- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 34
Tabi sende kendine göre haklisin ama yaptigimiz saygisizlik degil sadece istemedigimiz seyleri soylememize ragmen tinlanmamamiz. Buda dogal olarak biz gelinleri sinirlendiriyor. Sanki bilerek yapiolar anne lutfen yapma dedikcene mizmizsiniz yahu, her konunuzda mizmizsiniz kusura bakmayin. oruclu halimle kirici olmak istemiyorum, ama gercekten sikintinin sizden kaynaklandigina inaniyorum.
opmesinler, gelmesinler, tutmasinlar, sevmesinler, konusmasinlar, oldu canim baska?
sonrada 'esimle problemlerimiz var, soguduk birbirimizden' vs lere baslarsiniz. biraz hosgoruye ve saygiya davet ediyorum sizi.
ayrıca öpme meselesine gelince, benim bebeğim yok ama olsa öptürmem. öpemez öle herkes şap şup. minik bebekler öyle hunharca öpülmez bunu bi millet kafasına soksun artık!!
ne mizmizsiniz yahu, her konunuzda mizmizsiniz kusura bakmayin. oruclu halimle kirici olmak istemiyorum, ama gercekten sikintinin sizden kaynaklandigina inaniyorum.
opmesinler, gelmesinler, tutmasinlar, sevmesinler, konusmasinlar, oldu canim baska?
sonrada 'esimle problemlerimiz var, soguduk birbirimizden' vs lere baslarsiniz. biraz hosgoruye ve saygiya davet ediyorum sizi.
mesajımda düzenleme yaptım ilaveler yaptım bir okuyun. Bende aids değilim şuan ama anne öpülmesin diyorsa öpülmez.Hepimiz öyle büyümedik mi? ne yani Aids'miyiz simdi?
mesajımda düzenleme yaptım ilaveler yaptım bir okuyun. Bende aids değilim şuan ama anne öpülmesin diyorsa öpülmez.
Katılıyorum bu mesaja. kusura bakmayın annesiniz evet ama sizin eşinizin annesi oda evet rahatsız olunur belki ama sabretmelisiniz.Sizin bebeğiniz cam değilki kırılsın.yaptığı şeyler çok abartılı da değil sadece sizden farklı lütfen ama abartmayın onların torunu sevmek öpmek hakları sanki devamlı o mu uyutuyor hayır.Arada geldikçe sabretin zaten gerektiğinde de alıyormuşsunuz bebeği daha ne.ne mizmizsiniz yahu, her konunuzda mizmizsiniz kusura bakmayin. oruclu halimle kirici olmak istemiyorum, ama gercekten sikintinin sizden kaynaklandigina inaniyorum.
Katılıyorum bu mesaja. kusura bakmayın annesiniz evet ama sizin eşinizin annesi oda evet rahatsız olunur belki ama sabretmelisiniz.Sizin bebeğiniz cam değilki kırılsın.yaptığı şeyler çok abartılı da değil sadece sizden farklı lütfen ama abartmayın onların torunu sevmek öpmek hakları sanki devamlı o mu uyutuyor hayır.Arada geldikçe sabretin zaten gerektiğinde de alıyormuşsunuz bebeği daha ne.
onlarda bizde cocuk buyutyuk havasinda olduklari icin sizi kolay kolay anlamazlar ama gunumuz sartlarinda anne babalar daha bilinçli kvdenize bunu yumusak bir dille söyleyebilirsiniz ayrica bebektir anlamaz abartma givi laflara da keisnlikle inanmayin hissederler cocugunuzun psikolojisi acisindan da annen seni dovuyor mu veya baban nerene vuruyor gibi şakayla karsik laflar dahi bebeginizi rahatsiz edebilir zaten kolik bebekler hasastir ilgi cok onemlidir buarada aglama nöbetleri sirasinda klasik muzik veya sakin bir muzik dinletirseniz kucaginiza alarak pışpışlayarak uyutabilirsiniz muzik hemen susmasini saglama ancak pes etmeyin ve gun boyu mumkunse dusuk seste muzik dinletmeye calisin belli zamanlarda cocuk gelisimi ve sakinligi acisindan onemli ayakta sallayarak uyutmasina izin vermeyin lutfen bide ona alismasin sizin isinizi zorlastoracaktirMerhaba,
2.5 ay once dogum yaptim. Zaten kv ile ilgili konu acmaktan fenalik geldi. Daha onceki konularimdan da belirttigim gibi kv cok ilgisizdir. Bunu soyledigim zaman daha ne istiyorsun diyen arkadaslar var ama ben basima gelecekleri biliyorum. Bizim kv ler is olana kadar yaninda olmazlar olduktan sonra icimizden cikmazlar.
Tahmin ettigim gibide oldu. Dogumdan sonra yanimda kalmak istemeler bebegimi sahiplenmeler felan.. Neyse.. Bebegim kolik ve cok mizmiz uykusu geldiginde ortaligi yikiyor emzirip omzumda pispispamamla uyuyor. Ayakta sallanmaktan hic hoslanmiyor. Kv kucagina aldiginda huzursuzlugu tutunca anne ver ben onu yatirayim diyorum yok ben ayagimda sallarim diye inat ediyor. Huzursuz bebegim daha cok agliyor bu sefer. Resmen zorla kucagindan almak zorunda kaliyorum vermiyor cunku. Birde bebegimi severken surekli annen seni dovuyormu baban nerene vuruyor vs vs seviyor. Uyardim sakayla karisik ama yok anlamiyor. Konusmak bile faydasiz. Hic gelmelerini istemiyorum gitmekte istemiyorum. Bebegimi surekli kucaginda oturur vaziyette tutuyor uyariyorum ama yine yok.. Esimle papaz oluyoruz surekli. Kv ve kp surekli deli gibi opuyorlar birde. Delirmek uzereyim...