evet okym aslında dünyayı kadınlar yönlendiriyor
onlar değil mi kız olsun erkek olsun yetiştiren büyüten
bir zihniyeti beyinlere yerleştiren...
kadınlar eşitsizlikten şikayetçi ama bunu erkeklerin beynine sokan kendileri
acaba böylesi daha mı hoşumuza gidiyor :uhm:
Aslında var ya bekaretin açılımını düşündüm de aciba bekar-et midir fisfisfis
Aslında düşününce,bekarken olan bir et parçası,evlenince yok :roflol:
İşin şakası bakirlikten geldiği malum bu ete bu kadar anlamlar yüklemek ve bu anmlamlar arasında namus kriterlerini baş köşeye yerleştirmek hangi akıllı ve kompleksli erkekten çıkmış merak ediyorum.Adam demek ki kendine güvenmiyor ve eşi olacak hatunun karşılaştırma yapmaması için bekareti matah bişeymiş gibi sürüyor ortaya
Not: Bu bir espritüel metindir,bekarete önem veren arkadaşlar lütfen eşini savunmaya geçmesin,şiddetle gülünür..
Aslında var ya bekaretin açılımını düşündüm de aciba bekar-et midir fisfisfis
Aslında düşününce,bekarken olan bir et parçası,evlenince yok :roflol:
İşin şakası bakirlikten geldiği malum bu ete bu kadar anlamlar yüklemek ve bu anmlamlar arasında namus kriterlerini baş köşeye yerleştirmek hangi akıllı ve kompleksli erkekten çıkmış merak ediyorum.Adam demek ki kendine güvenmiyor ve eşi olacak hatunun karşılaştırma yapmaması için bekareti matah bişeymiş gibi sürüyor ortaya
Not: Bu bir espritüel metindir,bekarete önem veren arkadaşlar lütfen eşini savunmaya geçmesin,şiddetle gülünür..
bu ülkede kendime bakmazsam eşim beni aldatır, aldatırsa da haklıdır, eşim tecrübeli olsun bense bekaretimi beyaz gelinliğime bağladığım kırmızı kuşakla taçlandırayım diyen kadınlar varlığını sürdürdükçe daha çok töre cinayeti göreceğiz biz...
Adam demek ki kendine güvenmiyor ve eşi olacak hatunun karşılaştırma yapmaması için bekareti matah bişeymiş gibi sürüyor ortaya
LALE MANSUR
Bekaretimi merak uğruna verdim
Bekaret bence hiç önemli değildi. Genç kızlığımda daha önemini yitirmemişti açıkcası, ama ben ilk sevişeceğim adamla evlenmeyeceğimi biliyordum ve çatlıyordum merakımdan. Ve onu o merak uğruna denedim yani flört ettiğim birisiydi ama evlenmeyecektim, yani birlikte bir hayat tasarlamıyordum. Bir yerde kurtulmak rahatlamak gibi bir şey oldu.
Aldatmayı da yaşadım, aldatılmayı da. Hepsini yaşadım bu yaşıma kadar, ama aldatmak olarak algılamıyorum çünkü ben zaten birlikte olduğum insanı özgür bir insan olarak görüyorum, yani benimle evli diye bütün dünyaya pencerelerini kapatması gerektiğini düşünmüyorum.
lale mansur bunu burda bi nickle söylese yukarıda ruh halinin altında 10 tane kırmızı kutusu olur, ona yorum yapanların yarısı banlanırdıkaydirigubbakcemile3
değişik görüşlere çok açığızdırkaydirigubbakcemile3
Elfıda yazdıklarını görünce aklıma geldi. Hani erkekler der ya; bu yaşıma kadar yaşayacağımı yaşadım, artık evleneceğim diye... Bunu bir kadın söylese... Düşünsenize halinin ne olacağını =) Hemen yapıştırırlar malum damgayı. Ahlaksız derler. Eğer insanın değerleri cinsiyete göre değişiyorsa, ben ona değer bile demem açıkçası. :umursamaz: Sadece cehalet...
Zina günahtır diyen çoğu insan bile erkeklere bu konuda daha hoşgörülü. (Dinini bilinçli bir şekilde yaşayan insanlara saygım sonsuz. Herkes üstüne alınmasın, tartışma çıkmasın =P ) Yani madem zina diyorsunuz, kadın yapınca daha mı günah? Günahın boyutu cinsiyete göre değişiyor mu değil mi?
son cümledeki sorunuza cevap vermek istedim. asla. hiç bir ilahi dinde zina meşru değildir, ne kadın ne erkek için. kadın yapınca daha günah değil, bu tamamen toplumdan kaynaklı bir önyargı söz konusu. erkek yaradılış olarak daha zayıftır cinsellik hususunda, ama bu onu "daha az günahkar" yapmıyor.
lale mansurun son cümleleri talihsiz açıklama olarak tarihe geçti bence
onun dışındakilere güldüm sadece kaydirigubbakcemile3
peki çoğumuz anneyiz,
sizler kızınızın bu konuda serbest olmasını ister misiniz??
bekar arkadaşlarım da kendi annelerinden yola çıkarak cevaplasınlar lütfen...
Gelenek konmaz bitanem,zamanla yerleşir.Eski insanlar oturup,aha bu da gelenek olsun demiyorlar yani.Önce orda anlaşalım.bence bekaretlik cok önemli.kendini esine saklamali kadin.evlencegi insan hayatinda ilk olmali.bence daha güzelll..iyiki eski insanlar böyle bir gelenk koymuslarrrşakkıdı
bence bekaretlik cok önemli.kendini esine saklamali kadin.evlencegi insan hayatinda ilk olmali.bence daha güzelll..iyiki eski insanlar böyle bir gelenk koymuslarrrşakkıdı
Bunlar güzel planlar..Ama kızının da iradesi geliştiğinde seçeceği,tercih edeceği,etkileneceği bir çok uyaran olacak çevresinde.Bence insan hayatını bir tek etken etrafında döndürür,her şeyi ona bağlar,her adımı onunla atarsa,adımları yavaş yavaş geriye gider.belli bir sınır muhakkak ki olacak....canım benimde kızım var ben kızıma arkadaşlarından önce cinselliği ona çok güzel şekilde söyleyeceğim anlatacağım ilk olarak yaşı ve aklı erince ona ALLAHIN emri olan KURAN I KERİMİ TÜRKÇESİNİ okutup anlatmak olacak benim kızımsa ne anlatılmış ne istenilmiş ,,, gayet net olan cevabı bulacağına eminim..sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?