Bu kadınların sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir bakıma haklısınız aynı dertte olup derdine care aramak icin yazmak baska tabi,
Ama genelde keyfi olarak hortlatılıyor gibi,
Konu ilgi çekiyor tarihe bakılmıyor heralde

Aynı şekilde düşünüyorum.
Arada sorarız ya son durum nedir konu sahibi, arkadaşta merak edip ondan yazmıştır zaten.

Üyeleri hedef göstermek yasaktır belki bu genel ya ondan sıkıntı olmamıştır ama yoruma kapanir belki kinama kinama

Onu bende anlamıyorum bazilari nerden bulup çıkarıyor benzer falan değilken bravo
Yahu gecenlerde bi konu okudum. Altinda benzerlerde bir konu cikmisti. Cok adrenalinliydi hatta kirmizigitar olaya epey hakimdi. Konu acana baya yardimci olmustu. kadina esinden arabadayiz diye foto geliyor. Bi abisiyle alisverise cikiyor esi. 2 kisiyiz diyor. Esi fotoyu arka koltuktan cekmis. On koltukta da oturan biri var. Esi erkek dese de cin kkn uyeleri kadin oldugunu anlamisti kadinin ojesinin kadar soylemisler. Resmen gece karanlikta cekilen , titrek fotonun isigiyla bile oynamislardi
Ay cok uzgunum ya su an. Nasil bulamam tekrar. Cok aradim

Kadınlardan çok mikemmel ajan olur vallahi teknoloji geliştikçe çığır açıyoruz dedektiflikte. Bir uçan bir kaçan yani

Ama o resim fake çıktı konu sahibi fake olduğunu o fotoda öyle birsey olmadıgını söylemişti maalesef yoksa bende ojeli kadın görmüştüm resmen

Sorsan kafa dağıtmaya giriyorum buraya.
Psikolojim alt üst oluyor bazı konularda neden hala girdiğimide anlamıyorum

Gittim okudum konuyu,
Arkadaş günlük gibi kullanmış orayı ondan uzun bayagı :)
O adam daha ölmemiş ki tövbe Estağfirullah Geçenlerde konu açmıştı hani 3. kere evlenmişti
Bu üye işte

Evet ayrılmışlar sonrasında anladımda.
3.kez evlenen üye oldugunu bilmiyordum

He omuymuş iyi ki okumamışim

Ama o resim fake çıktı konu sahibi fake olduğunu o fotoda öyle birsey olmadıgını söylemişti maalesef yoksa bende ojeli kadın görmüştüm resmen
Ne zaman demisti yav? O kadar okudum konuyu sayfa sayfa fake yazdigini gormedim Bence ondeki de kadindi arkada esin yaninda oturan da.
Su an farkettim agir issizmisim o an resmen 80 sayfaya yakin okumustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…