Bu kaynanalar neden boyle..

Kp bebegimi burnundan opmeye calisti ve biyiklari gozunw girdi aci aci agladi. Bumu sap sup opmemek. Igrenmekten degil ama kendi annem bile daha opmedi bile. Bebekler opulmez der hep.durduk yere evhamlanmiyorum. Ben babanne olsaydim 2 gunluk gelinimin evine misafir toplayip toplayip goturupte ondan hizmet beklemezdim. Sunu sen bana verde sofrayi hazirla salata yap demezdim. Kizinca buldumcuk annemi oluyoruz.
Okuduğum yerde ben sinir oldum,Allah size sabır versin.Ne demek gelinin evine misafir alıp gelmek ne demek "şunu" bana ver sen sofra hazırla.

Ya anliyorum ananemde aynisini yapti pekmez icirmek istedi bende anane dahacok. Erken dedim kadin tamamdedi. Kv gibi israrci degil. Sallayacagimdi ye tutuyor kucaginda gormen lazim.. Sallanarak uyumuyor diyorum laf anlamiyor ama ali yorum kucagindan krize giriyor cunku zar zor sakinlrstirebiliyorum.
anladım şikayetçisin ama sadece şikayet etmekle olmuyor.. o kadar şey yazdım hangisini yapmayı ya da ne yapmayı düşünüyorsun.. yoksa sadece şikayet etmeye devam mı edeceksin??

Allah kolaylık versin sonuna kadar haklısınız. Aynı yollardan geçtim geçiyorum. Bazıları tek senin mi çocuğun var diyor evet tek ben doğurmadım ama benim evladım bir tane herkesin yavrusu kendine. Kim nasıl isterse öyle büyütsün. Benim kurallarımada kimse karışmasın. Benim çoçuğum da ayakta sallanmayı sevmiyor zaten emince kendiliğinden uyuyor ne diye sallamaya alıştırayım yada millet kırılmasın diye bebeğimi istemediği birşeye zorlayıp ağlatayım.
Bebeğimin Dili dönmüyor derdini anlatamıyor istemiyorum yapmayın diyemiyor diye kimseye ağzını burnunu öpme hakkı vermiyor.
Şimdi dişleri kaşınıyor kuzumun herşeyi ağzına götürmeye çalışıyor. Bakıyorum çocuğun ağzına parmaklarını ellerini sokmaya çalışıp gülüyorlar tabi ki kızarım kim başkasının elini parmağını ağzına sokmak ister?

Bebeği ayakta sallamak zaten tehlikeli bir şey.
Eskiler yapıyormuş deyip bunu haklı çıkarmaya çalışmak cehalettir.
Çocuk uykusu geldiği için uyumalı sallanarak başı döndüğü, yarım daire kanalları sarsıldığından ötürü sersemlediği için değil.

kusura bakmayin ama o zaman "Kaynanam ilgilenmiyor" diye kimse ziril ziril zirlamasin :-) KV Gelini sevmiyor diye torununuda mi sevmesin?

Kv'ye hak verdigim yok ... ama o kadar abartiyorsunuz ki bazen sanki sirf siz cocuk dogurdunuz bu dünyada...
Sırf kv için demiyorum ben. Kendi annemin bile öpmesini istemezsem istemem yani. Sürekli şloop şlop öpen olursa derim kendi anneme bile. Karşıyım arkadaşım ben abartarak(!) öpülmesine. Siz farklı düşünüyosanız düşünün saygı duyarım. Siz öptürün bol bol. :) birisi size deseki " rica etsem bebeğimi çocuğumu öpme" naparsınız? Öpme dediği halde illede öpcem banane bi sen mi doğurdun diceksiniz.

X