Bu kaynanalar neden boyle..

Tabi sende kendine göre haklisin ama yaptigimiz saygisizlik degil sadece istemedigimiz seyleri soylememize ragmen tinlanmamamiz. Buda dogal olarak biz gelinleri sinirlendiriyor. Sanki bilerek yapiolar anne lutfen yapma dedikce

ayrıca öpme meselesine gelince, benim bebeğim yok ama olsa öptürmem. öpemez öle herkes şap şup. minik bebekler öyle hunharca öpülmez bunu bi millet kafasına soksun artık!! hiçbir minik bebeği öpmem ben. kolay kolay annesinden almam bile verirlerse tutarım. hassas olsun herkes, minicik yavru bu sonuçta. ay biz öptük yaladık yuttukda noldu diyenlere de cevap; BİZE NE? Anne öpülmesin diyorsa öpülmeyecektir. bitmiştir.

Cok komiksi. Cevap bile vermiyorum sana.

mesajımda düzenleme yaptım ilaveler yaptım bir okuyun. Bende aids değilim şuan ama anne öpülmesin diyorsa öpülmez.

kusura bakmayin ama o zaman "Kaynanam ilgilenmiyor" diye kimse ziril ziril zirlamasin KV Gelini sevmiyor diye torununuda mi sevmesin?

Kv'ye hak verdigim yok ... ama o kadar abartiyorsunuz ki bazen sanki sirf siz cocuk dogurdunuz bu dünyada...

Katılıyorum bu mesaja. kusura bakmayın annesiniz evet ama sizin eşinizin annesi oda evet rahatsız olunur belki ama sabretmelisiniz.Sizin bebeğiniz cam değilki kırılsın.yaptığı şeyler çok abartılı da değil sadece sizden farklı lütfen ama abartmayın onların torunu sevmek öpmek hakları sanki devamlı o mu uyutuyor hayır.Arada geldikçe sabretin zaten gerektiğinde de alıyormuşsunuz bebeği daha ne.

Konuyu sanki ben açtım gibi geldi. .Hatta bende daha fazlası var. .2.5 aylık benimde. .allah yardımcımız olsun demekten başka bişey diyemiyorum çünkü Laftan anlamiyorlar

Ben olsam birdaha kapiyi acmam. Isterse 100 kerede zile bassa. Solerdim suratina hamilelikte zerre kadar faydan olmadi simdide faydan olmuyor ancak cocugumla benim aramdaki bagi kopariyorsun derim. Ne sacma bi kadin ya

Ay ne komiksiniz ya.. Evet dunyada sadece ben cocuk dogurmadim. Kimseye ziril ziril agladigim felanyok. Anlatmak istedigimi anlayip ozaman yorum yap. 2 gunluk bebegim opulurse tabiiki cemkiririm aids olmasina gerek yok. Elestiri kabulum herzaman oyle olmasaydi yazmazdik zaten konu acmazdim. 9 ay boyunca aranilip sorulmayalim dogum yapinca herkes basina ususup bebeginle ilgili herseye karisirsa ve geldiklerindede hicbir yardim gormuyorsam tabiiki rahatsizligimi dile getiririm . opulup koklanilir tabiiki ama zamani var.

Kolik bebeginiz yoksa anlayamazsiniz zaten. Bebegim krize girdiginde 2 saat boyunca hicdurmadan agliyor o durumda zaten gergin oluyorum ister istemez ayri bir stres olusturuyor anne vebaba da. O durumda musade etsinde bende kendimce sakinlestireyim bebegimi. Zaten ayakta sallanmaktan hoslanmiyor daha cok katila katila agliyor.

ay bu kadının derdi biter mi ya, daha sert uyarmalısın ya sen ya eşin, tamam şimdi anlamıyor ama bi sene sonra anlıcak söylediklerini, genelde toplumda bu durum önemsenmez ama bebeğe söylenen sözler çok çok önemli bence

onlarda biz de cocouk
onlarda bizde cocuk buyutyuk havasinda olduklari icin sizi kolay kolay anlamazlar ama gunumuz sartlarinda anne babalar daha bilinçli kvdenize bunu yumusak bir dille söyleyebilirsiniz ayrica bebektir anlamaz abartma givi laflara da keisnlikle inanmayin hissederler cocugunuzun psikolojisi acisindan da annen seni dovuyor mu veya baban nerene vuruyor gibi şakayla karsik laflar dahi bebeginizi rahatsiz edebilir zaten kolik bebekler hasastir ilgi cok onemlidir buarada aglama nöbetleri sirasinda klasik muzik veya sakin bir muzik dinletirseniz kucaginiza alarak pışpışlayarak uyutabilirsiniz muzik hemen susmasini saglama ancak pes etmeyin ve gun boyu mumkunse dusuk seste muzik dinletmeye calisin belli zamanlarda cocuk gelisimi ve sakinligi acisindan onemli ayakta sallayarak uyutmasina izin vermeyin lutfen bide ona alismasin sizin isinizi zorlastoracaktir

Kimse 9 ay boyunca arayip sormasin sonra bebegi sahiplensin kendi istedigi gibi yetistirmeye calissin olduuuuu ... ilk donemler cok hassastir , kv birakin gelinler bebeklerini istedigi gibi buyuyup yetistirsin bu ne yahu ! Sert bir uyati yapin bak bidaha salliyor mu oyle .

Önceki konunuzu hatirliyorum. Kayinvalideniz sizinle araya mesafe koymustu. Ama esinizden bilgi almaya calisiyordu. Hatta siz esinizin bilgi vermesini istemiyordunuz falan. E kadin sizi degil torununu merak etmis. Simdi de sizn icin degil torunu icin geliyor. Babanesi degil mi ya opsun dedesi o. Yabancilar sapur supur opmesin haklisin ama kendi annen baban opse bu kadar igrenmezsin eminim. Hem kimse taze bebegi sap sup opmez oyle size batmis. Biraz anlayis ya siz de babane olacaksiniz bu ne huysuzluk boyle. Buldumcuk annelerden gina geldi artik burda ya

Aman kırıcı hiçbir boyuta götürmeyin tepkilerinizi, çünkü 1,5-2 yıl sonra şu an taktığınız şeyleri çok yersiz bulacaksınız ve hatta yaptığınız sayguısıszlık olmuşsa utanacaksınız. Yeni anne olmuş kişilerde öyle bir kıskançlık oluyor ki, ne deseler batıyor. Çok normal böyle şeyler hissetmeniz, sadece sabırlı olup kırıcı olmayın, dediğim gibi pişman olursunuz bebek büyüyünce.

o değil de eşinizle papaz oluyormuşsunuz, neden sizin tarafınızda değil yani bebeğiniz için endişeleniyorsunuz sonuçta.bebeğinizin oturtulmak için küçük olduğunu, cildi hassas olduğu için o şekilde öpülmemesi gerektiğini, kaynananız o şekilde sallayınca daha çok ağladığını falan eşinize iyice anlatın; o konuşsun annesiyle, belki oğlunu dinler kaynananız.eşinizle bunları çoktan konuşmuşsunuzdur tabi ama kayanananıza gıcığınız olduğu için değil de gerçekten bebeğiniz için böyle davrandığınızı anlayınca yardım eder belki.

Kayınvalide düşmanı olmuşsunuz hepiniz yazık.anneniz kv değil mi siz olmayacak mısınız biraz gönlünüz yüreğiniz geniş olsun eşiniz de onun yavrusu ve tabii ki torunu için heyecanlanır da heveslenir de biraz anlayış lütfen bebeğinize bişey olacağı yok ne kadar çok yüz görerek büyürse ve sevgi alırsa beynindeki nöronlar daha çok gelişiyor onun da klasik müzikten daha çok babaanne sevgisine ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…