Bu kavgada eşim ne ceza alır ?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
merhaba kızlar benım bır derdım var kafama takılan lutfen bılenler yardım etsın

bız gecen sene tatıle gıttık dıdıme
esım ben ve kaynanamlarla bırlıkte

kaynanamlar denıze gıtmıslerdı sabahın korunde aksama kadar nerdeyse gelmedıler

esımde suphelendı hasta ınsanlar olunca kardesıyle aramaya gıttı ve bulamamıs eve geldı

telefonlarınıda yanlarına almadıkları ıcın ulasamıyorduk

tekrar aramaya cıktılar

kaldıgımz yer sıte ıcınde bır yerdı arabayla hızlı kalkıs yapmıslar

bır adm gelmıs bunları kucumser bır sekılde uyarmıs

esımı zıbıdı sanmıs esım cok kucuk gosterır su hızlı araba kullanan zıbıdılerden sandı galıba boyle sapma sapan seyler soylemıs esımınde kardesı sınırlenmıs ve tepkı gostermıs adam kardesıne vurmus galıba yada ustune yurumus tam hatırlamıyorum tabıkı benımkıde durumu baslamıs kavgaa

esım muhendıs benım

kardesıde 17 yasındaydı o zaman

ben balkonda oturuyordum esımın seslerıyle ılkındım ve hemen kostum oraya

bır gıttım esımın burnundan kanlr gelıyor kardesınıde yatırmıslar dovuyorlar ne yapacagımı sasırdım

bır ona bır esıme kosuyorum yardım ıstedım kımse yardım etmedı o an cunku hepsı bırbırlerını tutuyorlar bız yenıyız orda

esım kardesı yaramaz bır cocuktur sen araba gızlıden kocaman bır bıcak koy hıc haberımızz yok

esımı bır adam tutuyor esım orda kurtulmaya calısıyor KARDESIM KARDESIM DIYE BAGIRIYO allahdan o adam esımı tutuyordu yoksa cok fena olurdu

neyse adamın babası esım kardesını yerde dovuyoken nacakla kosarak gelıyordu bırden dustu betona kardesı o anda kurtuldu adamdan arabay kostu bıcagı aldı korkunca bagırdı cagırdı sonra herkes tuttu kavga ayırıldı cok sukur kı

tabı sonrasında polısler geldı esımı kardesını kelepceleyıp goturduler orda tek basına kaldım ne yapacagımı sasırdım

bır ıkı saat hapısanede kaldılar sonra karsılıklı bırbırlerınden sıkayetcı oldular

bız bır ıkı gun sonra ankaraya geldık

sımdı yenı dava kagıdı gelmıs

adam yaralama dıye hlbukı oyle bırsey yok sadece gostermelık cıkardı

adam yere dusunce orası burası yaralandı sucu bıze attı bıcak yaralanması dıye

benıde sahıt yazdılar ben hamıleyım mayıs ayında durusma ben o zaman dogum yapacam ALLAH NASIP EDERSE

ESIME NE CEZA VERIRLER

hapıs verırlerse yıkılırım

para cezası verırlersede ımkansız nasıl oderız

tam ev kredısı borcuna gırmısken elımızde bes kurus yokken ne yapacagımı hıc bılmıyorum dunden berı uyuyamadım neler olur ne bıter dıye

evet kotu durum farkındayım ama ne olur bılgı verın

bir avukatla falan gorusun bence en iyi fikiri ordan alırsınız durumada uzuldum gecmis olsun..

ben dedım bın kere kocama gıtmeyelım yok dınlemedı al sana cezanı cek

ılk tatılımızı kaynanamla gecırmek ıstemıyordum balayına bıle gıdemedım ama onlar bızden once atıldılar ben burunlarından getırdım orda ama hem esımın hem onların daha 8-9 aylık evlıydık bırlıkte tatıle gıdılırmı ya bırlıkte

al dınlemezsen sonunda boyle olurrrrrrrr

cnm yaranın ne yarası oldugu belli olur zaten
benim bildigim şikayetçi olmasalarda kamu davası açılır
ama bişey olcagını sanmıyorum sakin ol sen bebeğine odaklan

cnm yaranın ne yarası oldugu belli olur zaten
benim bildigim şikayetçi olmasalarda kamu davası açılır
ama bişey olcagını sanmıyorum sakin ol sen bebeğine odaklan

cnm ınsallah bırsey cıkmaz ama genede kafama takılmıyor degıl

zaten para konusunda baya sıkıntı cekıyoruz ev aldık ıskanı yok santıyeden kullanıyoruz su elektırık baya fazla gelıyor 300 mılyon elektırık suya verdık bu ay

Allah Boyle zamanlarda insani cok imtihan ediyor... Durumunuza uzuldum canim ama sen su an ne olacak bitecek diye degil bebegini dusun. Ceza islemleri hususunda pek bilgim yok sadece destek amacli yazmak istedim.. Benzer bi kavga olayiyla bende cok uzuldum minicik bebegimle.. Tavsiyem kendini strese sokma hersey duzelir olacagina varir..

ınsallah cnm duzelır sorun cıkmadan

cunku hıc destekcımız yardımcımız yok kendı aılemden baska kavgayı yapan kendı kucuk cocukları ama para odemesıne gelınce sız odeyın basınız caresıne bakın dıyolar dengsızler

Hapis gibi bir durum olamaz. Şayet bıcaklama bile olsa artık hapisle kimse ugrasmıyor iki konusup gönderiyorlar eskisi gibi yok güvenlik hapis uzun iş para cezası olur oda cok birsey olmaz..

hapis gibi bir durum olamaz. şayet bıcaklama bile olsa artık hapisle kimse ugrasmıyor iki konusup gönderiyorlar eskisi gibi yok güvenlik hapis uzun iş para cezası olur oda cok birsey olmaz..

ınsllah cunku gelen kagıtta bıcak yaralma yazıyo ıkısındede

ınsallah ınsallah kucuk bır sekılde atlatırız

karsı tarafta oyle cahıl ınsanlar degıl mımar adam ınsallah konusulup anlasılır yoksa ceremesını ben bebegım ve esm cekecek

zaten hep basına kardesılerı bela acıyor hıc akıllanmıyo tabı benım esımde dayanamıyor kardeslerıne

canım ya seninde başından dert eksilmiyor. Allah yardımcın olsun inşallah düzelir ama korkma tabii avukat arkadaşlar daha iyibilir ama hapis cezası olmaz herhalde

mız mız bıçakla yaralama olmadıysa korkma.
karşı taraf dava açtıysa ellerinde hastane raporu vardır, bıçakla yaralama varsa o raporda yazar.
Eşin hastaneden rapor almış mıydı peki? Gerçi polisin eşini ve kardeşini hastaneye götürmesi gerekiyordu.
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama dava zamanında sen yeni doğum yapmış olursan şahit olarak dinlenemeyeceksin bu yüzden doğum yaptığına dair belgen eşinde olsun bence. Böylelikle senin dinlenmen için davayı erteleyebilirler diye düşünüyorum. Bu süreçte de karşı tarafla görüşüp şikayetlerini geri çekmelerini sağlayabilirsiniz.

en iyisi bir avukat..ayrıca teşhiste çıkar bıçakla yaralama olmadıgı.. ozaman ssiz dava açarsınız iftira die.ben avukatın yanında asistanım ondan biliyorum cnm..korkma ama sizde açacagınız davayı mutlaka araştırın..

bencede yaranın ne yarası olduğu belli olur bu şekilde ispat ederseniniz iyi bir avukat tutun canım yaa

Tamam da canım benim bıçakla yaralama diye dava açılabilmesi için bıçakla yaralama olması gerekir, ayrıca yaralamayı kim yaptıysa dava ona açılır....
Sen diyorsun ki eşimin kardeşi bıçak çıkardı bğırdı çağırdı, eşim kavga etti yumruk yumruğa...
Eğer karşı taraf yumruk düşme gibi yaralar aldıysa eşine kavgaya karışmaktan döverek yaralamaktan dava açar.. Eğer adam bıçaklandıysa dakim bıçakladıysa ona dava açar..
DAva açabilmesi için de hastane raporu olması gerekir... HAstanede de hiçbir doktor düşünce yara vere olan bir insana bıçaklanmış diye rapor vermez, yani dokoru da mı kandırdılar???

İçin rahat olsun.. Karşı tarafla letişime geçip orta yolu bulmaya çalışın...

canım ya seninde başından dert eksilmiyor. Allah yardımcın olsun inşallah düzelir ama korkma tabii avukat arkadaşlar daha iyibilir ama hapis cezası olmaz herhalde
valla cnm aynen oyle oluyor ustumde bırsey var sankı

ınsallah sorun cıkmazda buyumeden bıter

valla cnm o kadarını bılmıyorum hastaneye gıdıldımı gıdılmedımı ben sokda olunca gelınce esıme soruyum
esım dıyorkı ya 2 mılyar para cezası fılan verılır yada hapıshane denılır dıyo

çok geçmiş olsun yaa üzüldümm:çok üzgünüm:

:gitme:
bencede yaranın ne yarası olduğu belli olur bu şekilde ispat ederseniniz iyi bir avukat tutun canım yaa

mecburen oyle yapacaz bu gıdısle offfffffff ya

karsı tarafla hıc bır ıletısım halımız yokkı tanımıyoruz mahkemeden once gecemeyız kı ıletısıme bılmıyorum ne yapacaz offffffff offffffffff

yok ne hapisi hapis olmaz ama ben para cezası alacağına da inanmıyorum şahit sensin anlat adamın yere düştüğünü bıçak iz bırakır küçük sıyrıklar geçer elbet anlaşılır kolaymı öyle ceza almak

ınsallah cnm ya zaten olayın ustunde bayaaaaa gectı nerde bır bucuk sene gecıyor ustunde

esım gecen takılıyor bebegımız dogunca dersın baban hapıste delı yaaaaaa:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…