arkadaşlar dun 5. kere mutluluk filmini izledim ve yıne agladım. doguda ki kadının halıne ,çaresizliğine, erkeklerın töre yöre dıyerek ahlaksızlıklarını örtmesıne, kadınların kirletilen kadını ezmesine, sevinmesine,erkeklerın bu iğrenç oyununa gurur duyarak bakmasına isyan ettım yine.
kadın ve erkek eşitir, fızıkı olarak eşit degıldır sadece, hatta kadın erkekter daha dırençli, anne ve merhametlidir. bir çok özellıgı erkekten daha yücedır. ve ahlak bekaret degıldır. sevışen kadın şeytan degıldır, o bır durtudur, içten gelır, hakedenle paylaşılırsa sakıkncası yoktur. hakedenle paylaşılırsa dememın sebebı, erkekler adilik için kadınları kullanmayı çok sever, bu nedenle kendını uzmemek için hakedenle paylaşılmalı dedım.
resmen yapılan adiliğin faturası kadına kesiliyor...
nasıl bir mantık, gerçi mantık mı var ki
kadının kendisi bu düzene dur demedikten sonra erkek kadının adına böyle birşey der mi ???
erkek kadın adına anca bana sakla kendini demeyi bilir
kadının tapusu kendisindeymiş gibi
kadına ait kullanma klavuzuna sahipmiş gibi
biz acizler olarak da anca gider kullanma klavuzunda yazılanlara uygun hareket ederiz...
ama seviştiği kadın asla kötü değildir işi bitene kadar... (bu sadece bir genelleme, lütfen yanlış anlaşılmasın.)