• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadnlar KK'da bunlar sylemi olsayd :))))

benim neyi bilip neyi bilmediğimi bilemezsiniz. beni ne kadar tanıyorsunuz.
sadece dini konulara getirmeyin dedim
devamlı takip ediyorum. konuyu kilitletmek ve germek için ne gerekirse yapıyorsunuz...

konuyu kilitletmek gibi bir gayem olsaydı başka türlü yazardım
lütfeen benim fikirlerim hakkında konuşmayın dedim durdum
ama ne yazıkki halaa aynııı:olmaz:
ben o cümleyi sizin için kurmadım burdaki herkes için,
kendimde dahil...kurdum.
dini konulara giren ben değilim açıp okursanız sayfa sayfa görrsünüz:delphin:

hayır sadece günah olraka görülür cümlesine karşı yazdım...
lütfen bilmeden konuşmayalım dini konular hakkında...
ateistte dediğiniz dinler beni ilgilendirmz,
ben müslüman bir toplumda yaşıyorum,
kendi değer yargılarım bu,çacuklarımda bunu aşılarım....:delphin:

müslüman bir toplumda yaşamanız, toplumdaki her bireyin müslüman olmasını gerektirmez :kahve: çocuklarımıza bu gerçeği de anlatmalıyız değil mi :)

tabikide tatlımm,eşim nasıl bu düşüncede kareket etmişse,
bizde ona düşüncede anlatırız...
kız,erkek ayrımı yapmadan kendi değerlerine sahip çıkarakyerimseniben

aslında bir konuda hem fikiriz
erkekte kadında yapmasın yapmayacaksa
bu yasak sadece kadına olmamalı

ELİF DAĞDEVİREN
“İkinci kadınlara üzülüyorum” Aşık olduğun adamı birisiyle paylaşıyorsun ve her gece yalnız yatıyorsun. Yani ikinci kadınlara acıyorum, evet kadının zayıflığı bundan kurtulabilir, bile bile girmiş oluyor, ama sanırım bu kadınlarda hep bir umut oluyor, bir gün esas ben olur muyum diye? Ben bunu düşünenlere de üzülüyorum, çünkü bir gün esas olabilir ama o zaman bir ikinci yine olacak.

ikinci kadınlara ne üzülüyorum nede acıyorum. .
ne ekersen onu biçersin.
üzüleceğim bunda sadece karısıdır.
ne acıyacağım onlara.
Allah acısın:delphin:
Amiiiiin,hayatları boyunca ikinci sırada kalsınlar,omuz atarak öne geçme çabalarını her seferinde engelleyecek sıra bekçileri dikilsin başlarında inşallaaaahhhh :Saruboceq:

müslüman bir toplumda yaşamanız, toplumdaki her bireyin müslüman olmasını gerektirmez :kahve: çocuklarımıza bu gerçeği de anlatmalıyız değil mi :)

tabikidee müzlüman olmaz herkes,
ben kendi yaşadığım çoğunluktan bahsettim...
herkesin kendi tercihidir bunuda yazdım,
ama nedense cımbızla laf çıkartılıyorCADIARZU

arkadaşlar sadece 2-3 kişi kendi aralarında o değil bu
tartışmasına girmiş,karşılıklı konuşmalar uzarsa,
dini konulara gelinirse konu kapanır..
konu çok ince bir konu lütfen
her görüşe saygılı olalım ve
saygı çerçevesinde paylaşım da bulunalım...
sevgiler...

Amiiiiin,hayatları boyunca ikinci sırada kalsınlar,omuz atarak öne geçme çabalarını her seferinde engelleyecek sıra bekçileri dikilsin başlarında inşallaaaahhhh :Saruboceq:

aminnn canım.
ha bu arada konuyu hala karıştırmaya çalışanlar var. neyse:kahve:.

her neyse ben aile içinde çocuklara dine dayalı bir cinsellik eğitimi yerine, kadın erkek eşitliğine dayalı bir eğitim verilmesini doğru buluyorum. bunu belirtmek istedim :kahve:

böyle özel bir durumu ailelerin bilmesi bence çok gereksiz...
eğer bunu yaşamış bir bayan,evleneceği erkekle
anlaşmış ve bu konu aralarında sorun olmayacaksa,neden olmasın...
hayat onların hayatı...
kısaca herkesin değer yargıları farklı...
ki günümüzde sırf bu yüzden töre cinayetleri işleniyor...
yani herkesten aynı anlayışı beklememiz mümkün değil...
ama kendi adıma söyleyebilirm,bizlere öğretilen sınırlar içinde geldik bu yaşımıza kadar ve
bize öğretileni biz de çocuklarımıza öğreteceğiz...
kimine göre doğru,kimine göre yanlış olabilir,
ama benim hayat felsefeme aykırı bir durum...
bizim Türk toplumuzda ki bu toplumu bizler oluştururyoruz,
normal bakan az sayıda insan vardır...
sanatçıların fikirleri benim için hiç de önemli değil,
çünkü onların yaşam şekli çok uçlarda...
şuda varki...bizim toplumumuz bu zaman kadar bu değer yargısıyla gelmiş,
bundan sonra değişeceğini hiç de sanmıyorum...
sevgiler...

katılıyorum

tesekkurler arkadaşlar...

böyle güzel aileler de var, Doğuda kızlarını toprağa gömen aileleler varken,
Oğullarına birden fazla eş alan aileler varken,
Erkek çocuk doğuramadı diye karısını boşayan erkekler babalar varken...

demek istediğim buydu. Anlayanlara tesekkurler.

yukarıda yazdıklarını ne de güzel yazmışsın.aklımdan geçenleri sen yazmışsın.vereliniortak

IRMAK ÜNAL
“Erkek düz yemek tabağıdır, kadınsa derin kasedir”…
Bekaret tabu mu??? Kimin için. Benim için değil. Benim için üzerinde konuşması çok komik olan bir konu Down sendromu olan bir çocuk dünyaya bilerek ve isteyerek asla getiremem. Yüzdesi bile yüksekse o çocuğu dünyaya getirmem. Erkek dümdüz bir yemek tabağı. Kadınsa derin bir çorba kâsesidir.

burda down sendromuyla konunun ilgisini çözebilen var mı :uhm:

IRMAK ÜNAL
Bekaret tabu mu??? Kimin için. Benim için değil. Benim için üzerinde konuşması çok komik olan bir konu Down sendromu olan bir çocuk dünyaya bilerek ve isteyerek asla getiremem. Yüzdesi bile yüksekse o çocuğu dünyaya getirmem. Erkek dümdüz bir yemek tabağı. Kadınsa derin bir çorba kâsesidir.

ben de anlamadım canım ya... kafamçokkarıştı

ZEYNEP TUNUSLU
“Erkekler yemek- ellemek ve tüketmek istiyorlar”…
Hayatımda erkek olmayı çok düşündüm,ama sonra vazgeçtim.Erkek olmak ve sadece iki bacağın arasındaki bir organın yani penisin peşinde koşturmak çok zor ve zavallı bir durum. Biz saçlarımız okşansın diye bekliyoruz devamlı, adamlar şeker dükkanına girip hepsini verin şekerlerin diyor, yemek ellemek tüketmek istiyorlar.

işte bukadar güzel anlatılabilirdi.. biz güzel bir söz,bir tatlılık bekleriz onlar başka şey bekler ahh ah değişmeyecek tek şey bu bayanın duygusallaığı erkeğin daima seksi istemesi

Kadınlar bile kadınların cinsel özgürlüğünü bu kadar kısıtlarken, erkeklerin kısıtlamaması ilginç olurdu..

IRMAK ÜNAL

oda farklı bir açıdan bakmış olaya herhalde canımCADIARZU
bende anlamadım kendi sıkıntısınımı dile getirmiş acep:delphin:

IRMAK ÜNAL

bence kürtaj ile ilgili bir soru sorulmuştu. ona verilen cevaptır. ilk yazı içinde geçmişti galiba...

ıpek Tuzcuoğlu, Reyhan Karaca, Elif Dağdeviren, Lale Mansur, Arzu Balkan, Irmak Ünal, Zeynep Tunuslu gibi ünlü kadınların seks-bekaret-kürtaj hakkında yorumlarının ve deneyimlerinin yer aldığı Almula Merter'in “Aslında Erkek Diye Birşey Yok” adlı yeni kitabı uzun süre konuşulacak.

...​

kitaptan kısa kısa özetler yapıldığı için biraz havada kalmış.

:roflol: neyse yalnız değilmişim, kimse anlamamış :roflol:

erkekler şekerci dükkanındaki bütün şekerleri götürürken kadının şekerin tadını bilmemiş olmasını tercih ediyorlar
bunu hala çözemedik
son durum nedir kaydirigubbakcemile3

ırmak ünal gerçekten saçmalamış bekaretle dawn sendromun arasında bi bağlantı kuramadım...
nerden geldi aklına acep...CADIARZU

Back