- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
- Konu Sahibi kosucukaplumbaga
Nedir hanımlar bu klavye kraliçeliğinizin sebebi? iş anonim olarak, bir rumuzun arkasına sığınarak insanlara cevap vermeye gelince nasıl güzel ahkam kesiyorsunuz, nasıl güzel itham ediyorsunuz insanları ahlaksızlıkla, eziklikle, hakkını savunamamakla. Acaba diyorum sizin gerçek hayatlarınıza bir dalsak, kınadıklarınızın kaçını aslında kendiniz de çok yakından yaşıyor ve elaleme verdiğiniz akıllar sizde işlemiyor?
Evet benim de derdim bu şu anda; neden başkasının yardım çağrısına tahrip gücü en yüksek silahlarla koşuyoruz? Başkasına zarar verince kendi dertlerimiz daha mı az acıtıyo?
Bu kadar koca meraklısı olmayın. Mutlu olmak için tek eksiğiniz "koca" mı yani????
Yorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo
İlk alıntı bu konudan 2018de sonrakiler bir konudan. Resmen kınadığını yaşarsın vakası.Ben evlilik kötü demedim, gayet de memnunum. Ama koca meraklısı olmak saçma dedim. Okuduğunuzu anlayın. Arkadaşınız da değilim...
Konuya direk koca meraklısı diye girip tahrip gücü en yüksek silahla vurmuş. İtham etmiş koca meraklisi diye.
Bir sürü şey daha var yani o mesajlarda bu ilkpost birde.
Hayatınıza dalsak kimbilir kaçınız kınadığını yaşıyor demiş.
Hayatınıza dalsak kimbilir kaçınız kınadığını yapıyor dese tam uyarmış