Bu.kedi kurtulur mu? Cok üzgünüm.

Başınız sağolsun ben de arabanın bacağını ezdiği bi sokak kedisi bulup veterinerime götürdüm az önce inşallah bu yaşar

Çok üzüldüm vefat ettiğine, siz elinizden geleni yaptınız, ama onun ömrü bukadarmis.
Tuttuğunuz ne varsa altına çevrilsin, keşke sizin gibi merhametli, sıcak kalpli insanlar daha da çok olsa.
Sevgilerimi ve saygılarımı sizinle. Lütfen hep böyle kalın.

O kadar tatlısınız ki size sarılmak istedim benim de gözlerim doldu. Şehrinize baktım aynı şehirde olsaydık gelip alacaktım sizi de, kediyi de birlikte giderdik veterinere. Ayrıca nedendir size teşekkür etmek geldi içimden gerekeni yaptınız merak etmeyin vicdan azabı çekmeyin bazen olmuyor elimizden geleni yapsak da kurtulamıyorlar.

Çok üzüldüm. Yine de gösterdiğiniz çabadan dolayı takdir ettim sizi.
Benim de baktığım kedilerden ölen oldu. Hep de veteriner hekime götürürüm gerek duyduğumda. Ama maalesef olmayınca olmuyor. Kimi yolda can verdi kimi veterinerde. Kimini sabah besleme yapmaya gittiğimde ölü buldum. Kedileri ayrı sevdiğim için gördüğüm her ölü kediden çok etkileniyorum. Şu an ne hissettiginizi çok iyi anlıyorum. Acınızı paylaşıyorum.

Enazından bir şey olduğunda size destek olacak bir sürü insan çıktı. Elinizden geleni yaptınız lütfen üzülmeyin. Bizde de ne kediler, hayvanlar geldi geçti. Canınızı sıkmayın. Hepiniz ayri ayrı çok ince insanlarsınız. Umarım yardıma ihtiyacınız olduğunda siz de bu hayvanlar kadar destek bulursunuz umarım

Evet enfeksiyon yayildi sanırım ama kurtulacağına çok inanmıştım

Belki de bizimki de coronaydı. Tedaviye cevap vermedi çünkü..

Çok saolun, keşke kurtulsaydı da bende kendimi öyle hissetseydim. Kemik yiginina dönmüştü son iki günde. Kucağımiza gelip kafasını uzatıyordu oksayalim diye. O hallerini düşündükçe içim acıyor.

Cok teşekkür ederim. Cok tatlısınız gerçekten.

Çok saolun

çok üzüldüm ya şimdi gördüm konuyu bizim de binanın önünde baktığımız kedilerimizden birine 3 gün önce araba çarptı gözümüzün önünde çırpındı öldü daha sabah şebeklik yapan hayvan.ne arabaya suç bulabiliyorum ne kediye.ana caddeye atlamış sıpa ben ordan geçerken bana bile çarpabilirler ana cadde o istanbulun ortasında , kedicik malesef yedi darbeyi 3 gündür gözüm onu arıyor hep

Çok üzüldüm kedicik için sizin gibi merhametli insanların varlığını görmeye ise çok sevindim Sevgilerimi yolluyorum size ve Allah ın da sizin üzerinize merhametinin olmasını diliyorum
Benim de şu anda arka bahçede bir yavru kedi sesi geliyor miyav miyav ama hiç bir şey yapamıyorum oraya girmem hele gece girebilmem imkansız . binaların arasında kalan başka bina kapısından girilebilen duvarlar olan bir alan Çok huzursuzum .

Yaaa siz nekadar iyi bir insansiniz..herşeyi yapmaya çalışmışsınız eşinizle.. kedicigin kaderi buymuş.. siz yapmanız gerekeni yapmışsınız.. tebrik ediyorum sizi..Allah size bunun karşılığını ahirette verecektir mutlaka.. o kedicik de sizdnen memnun olacak..uzulmeyin ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…