Bu kadınların sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En komiğide etrafımdaki kişiler bana derdini açıp akıl istediğinde belli bi noktada yetersiz kaldığımı düşünüp fikir almak için buraya konu açtığımda,soruna cevap yazmak yerine “Neden arkadaşın adına konu açıyorsun,onun niye üyeliği yok” gibi saçma sapan cevapların gelmesi..Sanki buraya sadece kendi dertlerimizle ilgili konu açma zorunluluğumuz varmış gibi.

Ay ben gece gece resmen benim cok eski konuma yazanla seni karistirmisim kosucukaplumbaga k.bakma ya Benim konudaki yorum sana ait degilmis. Onun o donem kullandigi prof. Fotosu senin kaplumbagaya benzerdi de ondan bi an sen sandim k.bakma bu konuda hakkini helal et
Ama guvercinin konusunun alintisini yapmistim. O tamamen dogru

En son yaptığınız yorum ve açtığınız konu... kendimle nasıl tezata düşerim enter :))) tebrikler klavye kraliçesi başardınız

Beni bir bdv sarıyor diğerlerinin başlıklarını bilmiyorum bile onlarada bir bakayım bakalım. Etkilesim yok diyorlar birde diğerlerinde.
Duzen topigimiz cok guzel Geyik de yapiyoruz arada banlanmiyoruz da simdi burda geyik yaptik diye tek tek banlancaz sen gel bak Nego nun duzen topigine Pisman olmazsin

Duzen topigimiz cok guzel Geyik de yapiyoruz arada banlanmiyoruz da simdi burda geyik yaptik diye tek tek banlancaz sen gel bak Nego nun duzen topigine Pisman olmazsin
Benim ban sürem de uzadi da uzadı ya banlanmayalim bence hem konu ile ilgili konuşuyoruz ki
Teşekkür ederim banlanmazsam geleceğim
Nasıl geliniyor link atar mısın

Neymiş ötekinde böyle yorum yapmış mış sanki o konu cok normal evlenemiyor diye güvercin hanım mezar taşından bahsediyor vah vah
Ufukta mezar taşımı görüyorum ama nikah masası göremiyorum dedim yani burda ölmek istiyorum evlenemediğim için öleceğim diye bir söylem yok. Mecazi anlamda söyledim.. sadece evlenme umudumun kalmadığını buna üzüldüğümü belirttim... neden konuyu bukadar saptırıyorsunuz?

Anladim bu konuya yazinca ustume alindim:)

Kişi kendinden bilir işi diyip geçiyorum

Ben de begenilmeyen yorumlara istinaden hesap sorar gibi konu acmalara hayranim napalim hepimiz ayni dusunemiyoruz iste her cesit yorum gelebilir bunu anlamak bu kadar mi zor? Ben buradan cok sey ogrendim,keske herkes ogrenebilse

Ben kimseyi kınamadım ki, ne kadar komiksiniz. Koca meraklısı olma demekle insanlara saldırmak arasında nasıl bir ilişki kurdunuz. Gece gece ben uyurken 1 sene önceki konuyu hortlatmışlar, siz de koşmuşsunuz. Ne kadar haklıymışım meğer :)

Actigin konuda kendinle celisiyorsun! Daha az once Hungary konusunda boyle demiyordun. Yurdum insaninin derdi varmis premsesin yokmus yersen :) sen agzina geleni say sonra gel burda dert yan saka misin?
Ağzıma geleni saymak mı
Yok siz iyi değilsiniz, ne okuduğunuzu anlıyor, ne de yorumlayabiliyorsunuz. Kurduğunuz bağlantılar bile saçma. Avukatı olduğunuz kişinin derdi ile benim bu konuda bahsettiğim dertler aynı değil, saldırıdan kastım da brnim ona yaptığım eleştiri değil.

Forum kurallarına aykırı olan konuyu hortlatacak kadar ne hırs yapmışsın yahu :) Sorun değil, devam et :)

Yahu kadın işsiz ama onu dert etmiyo, bir kocam yok diye arabeske bağlamış. "Mezar taşımı görüyorum ama nikah cüzdanı göremiyorum" diyor. Benim bu konuda bahsettiğim dertler ile bunun alakası olabilir mi? Millet 5 çocuğu ile kapıya konuluyo, 5 çocuğu neden yaptın diye üzerine çullanılıyo; benim bahsettiğim konular böyle konular. Yoksa işsizlik yerine kocasızlığı en birincil dert edinmiş birine eleştiri yaparım. Eleştiri ile saldırı arasında fark var.
Herkes ne koca meraklısıymış cidden ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…