Bu kez iyice batiyoruz

borcu olmayan pek az günümüzde. ben anlamıyorum kredi kartıyla rahatlıkla harcama yapanları. ödemeyecek durumdaki insanlardan bahsediyorum. bzim başımızda da var bir çile. bakalım nasıl atlatılacak. insanın canını yakıyor yapmadığı borç yuzunden strese girmek üzülmek...

Hayalim borçsuz,kredi kartsız bi hayat.. param varsa harcarım yoksa borca batacağıma ileride millete el avuç açacağıma hiç birşeyim olmaz kafam rahat olur ya..

Babam bide bizi kaybetmekten cok korkuyomus ole dedi. Hayatta herseyi kaybettim tek sz kaldiniz diyor evimiz giris kat camlar demirli evde yangin cikarsa nasil kacariz bunu dusunmus iste boyle e enterasan biri. Ne bileyim kafam karisik

Fedakarlik yapmaniz icin bir sebep veriyor iste size "ama babam bizi dusunuyor" fikrine kapilip yarin bir gun calisirsaniz yardim istemeye yuzu olsun diye.

Ben bir de birseyi anlamadim. 5 sene icinde borc nasil olurda siliniyor ve nasil borc odememenin bir yaptirimi olmuyor? Oyle olsaydi mesela ben de gideyim borc yapip odemiyim. Icra yok hapis yok 5 sene sonra da borcum silinsin. Sacma degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…