Bu kadınların sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birine geçen gün böyle konuştun şimdi böyle konuşuyorsun deyip göstermek konu hortlatmak değil bence. Bende miladi konulara benzer olmadığı halde merak ya da öylesine yazanlara karşıyım.
Benzer ya da tutarlılık bakımından olursa neden olmasın ki ? Bir çoğumuz benzeri bir şey ararken denk geldik bu siteye zaten.
Bir bakıma haklısınız aynı dertte olup derdine care aramak icin yazmak baska tabi,
Ama genelde keyfi olarak hortlatılıyor gibi,
Konu ilgi çekiyor tarihe bakılmıyor heralde 😊

Birine geçen gün böyle konuştun şimdi böyle konuşuyorsun deyip göstermek konu hortlatmak değil bence. Bende miladi konulara benzer olmadığı halde merak ya da öylesine yazanlara karşıyım.
Benzer ya da tutarlılık bakımından olursa neden olmasın ki ? Bir çoğumuz benzeri bir şey ararken denk geldik bu siteye zaten.
Aynı şekilde düşünüyorum.
Arada sorarız ya son durum nedir konu sahibi, arkadaşta merak edip ondan yazmıştır zaten.

Emaaan kiz ben bunun 1 sene onceki konu oldugunu yeni anladiim ya 😄😄 Ahahaha ya sandim ki simdi acti. Hani uyelerle ilgili konu acmak yasakti? Konunun kapanmasi gerekmiyo muydu yav? Aha boyle acik kalinca hortluyor iste 😂
Kadin demek ki 1 sene burda takila takila kinadigi hale gelmis :rolleyes:
Üyeleri hedef göstermek yasaktır belki bu genel ya ondan sıkıntı olmamıştır ama yoruma kapanir belki 😃 kinama kinama 😀

O alıntı ne ya anlamadim ben
Mezar taşı başlıklı konunun altında aynı bsşlıkla açılan eski konular
B1954AF2-7CE8-447E-88EC-37788F05248D.jpeg

Onu bende anlamıyorum bazilari nerden bulup çıkarıyor benzer falan değilken bravo😀
Yahu gecenlerde bi konu okudum. Altinda benzerlerde bir konu cikmisti. Cok adrenalinliydi 😁 hatta kirmizigitar kirmizigitar olaya epey hakimdi. Konu acana baya yardimci olmustu. 😂 kadina esinden arabadayiz diye foto geliyor. Bi abisiyle alisverise cikiyor esi. 2 kisiyiz diyor. Esi fotoyu arka koltuktan cekmis. On koltukta da oturan biri var. Esi erkek dese de cin kkn uyeleri kadin oldugunu anlamisti 😄 kadinin ojesinin kadar soylemisler. Resmen gece karanlikta cekilen , titrek fotonun isigiyla bile oynamislardi 😄
Ay cok uzgunum ya su an. Nasil bulamam tekrar. Cok aradim 😄😄

Yahu gecenlerde bi konu okudum. Altinda benzerlerde bir konu cikmisti. Cok adrenalinliydi 😁 hatta kirmizigitar kirmizigitar olaya epey hakimdi. Konu acana baya yardimci olmustu. 😂 kadina esinden arabadayiz diye foto geliyor. Bi abisiyle alisverise cikiyor esi. 2 kisiyiz diyor. Esi fotoyu arka koltuktan cekmis. On koltukta da oturan biri var. Esi erkek dese de cin kkn uyeleri kadin oldugunu anlamisti 😄 kadinin ojesinin kadar soylemisler. Resmen gece karanlikta cekilen , titrek fotonun isigiyla bile oynamislardi 😄

Kadınlardan çok mikemmel ajan olur vallahi 😀 teknoloji geliştikçe çığır açıyoruz dedektiflikte. Bir uçan bir kaçan yani:KK53:

Ama o resim fake çıktı konu sahibi fake olduğunu o fotoda öyle birsey olmadıgını söylemişti maalesef yoksa bende ojeli kadın görmüştüm resmen

Sorsan kafa dağıtmaya giriyorum buraya.
Psikolojim alt üst oluyor bazı konularda neden hala girdiğimide anlamıyorum 😃

Gittim okudum konuyu,
Arkadaş günlük gibi kullanmış orayı ondan uzun bayagı :)
O adam daha ölmemiş ki tövbe Estağfirullah Geçenlerde konu açmıştı hani 3. kere evlenmişti
Bu üye işte

O adam daha ölmemiş ki tövbe Estağfirullah Geçenlerde konu açmıştı hani 3. kere evlenmişti
Bu üye işte
Evet ayrılmışlar sonrasında anladımda.
3.kez evlenen üye oldugunu bilmiyordum 😃

Bu üye işte
He omuymuş iyi ki okumamışim

Ama o resim fake çıktı konu sahibi fake olduğunu o fotoda öyle birsey olmadıgını söylemişti maalesef yoksa bende ojeli kadın görmüştüm resmen
Ne zaman demisti yav? O kadar okudum konuyu sayfa sayfa fake yazdigini gormedim 😂 Bence ondeki de kadindi arkada esin yaninda oturan da.
Su an farkettim agir issizmisim o an resmen 80 sayfaya yakin okumustum 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X