ben inanmiyorum kadin erkek esitligine cinsellik konusunda .kadinin namusu dur bence erkek icin farkli.iyi seviyorum kendini ver.beraber yasa.erkek senden sikilinca bir mendil gibi kenara atsin.sonra onu birak baskasinla.bilmoyrum ama bana ters geliyor acikcasi.ben burdaki gencligi görüyorum da yani hic hos bir sey onunla bununla beraber ol sonra ben hayatimi yasiyorum.toplum iyi bakmayo böyle insanlara.bir bireyin böyle düsünmesiyle olmuyo.
ben inanmiyorum kadin erkek esitligine cinsellik konusunda .kadinin namusu dur bence erkek icin farkli.iyi seviyorum kendini ver.beraber yasa.erkek senden sikilinca bir mendil gibi kenara atsin.sonra onu birak baskasinla.bilmoyrum ama bana ters geliyor acikcasi.ben burdaki gencligi görüyorum da yani hic hos bir sey onunla bununla beraber ol sonra ben hayatimi yasiyorum.toplum iyi bakmayo böyle insanlara.bir bireyin böyle düsünmesiyle olmuyo.
Tabi,değil mi,erkek her şeye hak iddia ederken,kadına verilen hak,erkeğine itaattır.ben inanmiyorum kadin erkek esitligine cinsellik konusunda .kadinin namusu dur bence erkek icin farkli.iyi seviyorum kendini ver.beraber yasa.erkek senden sikilinca bir mendil gibi kenara atsin.sonra onu birak baskasinla.bilmoyrum ama bana ters geliyor acikcasi.ben burdaki gencligi görüyorum da yani hic hos bir sey onunla bununla beraber ol sonra ben hayatimi yasiyorum.toplum iyi bakmayo böyle insanlara.bir bireyin böyle düsünmesiyle olmuyo.
Bunlar güzel planlar..Ama kızının da iradesi geliştiğinde seçeceği,tercih edeceği,etkileneceği bir çok uyaran olacak çevresinde.Bence insan hayatını bir tek etken etrafında döndürür,her şeyi ona bağlar,her adımı onunla atarsa,adımları yavaş yavaş geriye gider.
Ben de Kuran okudum,ben de meal okudum ama kızıma ondan önce,insan olmayı kalp kırmamayı,namusun kimde olduğunun bilinemeyeceğini (hani din ile imanın kimde olduğu nasıl bilinmiyorsa), o yüzden önyargılı olmaması ve herkesin eşit olduğunu bilmesi gerektiğini anlatacağım.Eminim yaptırımsız da kızım doğru yolu seçmeye çalışacaktır,daha doğrusu kendi doğrularını oluşturacaktır.
Namus sensin kızım,namus senin beynin,senin fikrin,senin sevgin,senin dürüstlüğündür,bekaretin senin namusun değil,tercihindir diyeceğim.İster koru,sakla,istersen zamanı geldiğinde,sevdiğinde ve değer verdiğinde düşünme..
bu sözü tuttum. istisnları vardır ama çoğu erkek dümdüz. eee onları da biz derin kaseler yetiştirdik. suç kimin
kadınla erkeği eşit görmeyen, hemcinsleri için erkeğin kullanıp atabileceği bir mendil yakıştırması yapan zihniyet var oldukça erkeklere gün doğmaya devam edecek sanırım:umursamaz:, erkeği yetiştiren de, ona bu fikri aşılayan da kadınlar sonuçta, demek önce kadın uyanmalı, erkeğe hak gördüğünü kendine suç görmeyi bırakmalı :sinifsinif:
derin kaselerin yetiştirdiği düz tabaklar kaydirigubbakcemile3
sanırım derin kaseler malzemeden kaçıyor kaydirigubbakcemile3
kendine suç görmesine biz karışmayız ama erkeğe hak görmesi pes dedirtiyor doğrusu...
suçsa herkese suç, isteyen yapsın isteyen yapmasın
haksa herkese hak, yine isteyen yapsın isteyen yapmasın
ama allahın bile ayırmadığı cinsleri biz ne cüretle ayırıyoruz, bunu anlamak mümkün değil fisfisfis
Hay azın bal yesin arkadaşım .
işin birde bu tarafı var arkadaşlar bu kadar erkeği kim yetiştiriyor allah aşkınaa . yine biz kadınlar anneler değil mi. daha çocuk yaşta erkeklerimizi pohpohlamaya başlamıyormuyuz bir kız çocuğundan kendi işini yapmasını beklerken erkek çocuklarımza aman dur ben yaparım demiyormuyuz.
ergenlik dönemine girerken erkekleri cesaretlendirim kızlarımızı ayıp aman kimse duymasın moduna sokmuyormuyuz.
herkes hakkettiği davranışı alı ben buna inanıyorum . siz kendinizi bir pırlanta gbi görürüseniz herkeste size öyle davranmak zorunda kalır. ama daha işin başında onlar üstün öyle yada böyle ( tek üstün olabilecekleri nokta fiziksel güçtür kii bu ayı dada var)
kabul ederseniz.
biz hala kendisini her anlamda bizden üstün erkeler yetiştirmeye devam ederiz
bekaret konusunda kadın erkek eşittir. namus herkes için geçerli.
ben uyduğum dini kurallar yüzünden bekaretimi korurum. kocama kendimi sunmak için değil. eşimin benimle aynı düşüncede olmasını istediğimden onun da bakir olmasını tercih ederim.
her çiçekten bal alıp sonra bakire kız diye tutturanlardan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?