cnm yaranın ne yarası oldugu belli olur zaten
benim bildigim şikayetçi olmasalarda kamu davası açılır
ama bişey olcagını sanmıyorum sakin ol sen bebeğine odaklan
Allah Boyle zamanlarda insani cok imtihan ediyor... Durumunuza uzuldum canim ama sen su an ne olacak bitecek diye degil bebegini dusun. Ceza islemleri hususunda pek bilgim yok sadece destek amacli yazmak istedim.. Benzer bi kavga olayiyla bende cok uzuldum minicik bebegimle.. Tavsiyem kendini strese sokma hersey duzelir olacagina varir..
hapis gibi bir durum olamaz. şayet bıcaklama bile olsa artık hapisle kimse ugrasmıyor iki konusup gönderiyorlar eskisi gibi yok güvenlik hapis uzun iş para cezası olur oda cok birsey olmaz..
valla cnm aynen oyle oluyor ustumde bırsey var sankıcanım ya seninde başından dert eksilmiyor. Allah yardımcın olsun inşallah düzelir ama korkma tabii avukat arkadaşlar daha iyibilir ama hapis cezası olmaz herhalde
mız mız bıçakla yaralama olmadıysa korkma.
karşı taraf dava açtıysa ellerinde hastane raporu vardır, bıçakla yaralama varsa o raporda yazar.
Eşin hastaneden rapor almış mıydı peki? Gerçi polisin eşini ve kardeşini hastaneye götürmesi gerekiyordu.
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama dava zamanında sen yeni doğum yapmış olursan şahit olarak dinlenemeyeceksin bu yüzden doğum yaptığına dair belgen eşinde olsun bence. Böylelikle senin dinlenmen için davayı erteleyebilirler diye düşünüyorum. Bu süreçte de karşı tarafla görüşüp şikayetlerini geri çekmelerini sağlayabilirsiniz.
esım dıyorkı ya 2 mılyar para cezası fılan verılır yada hapıshane denılır dıyoen iyisi bir avukat..ayrıca teşhiste çıkar bıçakla yaralama olmadıgı.. ozaman ssiz dava açarsınız iftira die.ben avukatın yanında asistanım ondan biliyorum cnm..korkma ama sizde açacagınız davayı mutlaka araştırın..
çok geçmiş olsun yaa üzüldümm:çok üzgünüm:
bencede yaranın ne yarası olduğu belli olur bu şekilde ispat ederseniniz iyi bir avukat tutun canım yaa
Tamam da canım benim bıçakla yaralama diye dava açılabilmesi için bıçakla yaralama olması gerekir, ayrıca yaralamayı kim yaptıysa dava ona açılır....
Sen diyorsun ki eşimin kardeşi bıçak çıkardı bğırdı çağırdı, eşim kavga etti yumruk yumruğa...
Eğer karşı taraf yumruk düşme gibi yaralar aldıysa eşine kavgaya karışmaktan döverek yaralamaktan dava açar.. Eğer adam bıçaklandıysa dakim bıçakladıysa ona dava açar..
DAva açabilmesi için de hastane raporu olması gerekir... HAstanede de hiçbir doktor düşünce yara vere olan bir insana bıçaklanmış diye rapor vermez, yani dokoru da mı kandırdılar???
İçin rahat olsun.. Karşı tarafla letişime geçip orta yolu bulmaya çalışın...
yok ne hapisi hapis olmaz ama ben para cezası alacağına da inanmıyorum şahit sensin anlat adamın yere düştüğünü bıçak iz bırakır küçük sıyrıklar geçer elbet anlaşılır kolaymı öyle ceza almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?