Bu kadınla Başım belada!

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
Merhaba kk uyeleri ıyı geceler hoş sohbetler oncelıkle ,3 yıllık evlıyım allaha şükür guzel bır evlılıgım var ara sıkıntılar dısında, derdim komşum.Karşı aparmanımda bır bayan var,surekli evımızı gozluyor ,eşi ogretmen 2 cocugu var ,esı fazla ılgılenmıyor meslegı geregı sınırlı bırı ,fakat bayan 1 seneyı asan bır suredir evımızı gozluyor ,perdelerını acıyor gun boyu gozu burda,ılk basta meraklı bırı dedım fakat anladımki surekli esımi gozluyor ,esıme dedım dısarıya cıkma o varken biri laf yapıcak esımde dedı o burayı gozluyor dıye kendımı havadan mahrum mu bırakayım dıye haklıda ama sıkıldım artık sureklı gozlenmekten .Esimin geliş saatını bılıyor hemen dısarı atıyor kendını, esım ilk zamanlar sen oype hıssedıyorsun dıyordu ama artık oda farkında gecen kaynanama soyledım anne bu sekılde bir durum var dıye sana oyle gelıyordur dedı kapattı konuyu ,ne yapmalıyım ? lutfen fıkır verın ,bırgun bayanın esı farkedıcek ve kötu olucak :esımde diyor perdelerı acma ama benı gozetlmıyor zaten gozu sende ,ben bunu kaldıramıyorum artık , ben gıdıpte kaına bagırıp cagıramam yapım ürkek biraz,konusamamda ne dıyeyımki ustume atlar esı gıbı agresif ,lütfen fıkır verın

Kendini teshir eden erkek komsu konusunu okuduktan sonra , nedense bu kadinin yaptiklari beni hic rahatsiz etmedi. Bence siz de bir o konuyu okuyun.

Öylesine arsız bir kadınla başedemezsiniz.

En kolayı eşinizin dikkatli davranıp, kadına malzeme vermemesi.

Balkona yalnız çıkmasın eşiniz, havayı birlikte çıkar alırsınız.

Birgün açın camı " ne var ne,bakıp duruyon" deyip kapatın. Rahatsız oldugunuzu anlasın belki çeki düzen veriri kendine....

her bırımızın derdı kendını uzer ,bız ne kadar uzulduk desekte karsımızdaki ınsanın derdınden eksılme olmuyor yerı geldıgınde. Elımden geldıkce konuları okumays yardımcı olmaya calısıyorum olabıldıgımce , ama evımın goz hapsınde tutulması bana rahatsızlık verıyor

Kendini teshir eden erkek komsu konusunu okuduktan sonra , nedense bu kadinin yaptiklari beni hic rahatsiz etmedi. Bence siz de bir o konuyu okuyun.

Ne teşhiri yahu, adam kknın ünlü striptizcisi oldu artık

Yahu ne manyak insanlar var ya.
Birinin evine 10 saniyeden fazla bakamam, ne arsızlıktır bu.

Kimi kadinlar pencerede bakinmayi cok seviyor maalesef bazen de rahatsız ediyorlar çevredekileri
Sizin yerinizde olsam kadınla muhatap olmam
Esimi guzelce uyarır kadına malzeme vermemesini saglarım

Birgün açın camı " ne var ne,bakıp duruyon" deyip kapatın. Rahatsız oldugunuzu anlasın belki çeki düzen veriri kendine....

arkadaşa katılıyorum bence de eşiniz geldiği saatte cama çıkın kocacııığıım diyip el sallayın, karşı komşuya hayırdır dercesine bakın hergün tekrarlayın gerekirse, sonra paaaat diye camı kapatın agresifce, allah alllahh der gibi kafanızı sağa sola döndürün sinirlice, belli edin yani

allah akıl fikir versin böylelerine eşi varken senin eşini niye gözetliyo.söylemeli biri bu kadına bu yaptıgının yanlış oldugunu. sen söyleyemiyosan apartmandan yakın oldugun bu durumu anlayan biri varsa yada senin anlatabilecegin ona söyle o söylesin.dini acıdanda zaten günah eşi varken bi başkasına bakması.gerçi kim söylerse söylesin takıntılı biriyse anlamazda bu taz kişiler.söyle yapabilirsin eşini eve gelirken kapıda bekle oda kapıya cıkarsa hayırdır diye sor bakalım ne diycek kadının görebilcegi bi ortamda eşine sarıl öp görsün iyice eşinin senden başkasına bakmayacagını anlasın.ve nolursa olsun o kişi sizle samimiyet kurmaya calısırsa eve gelmek dertleşmek filan sakın ilgilenmeyin mesafenizi koyun ortaya.

3 yıllık evlisiniz kadın son 1 yıldır eşinizi gözetliyor.

Dogru anladım sanırım.

Fakat nedense ben sizin abarttıgınızı düşündüm.
Gereksiz kıskançlık yapmış olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Siz eşinizin yanındayken eşinize bakıyorsa,
kadın arsızdan öte kafayı yemiş, bu ne cesaret?
E artık bi hayırdır bacım? bakışı atmanız şart.

esım sehır dısında sureklı kapının onunden gecıyor bakıyor evdemı dıye goremıyor ya balkonlara bakıyor , esım ısten gelıste kapıya cıkarm oda benı oper kol kola eve gırerız oda kızıyor perdeyı hızla kapıyor ,cevreden cekınmesem bagırıcamm ,esım ısten gelır organık bahcemız var balkonumuzda onlarla ılgılenır o tarafa hıc bkmaz ama kafın sapık

Kadın birtek eşiniz varkenmi bakıyor yoksa o yokkende sizin evi sizi dikizliyormu acaba eşinize ilgisi olduğu konusu sizemi öyle geldi acaba diyeceğim bende çünkü vardır öyle etrafını dikizleyen eşlerin çiftlerin yaşantısına bakan hayatlarını merak eden tipler tabiki bu durumda çok rahatsızlık verici ama belkide siz aile olarak ilgisini çekiyorsunuzdur sizi dikizleyip duruyordur ona ayrı size ayrı bakıyordur birlikteykende ayrı bakıyordur kimbilir çünkü gerçekden böyle başkalarının hayatlarıyla yaşayan mutsuz insanlar vardır ilginç geliyorsunuzdur belki kendinde görmediklerinizden ötürü yoksa evli bir kadın bir başka kadının gözüne sokarcasına kocasına aleni nasıl bakarki diye düşünüyorum açıkcası

esım 28 kadın otuz kusurlu yaslarda ,ilk basta kayınvalıdeme soyledım ynlıs anlıyorsun dedı ,o bakarken pencereyı actım kv bak dedım konuyu kapattı ,komsularımızın agızları gevsek onları uyarmalarını dusundum ama yayılır korkusundayım

bence acıkca söyleyin siz sesinizi cıkaramıyacagınızı düşündüğü içinde bakmaya devam edebilir.sakince sizi eşime bakarken görüyorum sürekli bu tavrınız beni rahatsız ediyor bir kez daha görürsem eşinize söylemekten hiç çekinmem gibi söyleyin kiradaysanız tasının hatta.

sadece esımı gozluyor .gun boyu perdelerı agzına kadar acık ,esım ısteyken arada bakıyor sonra gıdıyor evdemı dıye bakıyor yanı anladıgım kadarıyla .esım gelınce kapılara kadar cıkıyor esım gırene kadar gırmıyor

eger kadına bıran once karsılık vermezsen kadının duracagı yok bu bellı yoksa 1 sene az bır zaman deıl bu huyunu bıraksaydı sımdıye kadar bırakırdı zaten sahseen ben olsam dırek kapısını calar haddını bıldırırdım ama sen urkek bır yapım var dıyorsun sana onerım sunlar olabılır
1 .polısı ararsın bayanın kendı evınızı tarıf etmeden cevreye uygunsuz hareketler yaptıgını elınde bır durbunle butun evlerı gozetledıgını soylersınız (muhtemelen sızın sıkayet ettıgınızı anlayacaktır lakın yaptıgı ahlaksızlıktan dolayı sesını cıkaramayacaktır)
2. eger sabahın erken saatlerınde baslıyorsa bu gozetleme eylemıne bır gunumu ona ayırarak balkona cıkın alın kahvenızı cayınız bılgısayarınızı vs .uzun muhdet balkonda kalın devamlı gozlerınızı ondan ayırmayarak o baktıkca sızde bakın sınırlı bır sekılde
3.cok cocukca bılıyorum ama buda ıse yarayabılır kapısının onun kocama baktıgını bılıyorum eger buna bır son vermezsen kocana soylerım (bı dost dermısım )
4.her camınıza baktıgına sızde tullerı sallayın sureklı bakmayı bıraktıgında bırakın tekrar bakıyorsa bırdaha sallayın (sabrım tasmak uzzere gıbı anlasın :) )
5. ve bunun gıbı bır cok sacma ama bazen de ıse yarayabılır yontemlerle belkı bu kadından kurtulabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…