Bu kadınların sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kadar koca meraklısı olmayın. Mutlu olmak için tek eksiğiniz "koca" mı yani????

Yorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo

Ben evlilik kötü demedim, gayet de memnunum. Ama koca meraklısı olmak saçma dedim. Okuduğunuzu anlayın. Arkadaşınız da değilim...
İlk alıntı bu konudan 2018de sonrakiler bir konudan. Resmen kınadığını yaşarsın vakası.
Konuya direk koca meraklısı diye girip tahrip gücü en yüksek silahla vurmuş. İtham etmiş koca meraklisi diye.
Bir sürü şey daha var yani o mesajlarda bu ilkpost birde.
Hayatınıza dalsak kimbilir kaçınız kınadığını yaşıyor demiş.
Hayatınıza dalsak kimbilir kaçınız kınadığını yapıyor dese tam uyarmış

Hayir bir de evli insanlarin evlenmek isteyen birini kinamasi komedi. Sanki evlenmek Insan dogasina aykiri bir durmmus gibi koca meraklisi dedi kiza ya. Oysa cok insani bir durum.

Hayir bir de evli insanlarin evlenmek isteyen birini kinamasi komedi. Sanki evlenmek Insan dogasina aykiri bir durmmus gibi koca meraklisi dedi kiza ya. Oysa cok insani bir durum.
Bazıları evlenmeden ilişki yaşar bazıları evlendikten sonra. Bu üye için bu konu baya önemli yani git ilişkini yaşa evlilik şart mi havasında. Ama herkes o düşüncede olmadigi için bu tur mevzulara dalar kendisi. Ki konusunda da yazmış zaten, bu üyeye de o yüzden saldırdı bence. Cunku o üye evlilik istiyor. Koca meraklısı oluyor... Evlenmeden önce olunca koca meraklısı olunmuyor

Bu konuyu ben hortlattim sikayet hakkini kullanabilirsin
Ben dünden beri hortlayan konulara denk geldigim için genel olarak ve esprili bi şekilde yazmıştım bunu,
Şikayet etme hakkımı gerçekten böyle bir niyette olsam sessizce kullanırdım zaten,
Ama çok istersen kendi hakkını kendin için kullanabilirsin

Emaaan kiz ben bunun 1 sene onceki konu oldugunu yeni anladiim ya Ahahaha ya sandim ki simdi acti. Hani uyelerle ilgili konu acmak yasakti? Konunun kapanmasi gerekmiyo muydu yav? Aha boyle acik kalinca hortluyor iste
Kadin demek ki 1 sene burda takila takila kinadigi hale gelmis

Bunu okuyan oldumu hortlatmak isteyen varsa cesur yürek

Demekki hala eskisi gibi eski konular ısıtılıp tekrar sunuluyor
Birine geçen gün böyle konuştun şimdi böyle konuşuyorsun deyip göstermek konu hortlatmak değil bence. Bende miladi konulara benzer olmadığı halde merak ya da öylesine yazanlara karşıyım.
Benzer ya da tutarlılık bakımından olursa neden olmasın ki ? Bir çoğumuz benzeri bir şey ararken denk geldik bu siteye zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…