bende çok merak ediyorum onu yaa...ama bana o türkçe bilmeyen çocuk sayesinde kurtulcak gibi geliyor,çok üstüne düştüler o çocuğun...
Hiç hesap sorulmuyomuş demek ki komutan bu kadar rahat yargısız infaz yapabildiğine göre.
Bence de o çocuk kurtarabilir ama nasıl olcakCADIARZU
ki bunlar sadece tv ye aktarılabilenler...ben izlerken gözyaşlarıma hakim olamıyorum...Allah o günleri bir daha göstermesin...
Ben netten izliyorum bi şey mi kaçırdım elifin kaynanası kötü kötü bakıyodu bi şey demedi dimi yoksa ben mi kaçırdım:uhm:işkence yönünden iyi bir bölümdü,pek aşırı boyutlara ulaşmadı bu bölüm... halduna iyi oldu,daha beterleri olsun inşallah... kerim'e bayıldım ben yaaa... rolüne cuk oturmuş,gerçi bu dizideki herkes öyle... ve kürşat saçlarını uzatsın,yazık yaa naptılar onahee bi de elif'in kaynanası süper yaaa :) beğenmedi kızı başı açık ya....hey Allah'ım yaa,ülke ne halde, o ne düşünüyor...
ben bu diziyi hep kopuk kopuk izleyebildim ya misafir geldi ya biz gttik falan işte tam rahat bi şekilde izlemedim ama süper bi dizi oyuncu kadrosu muhtesem hakkını veriyolar bülent inalı çok beğenitim salih güneyde var hayranıyım ama dizideki bazı karekterlerin isimlerini daha kavrayamadım salih güneyin adı neydi biri bana söylesin lütfen:teselli:akşamki bölüm çok güzeldi bu arada çok güzel dizi yaa çok seviniyorum böyle diziler olduğu için :teytey:
yalçına çok gıcık oluyorumya cemile defetsin şunu yoksa onun için pek iyi şeyler olmayacak.zaten başrollerde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?