amacooook sonuç yine yedim yine yedim o 1 tanesi yedim evet tadı aynıydı hicbirsey degismemisti bildiğin içinde elma vardı ama yine de yedim ve yedikten sonra çok vicdan yaptım. Tüm gün mücadele et akşam pes et.

istediğinde ye. önemli olan istememeyi öğrenmek sanırım. bu mantık bizde de zamanla oturacaktır.

böyle birşeyi ilk defa duyuyorum, araştırdım ama böyle birşeye rastlayamadım. zaten daha önce de 80den 70e düşüp ayda 10 kilo vermişliğim var ama:) ama şimdi pek sıkı diyet yapmıyorum.
Ben iki diyetisyen programında dinledim hatta biri gürkan kubilay diğeri Selahattin dönmez ve Muzaffer kuran eski bir programında demişti. Kilosu fazla olanlar bu nedenle daha fazla kilo verebiliyorlar ve kilo azalınca verdiğimiz kilo miktarı azalıyor. 60 kilo olan kişi ile benim kilo vermem bir olur mu ben 1 haftada 5 kilo verebilirseniz 60 kilo olan veremiyor. Ama yağ açısından bakıyorlar su ve kas degil diğerleri yaniltir

Bu arada kilo 88.8 keyfi yerine geldi ve 20 dakika sistemi ise yarıyor. Iftar sonra yemeğini bitiremedim. Çorbası içiyorum 20 dakika bekliyorsunuz ben o arada diğer yemeklerimi ısittim böylece onaylanmış oldum. Zor oldu ama şimdi iyiyim

Back
X